macı verecek kanal rakıbımızle anlasması gerekecek macı ızleme sansımız bıle olmayabılır gecen sene yasadık bu sorunları
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
A.L. 2. Ön Eleme Rövanş Maçı |FC Differdange 03 1-2 Trabzonspor| MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
Trabzonspor'un Differdange 03 ile oynayacağı rövanş maçı Perşembe günü 20.00'da Lig TV'den canlı olarak yayınlayacak*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un Differdange 03 ile oynayacağı rövanş maçı Perşembe günü 20.00'da Lig TV'den canlı olarak yayınlayacakÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bilmiyordum....
fake hesap olsa bile güzel ama
neyse bunları yazmış olsalar dahi maç verecek değiliz....
2.maçtan fark bekliyorum....
senden sayfayi yoklamani beklerdim
ondan
normalde yazdiklarin cok iyi arastirilmis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmediginin farkindayim
senden sayfayi yoklamani beklerdim
ondan
normalde yazdiklarin cok iyi arastirilmis
araştırmadan yazmam genellikle.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum