Süper Lig paketi olan Digiturk play abonelerinin maçı izleyebileceğini yazmışlar. Bu üyeliğiniz de yoksa en kötü 10TL'ye premium üyelik yapabilirsiniz digiturkplayden. İstediğinizde iptal edebiliyorsunuz üyeliğinizi. Bu turu geçersek bir sonraki turda da deplasman maçını digiturk satın alabilir en kötü 10TL'ye 2 maç izlersiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
A.L. 2. Ön Eleme Rövanş Maçı |FC Differdange 03 1-2 Trabzonspor| MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel bol pozisyonlu ve Warisinde en az 1 gol attığı bir maç olsa......Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper Lig paketi olan Digiturk play abonelerinin maçı izleyebileceğini yazmışlar. Bu üyeliğiniz de yoksa en kötü 10TL'ye premium üyelik yapabilirsiniz digiturkplayden. İstediğinizde iptal edebiliyorsunuz üyeliğinizi. Bu turu geçersek bir sonraki turda da deplasman maçını digiturk satın alabilir en kötü 10TL'ye 2 maç izlersiniz.
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaris oynarsa bence gol atar. Şu an forvet oynayabilecek alternatifimiz var mı?
belki sefa çekilebilir oraya ama ne kadar faydalı olur muamma...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde Digiturk play'de premium üyeliğim var. Umarım maç yayını olduğu için maç saatinde yayını kapatmazlar
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Bir kaç gündür takip edip, buraya yazmadan önce tekrar tekrar bakıyorum. Bilyoner de maçın TRTSPOR da verileceği yazıyor. Lig tv açıklama yapmasına rağmen halen düzeltilmedi.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
2. kamp dönemi bitecek bizim Takımımızın hala bir doktoru yok. Bu kadar amatör bir yönetimin olduğu yerde hiç bir saha sonucu , hiç bir hakem ve federasyon kararı sürpriz olmaz . Yine yürekli futbolcular ve yürekli hocamızla ayakta kalmaya çalışacağız.
Yorum
-
Benim geçen sezonun süper lig tüm maçlar paketi var (digiturkplay). Bunun geçerliliği kalmamıştır değil mi?
Onun dışında bir de lg tv aldığımızda verilen 3 aylık hediye digiturkplay üyeliği var.
Az önce girip denedim lig tv canlı yayını izleyebildim. Hatta 2005 yılında şikecilere 2-1 yenildiğimiz Fatih Tekke'nin efsane kafa golünü attığı maç varmış
Sonuç olarak ben akşam maçı izleyebilecek miyim? Net bilen var mı?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim geçen sezonun süper lig tüm maçlar paketi var (digiturkplay). Bunun geçerliliği kalmamıştır değil mi?
Onun dışında bir de lg tv aldığımızda verilen 3 aylık hediye digiturkplay üyeliği var.
Az önce girip denedim lig tv canlı yayını izleyebildim. Hatta 2005 yılında şikecilere 2-1 yenildiğimiz Fatih Tekke'nin efsane kafa golünü attığı maç varmış
Sonuç olarak ben akşam maçı izleyebilecek miyim? Net bilen var mı?
Hediye digiturkplay üyeliğin eğer Premium üyelik ise ki Lig tv sadece onda var izleyebilirsin. Emin olmak için Digitürkplay'de Profilim'e girip bak eğer ki Premium paket gözüküyor ise izlersin.
Hiç olmadı canlı destekten sor direk.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Lüksemburg temsilcisi Differdange 03, gerek bordo-mavili taraftarların gerekse kendi taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi üzerine UEFA'ya başvurarak maçı 3 bin kişilik kendi stadından, 8 bin 600 kapasiteli milli takımın maçlarını oynadığı Stade Josy Barthe'ye aldırdı. Maç öncesi bordomavili taraftarların misafir takım tribünün önemli bir bölümünü doldurduğu, rakip takım tribünlerinden de bilet aldığı öğrenildi.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum geçen seneki paket sezon bitince Mayıs sonunda bitiyor.
Hediye digiturkplay üyeliğin eğer Premium üyelik ise ki Lig tv sadece onda var izleyebilirsin. Emin olmak için Digitürkplay'de Profilim'e girip bak eğer ki Premium paket gözüküyor ise izlersin.
Hiç olmadı canlı destekten sor direk.
Peki bizim bu saatten sonra artık d-smart ile bi işimiz kaldı mı? Bu sene grup aşaması trt-tivibu'ya mı geçti? D-smart'da maçlarımız yayınlanacaksa onun da aylık 10 liraya web üyeliği varmış onu alacamBir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah, profilime baktım Premium görünüyor. Akşam rahatça izlerim o zaman iyi oldu bu
Peki bizim bu saatten sonra artık d-smart ile bi işimiz kaldı mı? Bu sene grup aşaması trt-tivibu'ya mı geçti? D-smart'da maçlarımız yayınlanacaksa onun da aylık 10 liraya web üyeliği varmış onu alacam
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
Yorum