Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İho ustaya kartal projesi için sallamış 5 kattan fazla çıkamazsınız diyor imar izin vermiyormuş, peki bu kartal pendik arasındaki emlak konut DAP yapı ortaklığında yapılan büyük proje ne iş 20-30 kattan aşşağı bina yok, bilmediğimden soruyorum
    Boş boş konuşuyor kardeşim. Görende gidip sondaj çalışması yaptırmış sanır.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hekimoğlu'nun listesinde H.KULAÇOĞLU yok...Son anda eklendi/katıldı diye biliyordum...

Hekimoğlu listesinde en çok istediğim ve beni o tarafa çeken en önemli faktördü, kendi adıma Hekimoğlu listesine olan sempatim azaldı.
      Nasıl yok dün tanıtım toplantısı yaptılar.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saat 10 da açıklayacak..beyanat o yönde..
        Yazili mi olacak yoksa yayin filan var mi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Listeyi bekliyoruz hadi bakalım...
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tskler...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Valla hayatımda ilk kez bir başkana transfer konusunda güveniyorum. Uzun zamandır ilk defa diğer takımların ilgilendiği adamlarla uğraşmıyorum. İçim rahat yani Ustanın en iyisini alacağını Mbia yı bile satsa en iyisini alacağından eminim
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nasıl yok dün tanıtım toplantısı yaptılar.
                Bugün gazetenin birinde Hekimoğlu'nun listesi açıklanmış ancak H. Kulaçoğlu'nun ismi yoktu, ona göre yazmıştım, ancak gazetenin haberinde eksik olarak yazılmamış olabilir.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özkan Sümer ve grubu kimi destekliyor? Bilgisi olan var mı?
                  Muharrem Usta
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Bugün gazetenin birinde Hekimoğlu'nun listesi açıklanmış ancak H. Kulaçoğlu'nun ismi yoktu, ona göre yazmıştım, ancak gazetenin haberinde eksik olarak yazılmamış olabilir.
                    Listede var.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

H.Kulaçoğlu , Mehmet Ongan ve Hakan Orhan son dakika listeye dahil oldular
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Biz listeyi ne zaman öğrenebiliriz?
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hayırlı günler forum ahalisi. Sizleri de şafak sıkıştırmaya başladı mı ?
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Ulas Özdemir: Trabzonspor Başkan Adayı Muharrem Usta listesini divana teslim ediyor. Nevzat Aydın (@zagortenay76) listede...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ulas Özdemir: Trabzonspor Basketbol Takımı'nın başkanlığını yapan ve 1. Lig'e çıkartan Mehmet Yiğit Alp, listede...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulas Özdemir: Trabzonspor Basketbol Takımı'nın başkanlığını yapan ve 1. Lig'e çıkartan Mehmet Yiğit Alp, listede...
                                Yayin mi var? Radyo yayini mi nedir?

Yorum

Yükleniyor...
                                X