Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak firari tarafından gönderildi
    vay be futbolcu keşfine bak
    İlginç bir transfer politikası. Bu tip bir keşfin, bir ileri versiyonu yazı tura atmaktır.

Bu arada liglerimizde var olan "61" numara çılgınlığı iki katına çıkar artık, malum Lig A'da bu tip numara sistemine geçti.

Yorum

• bu arada cruzeirodaki wagner için özkan sümer olumlu rapor vermiş
      kanca dün sao polo maçını izlemiş (leandro ve minerio
      tesadüfe bak bu 2 oyuncuda dün gol attı) hala adam izliyo işe bak yine yönetim içinde ayrılık kaleci konusunda başkan pletikosayla çoktan anlaşmış (çok doğru bi iş) ama haşim bey karşı çıkıyomuş neye dayanarak çıkıyosa hep aynı şey birirleri iyi şeyler yapmaya çalışır diğerleride kendi yapmak için iyi olan işin içine ...
      En son champions tarafından düzenlendi; 03.08.2006, 12:06.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
        bu arada cruzeirodaki wagner için özkan sümer olumlu rapor vermiş
        kanca dün sao polo maçını izlemiş (leandro ve minerio) hala adam izliyo işe bak yine yönetim içinde ayrılık kaleci konusunda başkan pletikosayla çoktan anlaşmış (çok doğru bi iş) ama haşim bey karşı çıkıyomuş neye dayanarak çıkıyosa hep aynı şey birirleri iyi şeyler yapmaya çalışır diğerleride kendi yapmak için iyi olan işin içine ...

lütfen kaynak
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• kuzey ekspress gazetesi orhan çavuşoğlu

Yorum

• brezilya'dan transfer ancak bu kadar amatörce yapılır, tam rezalet.yönetime en ciddi eleştiri bu noktada yapımalı.

bu sezon da böyle geçiyor, bundan sonrası için yönetim derhal ciddi şekilde fotbulcu izleme komitesi veya başka bir şekilde yapılanmaya gitmeli.
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Başkan anlaşır Haşim bey karşı çıkar Haşim bey anlaşır İbrahim bey karşı çıkar onlar anlaşır Zeyyat bey istemem der. Kardeşim sizin yönetim kurulunuz yok mu? Onu geçtim hiç mi birbirinizle konuşmazsınız? Ne biçim yöneticisiniz??
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya anlamadığım bişey var biz hangi oyuncuya talip olsak yok bilmemne tarihinde çok önemli maç var yok şu var yok bu var Ulen bide nedense talip olduğumuz her oyuncun bonservisi hep pahalı... pazarlık yapıyosun ineceğine dahad artıyor. Var bu işte bi bit yeniği ama neyse ..Bu arada kardeşim bizimde 10 ağustosta çok önemli maçımız yok mu? Bizde fatihimizi o maçtan sonra versek ne olurdu hem tur garanti olurdu Hem hiç olmazsa fatihi o maçtan sonra krallar gibi gönderirdik..
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Arkadaşlar hani ricadinyo- ze reberto -denilson bunlar hikaye mi oldu.Yoksa yine sağ gösterip sol mu vuracak başkan valla eğer sol tarfa dandik bi transfer olursa bu takım iş yapmaz.zaten fatih yok .verilen söz 2 yıldız topçu idi.Bir yıldız gitti bir yıldız geldi. +2 yıldızı bıraktık 1 tane daha alsın sol tarafa yeterli.Verilen sözleri unutmayalım arkadaşlar.Ben dün gidip kombinemi aldım Başkan bir yıldız transfer daha yapar ümidiyle.sıra başkanda umarım bizi yanıltmaz.

Yorum

• şuraya bakın yaa bide işi ciddiye alıyolardı basında iyice abarttıı...61 giymiştre izlemişler flan allahım yarebbimm..bu ne saçmalıktıtr ya....yeter bi an önce gelse bari şu adam brezilyadan da en azından basın da uydurmaktan vazgecer...birezil brezilyaq transfer dizisi daha bitecek cumartesi ...rezil herifler rezil....47 oyuncu izlemişlerr bu mudur ince elemek..dmeek işi ciddiye almasak 200 300 futbolcu iizlicez heralde..ben bu işten bişe anlamadım....nie o kadar adamm izledin kancaa rikardinyoyu iszleseydın bi iki futbolcu daha var onları da izleseydin yeterdi ...işine gelmedi zaman mı gecirdin 47 tane izlerkenn ne rezalettir bu yaaaaaaa

Yorum

• yönetim bi şekilde şimdiden gelecek sezonun transfer planlamasını yapmalı bu işle ilgilenecek kişileri belirlemeli (kancayla mancayla bu işler yürümez)

Yorum

• türkcell brezil yaya verici koymamış orda cekmiyo türkiyenin de nosunu(+90) bilmiyorlar oyuzden haber alınamıyo. haşiminde konturu yok muş.
                        biraz anlayış lütfen
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                          Başkan anlaşır Haşim bey karşı çıkar Haşim bey anlaşır İbrahim bey karşı çıkar onlar anlaşır Zeyyat bey istemem der. Kardeşim sizin yönetim kurulunuz yok mu? Onu geçtim hiç mi birbirinizle konuşmazsınız? Ne biçim yöneticisiniz??

Allahtan yabancı oyuncu kontenjanında sınırlama var da kendi başlarına karar vermiyorlar. yoksa her biri birer tane alıp getirecek.
                          :::TS:::

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                            bu arada cruzeirodaki wagner için özkan sümer olumlu rapor vermiş
                            kanca dün sao polo maçını izlemiş (leandro ve minerio
                            tesadüfe bak bu 2 oyuncuda dün gol attı) hala adam izliyo işe bak yine yönetim içinde ayrılık kaleci konusunda başkan pletikosayla çoktan anlaşmış (çok doğru bi iş) ama haşim bey karşı çıkıyomuş neye dayanarak çıkıyosa hep aynı şey birirleri iyi şeyler yapmaya çalışır diğerleride kendi yapmak için iyi olan işin içine ...
                            ulen bu iş belediyenin işine döndü he.. Hani kaldırım taşını biri yapar gelir öbürü bozar o hesap
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Marcelinho, Lazaroni ile görüştü..

Trabzonspor'la sözleşme imzaladıktan sonra izin alarak Almanya'ya giden ve dün gece Trabzon'a gelen Brezilyalı yıldız Marcelinho, kaldığı otelde teknik direktör Lazaroni ve yardımcılarından kulüp ve lig hakkında bilgi aldı..

3 Ağustos 2006, 11:59
                              Marcelinho, kaldığı Zorlu Grand Otel'de teknik direktör Lazaroni ve yardımcılarından kulüp ve lig hakkında bilgi aldı.

Türkiye'deki takımlar ve oyuncular hakkında bilgi veren Lazaroni'nin özellikle Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında Marcelinho ile sohbet ettiği gözlendi.

Oldukça neşeli olan Marcelinho, otelde bulunan dev bir kemençe maketini çalarken oldukça neşeli dakikalar geçirdi.

Kaynak: ajansspor

Yorum

• İlk olarak mercanli tarafından gönderildi
                                türkcell brezil yaya verici koymamış orda cekmiyo türkiyenin de nosunu(+90) bilmiyorlar oyuzden haber alınamıyo. haşiminde konturu yok muş.
                                biraz anlayış lütfen
                                Buna içilir

Yorum

Yükleniyor...
                                X