Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fenerin 100. yıl şampiyonluğu garanti olsun diye daha ilk maçtan azıtmaya başladı bunlar, tabi korktular marcelinhodan

Yorum

• marcello nun kırmızı kart görme ihtimali artmış oldu.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bir gazetecinin, "2 yılda 61 golü nasıl atacaksın" sorusuna Tekke, "Kafamla ve ayağımla atacağım. 5 maç oynadıktan sonra Zenit kontratımı 2 yıl uzatacaktır" cevabını verdi. Fatih, Karadeniz sahillerini paylaştıkları Ruslarla akraba olduğunu düşündüğünü, çocuklarını ve eşini iki ay sonra getireceğini, Türkiye'den Hüseyin Çimşir'in Rusya'da başarılı olacağını da dile getirdi

bu arada gökdenizede 5 milyon euro teklif edilmis zenit tarafindan....yönetim 8 istemis

yukardaki fatihin aciklamasindaki hüseyin cimsirde rusyada is yapar cümlesine bi anlam getiremedim...hadi hayirlisi

Yorum

• Arkadaşlar Cin Papila efendiyi TRABZONSPOR-fenerbohça maçınada Avni Akerde görmek isteriz.MHK yı bu yönde baskı altına alalım gerçi bu eziklerin bildiğini okuyacağı malumdur ama!!!

Yorum

• cem papilyayı vermişler haa.ii ii maç garanti bizim.adamsa bi yanlış hareket yapsın.
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• Arkadaşlar belki Cem Papilla kendini bize affettirmek için kendisi istemiştir. Ben bu maçta bi hata yapacağını hiç zannetmiyorum.

Yorum

• fener de bülent demirlek'i istemiyor muş ama vermişler.

umarım federasyon sonuna kadar arkasında durur bu kararının..
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• ya beyler nereye yazilacak bilmiyorum ama burasi cok aktif ....

bizim formalar nezaman cikiyo..yoksa hazirlik maclarinda giyilen formalarlami lige baslicaz...ayrica ts acilis yapmiyomu....nerde dinamo tiflis saka maka memlekete gelicem 1 hafta kalicam forma almak istiyorum ,ee marcelinhonun transferi karsilansin da.....
                  bilgisi olanlar cevap yazsinlar ltfen

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi
                    Arkadaşlar belki Cem Papilla kendini bize affettirmek için kendisi istemiştir. Ben bu maçta bi hata yapacağını hiç zannetmiyorum.
                    o yaptığı haltla bizi şampiyonluktan etti,affetme diye birşey söz konusun değil.

@FERO61
                    ağustosun 15 inden sonra dediler sadri şener den sorduk
                    En son agahozlu tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 16:37.
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Gökdeniz'e talip

Fatih Tekke "Burada yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi, Rus kulübü, Trabzonspor'un kapısını 2. kez çaldı.

8 milyon euro
                      Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, şimdi de bir başka Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde. Ancak bu transferi Tekke'nin istediği öğrenildi. Fatih, "Yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi.

Dün görüştüler
                      Bu talep üzerine hemen harekete geçen
                      Rus kulübü yetkilileri Trabzonspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Dün yapılan görüşmelerde Gökdeniz için 5 milyon euro teklif eden Zenit'ten bordo-mavili yöneticiler 8 milyon euro istediler.

Hüseyin gelsin
                      Aradaki farktan dolayı görüşmeler bugüne kaldı. İki kulüp yöneticileri bugün de bir araya gelip bu transferi sonuçlandırmaya çalışacaklar. Dün Rusya'da basın toplantısı yapan Fatih'in, "Hüseyin gelse iyi olur" demesi de kafaları karıştırdı.

Yorum

• Eh...Bari Gökdenizi de versinler,tam olsun.
                        Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Oldu Fatihçiğim. Yattara da gelsin hatta. Bu ne şimdi? Yok Gökdeniz falan. Kimle top oynicaz bu sene
                          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi
                            o yaptığı haltla bizi şampiyonluktan etti,affetme diye birşey söz konusun değil.
                            Haklısın... Affetmek yok.Ama maç garanti bence ii oldu.

Yorum

• arkadaşlar perşembe transfer bombası yok muydu? yoksa çıkmaz ayın son perşembesi miydi? Sultan da gitti moral için bi bomba daha olacaktı bugünlerde ama. Filika da yok bu arada filikadan haber alan oldu mu?
                              sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                              deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi
                                Gökdeniz'e talip

Fatih Tekke "Burada yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi, Rus kulübü, Trabzonspor'un kapısını 2. kez çaldı.

8 milyon euro
                                Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Rusya'nın Zenit Kulübü, şimdi de bir başka Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'in peşinde. Ancak bu transferi Tekke'nin istediği öğrenildi. Fatih, "Yalnızlık çekmemem için Gökdeniz'i de alın" dedi.

Dün görüştüler
                                Bu talep üzerine hemen harekete geçen
                                Rus kulübü yetkilileri Trabzonspor'un kapısını ikinci kez çaldı. Dün yapılan görüşmelerde Gökdeniz için 5 milyon euro teklif eden Zenit'ten bordo-mavili yöneticiler 8 milyon euro istediler.

Hüseyin gelsin
                                Aradaki farktan dolayı görüşmeler bugüne kaldı. İki kulüp yöneticileri bugün de bir araya gelip bu transferi sonuçlandırmaya çalışacaklar. Dün Rusya'da basın toplantısı yapan Fatih'in, "Hüseyin gelse iyi olur" demesi de kafaları karıştırdı.

Burda bi Zenit taraftarı vardı ona sorsun biri bu haber doğru mu diye.

Yorum

Yükleniyor...
                                X