Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pankarta gel...
    Peyüg pasgan

Yorum

• "Onlar vaadde bulunur, biz Trabzon'un ve Trabzonspor'un haklarını savunuruz"

İHO'nun sloganı. Gerçekten büyük vizyon, helal olsun

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok boşta değil salon yani

https://www.youtube.com/watch?v=2JWRsR77x28
        Şurdaki fuzuli insanları gördüm ya resmen yerin dibine girdim ya, akıllanmayacağız biz.

Yorum

• Hakemleri soyunma odasında tutarak mı hakkımızı koruyacakmış...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yorum

• çekil önümden ezsinler beni hacı

Yorum

• Usta:

Değerli Trabzonsporlular. Görüyorum ki Lucescu camiamızda heyecan yaratmış ve taraftarlarımızdan yoğun sorular geliyor. Şöyle ki...Şu anda Trabzonspor’un başında teknik ekip var. Haliyle Trabzonspor’u bir tartışmanın içerisine çekmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Elbette geleceği doğru planlayacağımız, uzun vadeli çalışabileceğimiz bir hoca ile anlaşmak istiyoruz. Lucescu ile görüşmeler sağlandı.Bizim projelerimiz kendisine anlatılınca çok etkilendi. Özellikle 50. yılda şampiyonluk hedefimiz kendisi tarafından çok beğenildi.Bize hayır demedi. Çok da sıcak bakıyor. Mircea Lucescu istikrarlı ve iddialı bir profesyonel.İnşallah başkan seçilir ve yönetimimizle beraber Trabzonspor’un başına gelirsek Lucescu ile anlaşırız.Ve Bordo-Mavili takımımızı belirttiğimiz hedeflere doğru taşırız. Saygılarımla...

Yorum

• - Alo jan, adem salon niye boş nerede adamlar?
                  + Başkanım arpa yetmedi, biraz daha destek çıkarsanız yoldayız geliyoruz.
                  Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Başkan bizzat açıkladı Lucescu olayını. Adamsın.

Yorum

• Ali Ağaoğlu'na bugün açıklama yaptırtacak duruma gelmesi bile her şeyi özetliyor aslında. Ağaoğlu'nu kim kaale alıyorsa artık...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ya su iho inananlarin iq sunu ölcmek lazim inan nefret ediyorum onlardan ya adam 1 gün icinde kendisini yalanladi hemde canli yayinda dedi la bu seytanin arkasindan nasil gidiyorlar
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Lucescu'nun gelme ihtimali bile çok güzel. Hele ki 5 yıllık bi proje için.

Yorum

• savulun bir taraftan canhan diğer taraftan çakıroğlu.bu dünya bana göre değil.layıkız galiba buna.kültür ve biz çok uzak gibi.

Yorum

• İnanamıyorum ya. Taraftar bile olsa o kadar adamın oraya gitmesine inanamıyorum.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Onlar vaadde bulunur, biz Trabzon'un ve Trabzonspor'un haklarını savunuruz"

İHO'nun sloganı. Gerçekten büyük vizyon, helal olsun
                                Bu sloganı bir yerden hatırlıyorum sanki
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X