Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lucescu yeni hocamız.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya İhonun öbür yüzü hekimoğlu seçilirse ?
      O zaman sen şenliği gör
      Yaşayarak göreceğiz Fatih...

Ön yargılı olmamak gerek...

Her 2 başkanın da Trabzonspor'u iyi ya da kötü noktalara getirme ihtimali var...

Seçim sürecinde Hekimoğlu'nun karşı tarafa atıfta bulunarak süreci yönetmesini herkes eleştirdi. Bence bu noktada puan kaybetmekte Hekimoğlu. Usta bu noktada daha titiz davrandı. Yine de bence iki adaydan kim olursa olsun Trabzonspor'un geleceği nasıl şekilenecek bunu şimdiden kestirmek zor. Önemli olan her ikisini de oy veren vermeyen hep birlikte desteklememizdir. Yanlış yaptığında uyarmak ve doğru yaptığında da alkışlamak bizim işimiz...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaş 2 saat ist trb konuşuluyor ama.artık başka bişe konuşulsun
        Haklısın belli bir süreden sonra tekrara sarıyor farklı bir konu bulmalıyız.

Yorum

• Buyurun buda onceki sayfada belirttigim Hekimoglu yoneticisi. Yaziyi iyi okuyun, demek istedigimi anlayacaksiniz. Okuduktan sonra Ts baskani olarak Usta/Hekimoglu nu hayalinizde Bakanliga, onemli koltuklara "çay içmeye" yollayin. Kafanizda canlandirin bakalim, hangisi bize daha faydali olabilir bu konularda ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Oy verdiğimiz için hakaret de edilmeyecek ya içim rahat. O yüzden Usta ( Geçen seçimde Usta'ya vermeyenlere edilen hakaretlere binaen yazılmıştır)
            Yalnız adamı ilk hatasında eleştiren karşısında beni bulacak
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başkan olmadan çok önce istinye yürüyüşlerinde samimi bir taraftar olarak bizimle birlikte yürüyen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor sevgisi tartışılmaz. Ama fazla sevgi, üst düzey yönetim tecrübesizliği ile birleşince bazen sorunlara yol açabiliyor böyle.
              Gönlüm Trabzonspor'un tüm bölünmüşlüklerden kurtulması, tam birleşme sağlanmasından yanaydı. Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta'nın güçlerini aralarından birinin başkanlığı altında birleştimelerini isterdim. Böylece İstanbuldaki ayağımız Usta, Trabzondaki ayağımız Hekimoğlu, Ankara'da Kulaçoğlu vb. olacaktı. Ancak bunun da büyük ihtimalle gerçekleşmeyeceği gözüküyor. Celil Hekimoğlu'nu daha samimi bi yapıda gördüm. Trabzon'da yaşamak demek yoğun baskı altında kalmak demektir. Eş-dost-akraba-hatır-gönül ilişkisi çoktur. Celil Hekimoğlu çok iyi bir Trabzonsporlu ama bu hatır-gönül ilişkisinden Trabzon'da yaşadığı için ister istemez etkilenecektir. O yüzden kalbim samimi bulduğumdan dolayı Hekimoğlu dese de mantığım daha profesyonel bulduğum için Muharrem Usta diyor. Böylece hatır-gönül ilişkilerinin etkisi altında kalan yerel baskıdan kurtulamayan bir futbol takımı değil, daha büyük, daha kurumsal bi kulüp olacaktır Trabzonspor. Ama en nihayetinde Ne Hekimoğlu ne de Usta çok farketmez. İkisinden biri seçildiği sürece üzülmeyeceğim. Zaten yarış da ikisi arasında ve çok çetin geçecek bence. Trabzonspor için hayırlısı olsun. İki başkandan hangisi seçilirse seçilsin ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.
              En son Haçkalı tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 18:46.
              Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• Nevzat Aydın gibi bir dehanın Ustanın yönetim kuruluna girmesi çok sevindirici bir haber...

Usta seçilmezse çok üzeleceğiz buralarda..
                https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sevgili BMN ahalisi,

İnanın yoruldum ve üzgünüm. İyi niyetli olduğunuzu ve Trabzonspor'u sevdiğinizi biliyorum. Ancak afyon yutmuş gibisiniz. Şike süreci ve ardından gelen IHO süreci sonrası çoğumuz başarıya o kadar aç ki "başarıya giden her yol mübah" felsefesi çoğunlukla hakim olmuş foruma. Neden diye sormadan, sorgulamadan, okumadan, araştırmadan insanlara yaftalar yapıştırıp, kulaktan dolma bilgilerle körü körüne destek veriyorsunuz. Trabzon'u, Trabzon insanını, onun şivesini eleştiren, küçük gören, Trabzon'da yaşayan Trabzonluysa bundan bir cacık olmaz diyenlerle doldu bu oluşum. Her öküzün altında kötü niyetli bir buzağı aranıyor. Şakayla ya da kulaktan dolma bilgiler fütursuzca paylaşılıp, arkasından hiç sorgulamadan teneke çalınıyor. Yapıcı olmaya, sizleri anlamaya, sizlerin tespitlerinden, eleştirilerinden birşeyler çıkarmaya çalışıyorum ama bugünlerde buraya harcadığım mesaimin çoğunun anlamsız bir yatırım olduğuna kanaat getirdim. Umarım 7 Aralık sabahı herşey Trabzonspor için iyi olur. Kalın sağlıcakla.

Hocam, genetiğimizde var maalesef. Saha sonuçları olmadan en kral yönetimde olsa katlanamıyoruz. Senin farkın burada. Sen saha sonuçlarını,sportif başarıyı ikinci plana atabiliyorsun. Bunlar şu an önemli değil, önce kulüp ayağa kalksın diyorsun ve kulübün varoluş felsefesine riayet etmesini düşlüyorsun. Eyvallah başımla beraber.

Ama buradaki çoğu arkadaşımız iyi yöneticiliğin yanında sportif başarıdan, saha sonuçlarından da geri kalmak istemiyor. Hekimoğlu tercihi ile bu istek direk çöpe atıldığı için heyecanla ona olan desteğe sarı kartlık müdahelelerde bulunuyorlar. Bulunuyoruz. Sen de bizi anla da.
                  En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 02.12.2015, 17:32.
                  Oscar CARDOZO
                  İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                  Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaşayarak göreceğiz Fatih...

Ön yargılı olmamak gerek...

Her 2 başkanın da Trabzonspor'u iyi ya da kötü noktalara getirme ihtimali var...

Seçim sürecinde Hekimoğlu'nun karşı tarafa atıfta bulunarak süreci yönetmesini herkes eleştirdi. Bence bu noktada puan kaybetmekte Hekimoğlu. Usta bu noktada daha titiz davrandı. Yine de bence iki adaydan kim olursa olsun Trabzonspor'un geleceği nasıl şekilenecek bunu şimdiden kestirmek zor. Önemli olan her ikisini de oy veren vermeyen hep birlikte desteklememizdir. Yanlış yaptığında uyarmak ve doğru yaptığında da alkışlamak bizim işimiz...
                    Ön yargı değil Hekimoğlu göz kırpıyor, kaş kaldırıyor, mırıldanıyor bir şekilde belli ediyor ben ihonun diğer yüzüyüm diyor
                    Söyledikleri, projesiz projeleriyle, şu ana kadar yaptıklarıyla da bu dediklerimi destekliyor.. Neyse şunun şurasında Pazara ne kaldı

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oy verdiğimiz için hakaret de edilmeyecek ya içim rahat. O yüzden Usta ( Geçen seçimde Usta'ya vermeyenlere edilen hakaretlere binaen yazılmıştır)
                      Yalnız adamı ilk hatasında eleştiren karşısında beni bulacak
                      Çok üzerine alınıyorsun bence, algıda seçicilik Geçen seçimde bana kalırsa Usta'ya verenlere daha çok hakaret edilmişti, şike davasını sattınız diye.

Hatasını eleştireceğiz tabi, ilk veya son farketmez, hata hatadır. Oy verdiğim, desteklediğim adamı da daha çok eleştirme hakkım var. Biz Ustasporlu değiliz, Trabzonsporluyuz.

Yorum

• Temiz duygularin kirli bir duzenle pislendigini gorduk 2,5 sene boyunca.
                        Simdi ise pislikleri uzerimizden cikartip, tertemiz giysilerimiz ile ayaga kalkma vaktidir.

Pislikler ile ugrasanlara itibar etmeyin, temiz kalan kisilerin yaninda olun ki her zaman temiz kalalim.

Yorum

• Son tahlilde başkan olmasını arzu ettiğim kişi sayın Usta'dır.
                          Aşağı yukarı 10 yıldır yani henüz Albayrak'ın A lejant için uğraştığı süreçten başlayarak ve bu forum üyeliğim süresince de bir fiil fırsat geldikçe üzerine bastığım başlık açtığım Kartal Sosyal tesislerin kurulu olduğu üs kullanım hakkına sahip olduğumuz Cevizli'deki arazinin tapusunun alınıp lejant ve imarının değiştirilip Trabzonspor'a kalıcı ve hatırı sayılır bir gelir kazanılmasına dönük ilk kez bir başkan adayının proje sunmasından ötürü de ; bir taraftar olarak çok memnunum. Böyle büyük bir potansiyelin geçtiğimiz son 3 başkan tarafından görülememesi ya da görenlere kulaklarını tıkaması ayrı bir garabetti. Ben zamanında dediğim gibi forumda bununla ilgili bir başlık açmıştım ancak bulamadım , bulup paylaşan olursa sevinirim.

Muharrem beyin teknik direktörlük noktasında kulübün başına tecrübeli ve futbolcu çekim gücüne sahip bir yabancı hocadan yana tavır koyması doğru bir hamledir , ancak çok da zor bir hamle. Trabzonspor'un mevcut durumu ne yazık ki , örneğin bir Lucescu'yu ikna etmeye yeter değil. Lucescu'nun kariyerinin son 3-4 yılını Türkiyede geçirmek istemesi bir avantaj olabilir ancak yinede Trabzonspor kulübünün başında yer alacak başkanın mutlaka başka ikna kanallarını da kullanması gereklidir.

Üçüncü dikkat çekmek istediğim husus ise şu anda içinde düştüğümüz durumun gereklerinden biri olarak kamuoyunda tanınırlığı daha yüksek ve hlihazırda olumlu bir pr çalışması yapılmış ve ana akım medyaya daha hakim ve görünür bir başkanın gerekli olmasıdır. Kendi bakış açımla değerlendirdiğimde Muharrem beyin bir diğer avantajı buradadır.

Yoğunluktan ötürü pek başkan adayların beyanlarını takip edemiyorum doğrusu ve fakat ; basketbol şubesinin üvey evlat muamelesi görmeyecek olması ve taraftarın genelinin istediğini düşündüğüm Trabzonspor futbol A takım , B takım olarak 1461 ve basketbol şubesi Trabzon Basket bir üçlü mekanizma olarak daha entegre şekilde Trabzonspor yönetim kurulu bünyesinde sevk ve idaresi ; Muharrem Usta yönetimi ile daha mümkün görünüyor.

Tüm başkan adaylarının ortak güvence noktası ise gelecek yıl hizmete alınacak yeni stadyum ve ticaret-alışveriş merkezi kompleksi ile yine aynı bölgeye komşu olacak yeni Trabzonspor kamp-antreman tesisleri nedeniyle M.A.Y. tesislerini boşaltacak Trabzonspor'un ; M.A.Y. tesislerinin DHMİ'ye devri noktasında Hazine'nin kamulaştırma sürecini tekrardan hızlandıracağı noktasındaki kuvvetli beklentidir. Tam da bu konularla ilişkili olarak , tüm başkan adayları bu durumu iyi bildiği için ekonomik konularla konuşurken rahatlıklarını muhafaza etmekteler. Trabzonspor'un ekonomik sorunlarının yönetilemez bir borç değil , şayet mantıksızca para savrulmaz ise sadece 2-3 yıllık bir finansal darboğaz olduğunun farkındalar.

Geçen seçimleri , o dönemki zamanın ruhuna uygun olarak daha duygusal reaksiyonlarla ilerleten ve başkan adaylarına daha romantik bir dünyadan bakan Trabzonspor taraftarı bu kez başkan adaylarını icracılık yönüyle değerlendirilmesi ve yapılacak işlere daha dikkate alıyor olması, kendi adıma gördüğüm olumlu ilerlemedir.

Her ne olursa olsun dilerim bize yakışır olgunlukta bir kongre süreci yaşar ve 2. günün akşamında dışarıya birlik bütünlük fotoğrafı vermeyi başarabiliriz.
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 02.12.2015, 17:26.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok üzerine alınıyorsun bence, algıda seçicilik Geçen seçimde bana kalırsa Usta'ya verenlere daha çok hakaret edilmişti, şike davasını sattınız diye.

Hatasını eleştireceğiz tabi, ilk veya son farketmez, hata hatadır. Oy verdiğim, desteklediğim adamı da daha çok eleştirme hakkım var. Biz Ustasporlu değiliz, Trabzonsporluyuz.
                            Hayır, Usta'nın başarısızlığında çıkıp diyecekler ki bu sefer biz Hekimoğlu demiştik. Yahu biliyorum bizim insanlarımız da
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cevat Kol'un haberine göre Sadri Şener döneminde vizyoner konuşmaları açısından ön planda yer alan Tuncay Bekiroğlu ve Nevzat Aydın gibi iki koyu hükümet muhalifi bile Muharrem Usta'nın listesine giriyorsa, Hakan Hoca gibi bazılarının da Usta'ya siyasi aday demeye hakkı yok. Tuncay Bekiroğlu zaten twitter'da sürekli Usta'nın mesajlarını RT yaptığından rengini belli etmişti...

Rengini belli etmişti de listeye girmek farklı. Listede mi hakkaten ?
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayır, Usta'nın başarısızlığında çıkıp diyecekler ki bu sefer biz Hekimoğlu demiştik. Yahu biliyorum bizim insanlarımız da
                                İlla ki, bundan kaçış yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X