Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LaZz_61 tarafından gönderildi
    ademe az once sms attım ...

3 buyukler de mı oynayacaksın adem bey bu takımı sıradan takımlarla kıyasladıysan sana yazıklar olsun bu forma da sana haram olsun sımdı djokaj gıbı kazma ıle ıyı bır ıkılı olursunuz ... YAZIKLAR OLSUN

die mesj attım bakalım cevap ne gelecek
    adem yanlış yaptı
    hedefleri olan kulübe geldiğim için mutluyum
    inşallah ilerde 3 büyüklere giderim dedi
    buraya geldiğim için cok mutluyum

trabzona gıcık kapmış küstürdüler adamı
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ezikbahçe basını çldırmaya başlamıştır. Capello bittin olum sen. Bunlar seni çarmıha gererler benden sölemesi...
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

• adnan polat ş......i demişti zamanında posterini alırsınız diye
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• APOEL maçlarının hakemleri açıklandı
          Takımımızın UEFA Kupası İkinci Ön Eleme Turu’nda Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL FC ile deplasmanda ve Trabzon’da yapacağı maçların hakemleri bugün UEFA tarafından kulübümüze tebliğ edildi.
          Buna göre, 10 Ağustos 2006 Perşembe günü Lefkoşa’da oynanacak ilk maçı İspanyol Futbol Federasyonu’ndan Julián Rodriguez Santiago yönetecek; yardımcılıklarını ise Carlos Andrés Lopez Villate ve Francisco Gonzalez Rodriguez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise César Muñız Fernandez olacak.

24 Ağustos 2006 Perşembe günü Trabzon’da oynanacak rövanş maçında ise Alman Futbol Federasyonu’ndan Michael Weiner düdük çalacak; yardımcıları ise Sönke Glindemann ve Norbert Grudzinski yapacak. Lutz Wagner de dördüncü hakem olarak görev yapacak.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Bu milliyetin haberi ilk $imdi cikmadi, ama bundan sonra devamli bu konu i$lenecek, bjk 100. yilinda mafyayla i$birligi yaparak $ampiyon oldu, Sinan Engin tv kanallarinda bagiriyor, beni intihar ettirtmekmi istiyorsunuz, gelmeyin üzerime
            ,
            kim ara$tiriyor bu iddialari, Haluk Ulusoymu, yoksa spor bakani mi?
            Gazetelerde onca yazi cikti, tv lerde ba$kanlar cikip konu$tu, milli takim eski Hocasi Ersun yenal konu$tu, hala belge yok diyorlar. Gökdenizin konu$masini belge kabul ettiler. Engin Vereli, Abdullah Cevrimi kim vurdurdu, Ahmet Cakari kim vurdurdu? Onlari niye ara$tiran yok? Gökdenize cezayi vererek futbolu temizlediklerini mi saniyorlar. Ne zaman bir kirli dosya acilsa onu hemen kabadip Gödeniz olayini öne cikariyorlar? Ankaragücü ba$kani, benden mac isteyenin nikahlisini isterim demesi, onun sucsuz oldugunumu kanitlar? Niye soru$turma acmiyorlar. Bende diyorumki, bu soru$turmalari acmayanlarin kendileri temiz deyildir. Gökdenizin kendisi itiraf ettigine göre, bizde suclu olduguna inaniyoruz, fakat ortaya ba$ka iddialar atilinca hemen acin Gökdeniz dosyasini, en kolay acilan dosya o nasil olsa. Bu futbolu kirletenlere $erefsiz demiyorum. Temizlemeyenlerede $erefsiz demiyorum, niye diyeyimki, o kadar kirliligin icinde $erefin ne i$i olabilir?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• adem den böyle bir açılama beklemezdim

"çok mutluyum.orda oynamakla ılgılı sorunlarım vardı.buraya geldim diye hedeflerimde en ufak bir küçülme yok çalışıp yine eski adem olup daha sonra 3 büyüklere gitmeyi isterim tabii."

yuh be ıyıkı yollamıslar.ulen bızde adem demz dedıktı.neden yolladılar ıyı adam dedıkkı cıgerı bes para etmez ıstanbul heveslısı cıktı.adamın dedıklerınden ts yı basamak gıbı gordugu anlasılıyo.YUH olsun sana ve senın gıbı dusunenlere.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                Capello'dan Fener'e çirkin benzetme!
                Roberto Carlos için Italyan teknik adam Fabio Capello son noktayı koydu. Carlos ile görüştüm ve kendisine takımda ihtiyacım olduğunu soyledim” diyen Capello ayrıca Fenerbahce’ye de ağır göndermeler yaptı...

Fenerbahçe’de yilan hikayesine dönen Roberto Carlos transferi hakkında Capello’dan ilk resmi açıklama geldi. Ispanyol EFE Ajansı’na açıklamalarda bulunan Fabio Capello, Roberto Carlos’a Fenerbahçe’ye gitmemesini bizzat kendisinin istediğini söyledi. Roberto Carlos’un Dünyanın en iyi sol ayak olduğunu savunan Capello, böyle bir oyuncuyu Real Madrid’ten uzaklaştırmak isteyenleri anlamadığını belirtti. Italyan teknik adam Capello, bu oyuncu Real Madrid’te banko oynarken,dunyanın en iyi kulübü’nde forma giyerken neden futbol hayatını Fenerbahçe gibi kendisinden düşük bir kulüpte sona versin ki bunu anlamakta zorluk çekiyorum sözleri ile de bu transferin gerçekleşmeyeceğini savundu.
                Yav bir de Milliyet'te fenerlilerin yorumlarını okuyun.Birisinde gülmekten karnıma ağrılar girdi.Hey Allah'ım bu kadar cahil,kolpacı,denyo bir taraftar grubuna herhalde dünyada başka hiç bir takım sahip değildir.
                Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                  sarı lacivert yoktur yine inşallah.
                  sanki siyahın yanında sarı var gibime geliyor.....
                  BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• İlk olarak gugula tarafından gönderildi
                    sanki siyahın yanında sarı var gibime geliyor.....
                    dikkatli bakınca var da gecen senekı gıbı degıl.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                      Süper transferler yaparak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’da...

ÜLKESİNE DÖNEBİLİR
                      Süper transferler yaparak kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’da gözler şimdi de kaleciye çevrildi. Bu yönde günlerdir süren çalışmalar mutlu sonla noktalanırken başkan Nuri Albayrak menajerleri harekete geçirerek Jefferson’a kulüp bulunmasını istedi. Lazaroni’nin genç kaleciyle dün bir görüşme yaptığı ve söz konusu bu gelişmeleri kendisine aktardığı öğrenildi. Jefferson, Denizlispor’a gidemezse eski takımı Bodofago’ya dönecek. Bu arada kaleci transferini bizzat kendisi üstlenen başkan Albayrak’ın hiçbir yöneticiye bu gelişmelerle ilgili bilgi vermediği belirtildi.
                      ÖN ANLAŞMA YAPILDI
                      Gazeteniz TAKA’nın günler önce Türk spor kamuoyuna duyurduğu Hırvat Milli takımının birinci kalecisi Pletikosa’nın menajeriyle İstanbul’da ön anlaşma yapıldığı öğrenildi. Ancak Hırvat kalecinin Trabzon’a gelişi Jefferson’un henüz gidememesi nedeniyle bekletiliyor. 53 kez Hırvatların kalesini koruyan 27 yaşındaki Spite Pletikosa geçen yıl Hajdut Split’te kiralık olarak oynadı. Shaktar’ın oyuncusu olan tecrübeli kalecinin kariyerinde 4 de golü bulunuyor
                      Aga merak ediyorum bu pletikosa bilinen bir kaleci ama neden shaktarda forma şansı bulamıyor. Hani çok iyi bir adamsa niye kiralamışlar geçen sezon. Bir bilen varsa açıklarsa sevinirim.
                      HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• kalede lastuvka war ceklerın kalecısı ... pletıkosa tehdıtle geldı shakhtara yoksa fenere gelıyodu we paso hırvatıstanda oynadıgı kulubu yanı hajduk u ıstedıgı ıcın yollandı
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Emorfo tşk yüklüyorum

Bu arada Adem'e neden kızıyorsunuz? Adam sabah antrenmana çıkıyor. Akşama seni Ankaraspor'a verdik deniliyor. Kendisinin hiç fikri alınmadan bir mal muamelesi görüyor. Sonra da "Başkanımız Ankaraspor başkanı ile 1 saat görüştü işi bitirdi" denilerek bununla övünülüyor. Siz Adem olsanız, sizi istemeyen bir kulübü ister misiniz?

Burda Adem'de suç yok
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                            Emorfo tşk yüklüyorum

Bu arada Adem'e neden kızıyorsunuz? Adam sabah antrenmana çıkıyor. Akşama seni Ankaraspor'a verdik deniliyor. Kendisinin hiç fikri alınmadan bir mal muamelesi görüyor. Sonra da "Başkanımız Ankaraspor başkanı ile 1 saat görüştü işi bitirdi" denilerek bununla övünülüyor. Siz Adem olsanız, sizi istemeyen bir kulübü ister misiniz?

Burda Adem'de suç yok
                            sana katılsamda hiç kimse büyük trabzonspor hakkında bu tip açıklamalar yapamaz. eğer yaparsa başkan seviyesinde haddini bildirmek gerekir diye düşünüyorum.
                            ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                              adem den böyle bir açılama beklemezdim

"çok mutluyum.orda oynamakla ılgılı sorunlarım vardı.buraya geldim diye hedeflerimde en ufak bir küçülme yok çalışıp yine eski adem olup daha sonra 3 büyüklere gitmeyi isterim tabii."

yuh be ıyıkı yollamıslar.ulen bızde adem demz dedıktı.neden yolladılar ıyı adam dedıkkı cıgerı bes para etmez ıstanbul heveslısı cıktı.adamın dedıklerınden ts yı basamak gıbı gordugu anlasılıyo.YUH olsun sana ve senın gıbı dusunenlere.
                              Anladigimiz kadariyla Adem birazda zorla gönderildi galiba, belki böyle konu$masi normal deyil ama, giden bazi oyuncularin arkasindan konu$ma hastaligindan kurtarsak iyi olur gibime geliyor. Adem öyle konu$tu diye Trabzon gücülmez, kendini kücültür.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                                adem yanlış yaptı
                                hedefleri olan kulübe geldiğim için mutluyum
                                inşallah ilerde 3 büyüklere giderim dedi
                                buraya geldiğim için cok mutluyum

trabzona gıcık kapmış küstürdüler adamı
                                ne demesi gerekirdi?? hedefim trabzonspora geri dönmekmi demeliydi? yada kücük bir takima geldim keske trabzonda kalsaydimmi?
                                adam zaten dogru dürüst türkce konusamiyor..ona muhtemelen hedefin istanbulda malum klüplerde oynamak varmi diye soruldu oda o sekilde cevap vermistir..
                                fazla büyütmeye gerek yok..
                                hem bizde kalsaydi oynama sansi cok bulamazdi ama gitmesine bende üzüldüm
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X