Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bütün takım iho nun gitmesini istiyor.. Herkes birbiri ile kavgalı. Arkadaş nasıl bi takım olduk..
    Evet iho gerçekten çok iyi bi Trabzonspor lu bundan suphemiz yok. Ama gerçek taraftar.. Cikipta buradaki bi taraftarı o koltuğa oturtsaniz ancak böyle yönetirdi. Topçu başkan dan ne glruyorsa aynısını yapıyor. Sen kimsin aykut sen kim oluyorsunda arkadasinla kavga ediyorsun. Yada erkan yada özer. Baskaniniz gelsin dicem de başkan da yokki ortada.. Sağ da sol da oy topljcam diye para yagdiyor millete..

Bu adamın en iyi adamı şike davasında 300 bin TL yı Cukka yapıp susan, ilk okul, lise düzeyindeki çocuklardan para toplayıp dükkân vergisini odeyen şuana kadar 5 TL Trabzonspor da bulunmayan ustune üstün bunun kat ve kat tirilyonunu cebine atip orda burada ev üzerine ev alan insandir.

Hee birde su klişe olan yok M. Usta parti adamı yok şöyle yok bu yolladı diyenlere de iki çift sözüm var. O guvendiginiz ali ağaoğlu şuanda AKP olmasa kimse adını sanını bilmezdi. El kol gelmeselerdi ali ağaoğlu diye birini şuan da para babası olarak gormezdibiz. Onunda nasıl zengin olduğunu bu kadar vurgunu nasıl yaptığını çok iyi biliyoruz.. Devlete ne kaçar borcu olduğunu yada nasıl para akımını sağladığını da.

Birde artık ben iho dan gerçekten şüphe duymaya başladım. Asıl bizi bitirmek için yapılan bir oyundu bu iho. Usta nin bir sucu yok. Bu adam gerçekten temiz çalışmak istiyor. Cahil olamamak gerek.. Bu iho Trabzonspor u nasıl batiririz dusunurlerinin bir oyunu buna inanıyorum ya.

Allah inşallah yuzumuzu kara çıkarmaz .. Bende usta tarafidayim. Hekimoğlu nun en büyük hatası cakiroglunu yanından ayirmamasidir..

Yorum

• Ya, bir şey sorabilir miyim? Adayların, adaylıklarını açıklaması için bugün son gün mü?

Yorum

• Mevcut sartlar altinda İho'nun tekrar secilebilecegi bir matematik yok.bence gereksiz korkuyoruz.
        https://twitter.com/AİCKRGL

Yorum

• Muharrem usta da cok fazla ovuluyor.abartiliyor.oldu basimiza kurtarici isa :ss
          https://twitter.com/AİCKRGL

Yorum

• [MENTION=47762]Koray Böyük[/MENTION]
            Renkdas kim o 300bin tl alip cukka eden ? Bilmedigimden soruyorum, anlamadim o meseleyi...
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yemin ediyorum son bir haftada sinirlerim yıprandı...
              İHO Allah'tan senin için herşeyin en kötüsünü diliyorum.
              Trabzonspor taraftarına çektirdiklerinin mislini sen çekesin inşallah.
              Efsane Trabzonspor kulübünün düştüğü duruma bakın.
              İçim kan ağlıyor.
              Yaşananları hazmedemiyorum.
              Forma için oynardı bu takımda futbolcular bir zamanlar, şimdi tamamen para için

DEFOL GİT SAHTEKAR YALANCI BAŞARISIZ KABADAYI İHO
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kulübe 1 yıldız getireceğim diyen Of'lu Ali AĞAOĞLU da kadraja girmiş, hem de Hacıya çok yakın
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor tarihinde nerdeyse camianın tümü bu iho denen adamın başarısızlığında hem fikir.adam çıkmış Trabzonspor'un abisi altımı oymaya çalışıyor,kayyum onun yüzünden geldi gibi laflar ediyor.Başarız oldun kabul Et düş bu klübün yakasından kardeşim,beceremedin işte.
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya, bir şey sorabilir miyim? Adayların, adaylıklarını açıklaması için bugün son gün mü?
                    Tüzüğe göre Yarın akşam 18:00 e kadar vakitleri var arkadaşım....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Korku filmlerinde bir sonra kimin öleceğini merak ederiz ya ,

Trazonspor'da bir sonra kimin gideceğini merak eder korkar olduk....

Hacısaw volume 3

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüzüğe göre Yarın akşam 18:00 e kadar vakitleri var arkadaşım....
                        Bu akşam diilmiydi yaw.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Korku filmlerinde bir sonra kimin öleceğini merak ederiz ya ,

Trazonspor'da bir sonra kimin gideceğini merak eder korkar olduk....

Hacısaw volume 3
                          Sabah sabah iyi güldüm valla ama aslında ne acı ve aslında ne yazık bize...
                          "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Hacı, miting olsa da icazet alsam diye bekliyormuş ama seçim bitince planları suya düşmüş. G-20'de şansını denemiş ama sonuç çıkmayınca muhtar toplantılarını gözüne kestirmiş.
                            En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 08:45.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu akşam diilmiydi yaw.
                              Başvuruda son gün, çoğunluk aranan birinci toplantı günü öncesi saat 18.00’e kadardır.

Olağan Genel Kurul aşağıdaki gündem gereği 21 -22 Kasım 2015 tarihlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de yapılacaktır.

bu hesapla 20 kasım 18:00 a kadar verilebilir listeler.....

Yorum

• Usta'nın listesindeki isimler hakkında bilgisi olan var mı? Güçlü mü Zayıf mı?
                                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

Çalışıyor...
                                X