İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 46 sn.46 saniye önce
7 - Ve Bordo-Mavili takımımızı belirttiğimiz hedeflere doğru taşırız. Saygılarımla...
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 25 sn.25 saniye önce
6 - . İnşallah başkan seçilir ve yönetimimizle beraber Trabzonspor’un başına gelirsek Lucescu ile anlaşırız.
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 44 sn.44 saniye önce
5 - Bize hayır demedi. Çok da sıcak bakıyor. Mircea Lucescu istikrarlı ve iddialı bir profesyonel.
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 1 dk.1 dakika önce
4 - Bizim projelerimiz kendisine anlatılınca çok etkilendi. Özellikle 50. yılda şampiyonluk hedefimiz kendisi tarafından çok beğenildi.
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 2 dk.2 dakika önce
3 - Elbette geleceği doğru planlayacağımız, uzun vadeli çalışabileceğimiz bir hoca ile anlaşmak istiyoruz. Lucescu ile görüşmeler sağlandı.
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 4 dk.4 dakika önce
2 - Şu anda Trabzonspor’un başında teknik ekip var. Haliyle Trabzonspor’u bir tartışmanın içerisine çekmenin doğru olmadığını düşünüyorum
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 8 dk.8 dakika önce
1 - Değerli Trabzonsporlular. Görüyorum ki Lucescu camiamızda heyecan yaratmış ve taraftarlarımızdan yoğun sorular geliyor. Şöyle ki...
Yorum
-
Usta:
Değerli Trabzonsporlular. Görüyorum ki Lucescu camiamızda heyecan yaratmış ve taraftarlarımızdan yoğun sorular geliyor. Şöyle ki...Şu anda Trabzonspor’un başında teknik ekip var. Haliyle Trabzonspor’u bir tartışmanın içerisine çekmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Elbette geleceği doğru planlayacağımız, uzun vadeli çalışabileceğimiz bir hoca ile anlaşmak istiyoruz. Lucescu ile görüşmeler sağlandı.Bizim projelerimiz kendisine anlatılınca çok etkilendi. Özellikle 50. yılda şampiyonluk hedefimiz kendisi tarafından çok beğenildi.Bize hayır demedi. Çok da sıcak bakıyor. Mircea Lucescu istikrarlı ve iddialı bir profesyonel.İnşallah başkan seçilir ve yönetimimizle beraber Trabzonspor’un başına gelirsek Lucescu ile anlaşırız.Ve Bordo-Mavili takımımızı belirttiğimiz hedeflere doğru taşırız. Saygılarımla...
Yorum
-
ya su iho inananlarin iq sunu ölcmek lazim inan nefret ediyorum onlardan ya adam 1 gün icinde kendisini yalanladi hemde canli yayinda dedi la bu seytanin arkasindan nasil gidiyorlarYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Onlar vaadde bulunur, biz Trabzon'un ve Trabzonspor'un haklarını savunuruz"
İHO'nun sloganı. Gerçekten büyük vizyon, helal olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum