Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

A.L. 2. Ön Eleme Rövanş Maçı |FC Differdange 03 1-2 Trabzonspor| MAÇ SONUCU

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• constantı neden bu kadar beğendiniz anlamadım. İlk yarı özellikle berbattı. tamam takım kötü ama her topta geri verilmez. İkinci yarı idare ederdi
    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Dangeyi ıkına ıkına yendik.Dangenin amatör ruhu ve mücadelesini çok beğendim.Keşke bizi eleselerdi "Gadromuz yeterli kafası yaşatcaklar bize çünkü."

Ayrıca Bu oyuncuları zorla A kalite transferleri yapmayıp hocalara başka seçenek bırakmayıp kadroya aldırtan yönetimlerin yüzünden kadrodaki oyunculara kızıyoruz. Oynatıp bu kadroyu azcık değer kazansınlarda satalım kafası yaşıyorlarsa bilemicem ki öyle olsa bile neyse... hehe pufff
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 12:53.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Maci stadyumdan seyrettim....TV ile stadyum arasinda cok farkediyor....Hazirlik dönemindeyiz....her zaman zorlu oluyor...

ama dünkü canli seyrettigim mac sonunda dün oynayan futbolculardan Onur, Ekici, Constant, Medjani disindakiler bende hayal kirikligi yaratti.

Constant a baya yüklenmis arkadaslar okuduguma göre....Constant 4 ay dir ilk kez takimla oynadi.... Futbol oynayan bilir ne kadar zor oldugunu....Top ayagina yakisiyor....akillica oynuyor...Özellikle dikkat ettim: mactaki bütün kafa toplarini aldi! Hata yapmadimi? Yapti tabiiki... Ilerleyen zamalarda banko oynar bence.....

Vasati gecemeyenler: Yumlu, Ugur, Salih.... Musa Nizam ve Waris insani KANSER eder gercekten....

Insalah en kisa zamanda bütün transfer hazir duruma gelir ve eksik bölgeler tamamlanir....Yoksa 5. hafta bizim icin lig biter.....
        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
        TRABZON / AYASOFYA MAH.
        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herşeye rağmen yendik ve tur atladık.... Neler mi oldu

-2 maçtada yenip Avrupa'daki başarı grafiğimizi ve istatistiğimizi biraz daha düzelttik.....

-Trt'den çok eleştirilen 300 küsür bin euro ( 1 milyon tl) yayın parasını cebimize indirip maddi anlamdada güzel bir gelir elde ettik....

-yedek kadroyu 2 resmi maçta oynatarak gitmesi gerekenleri gördük gitmemesi gerekenleride takım oynatıp oyun sistemine dahil ettik....

-moral kazandık, prestij kazandık bir tur atladık....

-Antrenman maçlarındada kısmen olur ama resmi maçlar daha iyidir. Şotanın takıma ısınmasını , takımın erken form tutması yolunda bazı küçük adımlar attık....

son olarak avrupa kupasında sdece gruplara girme bedeli 2,4 milyon euro yani 7 milyon tlden daha fazla... Yan gelrilerle bu rakam 20 milyon tlyi bulabilir hatta geçebilir. Onun için avrupayada ağırlık vermeliyiz. bu anlamda başkanın açıklamalarını talihsizlik olarak görüyorum...
          Hocam hepsine katılıyorum. Ancak son paragrafta "talihsizlik" yerine vizyonsuzluk diyebiliriz.

Yorum

Yükleniyor...
          X