fenerin 100. yıl şampiyonluğu garanti olsun diye daha ilk maçtan azıtmaya başladı bunlar, tabi korktular marcelinhodan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
FERO61
Bir gazetecinin, "2 yılda 61 golü nasıl atacaksın" sorusuna Tekke, "Kafamla ve ayağımla atacağım. 5 maç oynadıktan sonra Zenit kontratımı 2 yıl uzatacaktır" cevabını verdi. Fatih, Karadeniz sahillerini paylaştıkları Ruslarla akraba olduğunu düşündüğünü, çocuklarını ve eşini iki ay sonra getireceğini, Türkiye'den Hüseyin Çimşir'in Rusya'da başarılı olacağını da dile getirdi
bu arada gökdenizede 5 milyon euro teklif edilmis zenit tarafindan....yönetim 8 istemis
yukardaki fatihin aciklamasindaki hüseyin cimsirde rusyada is yapar cümlesine bi anlam getiremedim...hadi hayirlisi
Yorum
-
FERO61
ya beyler nereye yazilacak bilmiyorum ama burasi cok aktif ....
bizim formalar nezaman cikiyo..yoksa hazirlik maclarinda giyilen formalarlami lige baslicaz...ayrica ts acilis yapmiyomu....nerde dinamo tiflissaka maka memlekete gelicem 1 hafta kalicam forma almak istiyorum ,ee marcelinhonun transferi karsilansin da.....
bilgisi olanlar cevap yazsinlar ltfen
Yorum
-
İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildiArkadaşlar belki Cem Papilla kendini bize affettirmek için kendisi istemiştir. Ben bu maçta bi hata yapacağını hiç zannetmiyorum.
@FERO61
ağustosun 15 inden sonra dediler sadri şener den sordukEn son agahozlu tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 16:37."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
FERO61
Gökdeniz'e talip
Fatih Tekke "Burada yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi, Rus kulübü, Trabzonspor'un kapısını 2. kez çaldı.
8 milyon euro
Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, şimdi de bir başka Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde. Ancak bu transferi Tekke'nin istediği öğrenildi. Fatih, "Yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi.
Dün görüştüler
Bu talep üzerine hemen harekete geçen
Rus kulübü yetkilileri Trabzonspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Dün yapılan görüşmelerde Gökdeniz için 5 milyon euro teklif eden Zenit'ten bordo-mavili yöneticiler 8 milyon euro istediler.
Hüseyin gelsin
Aradaki farktan dolayı görüşmeler bugüne kaldı. İki kulüp yöneticileri bugün de bir araya gelip bu transferi sonuçlandırmaya çalışacaklar. Dün Rusya'da basın toplantısı yapan Fatih'in, "Hüseyin gelse iyi olur" demesi de kafaları karıştırdı.
Yorum
-
arkadaşlar perşembe transfer bombası yok muydu? yoksa çıkmaz ayın son perşembesi miydi? Sultan da gitti moral için bi bomba daha olacaktı bugünlerde ama. Filika da yok bu arada filikadan haber alan oldu mu?sevdim seni bir kere başkasını sevemem
deli diyorlar bana desinler değişemem
Yorum
-
İlk olarak FERO61 tarafından gönderildiGökdeniz'e talip
Fatih Tekke "Burada yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi, Rus kulübü, Trabzonspor'un kapısını 2. kez çaldı.
8 milyon euro
Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, şimdi de bir başka Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde. Ancak bu transferi Tekke'nin istediği öğrenildi. Fatih, "Yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi.
Dün görüştüler
Bu talep üzerine hemen harekete geçen
Rus kulübü yetkilileri Trabzonspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Dün yapılan görüşmelerde Gökdeniz için 5 milyon euro teklif eden Zenit'ten bordo-mavili yöneticiler 8 milyon euro istediler.
Hüseyin gelsin
Aradaki farktan dolayı görüşmeler bugüne kaldı. İki kulüp yöneticileri bugün de bir araya gelip bu transferi sonuçlandırmaya çalışacaklar. Dün Rusya'da basın toplantısı yapan Fatih'in, "Hüseyin gelse iyi olur" demesi de kafaları karıştırdı.
Burda bi Zenit taraftarı vardı ona sorsun biri bu haber doğru mu diye.
Yorum
Yorum