Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Yönetimine MUHTIRA
    Trabzonspor taraftar sitelerinden bordomavi.net'te yayınlanan bildiri şöyle:"SON ÇAĞRI"Büyük Trabzonspor'un Genel Kurulu'nun, büyük bir teveccüh ile iş başına getirmiş olduğu mevcut Trabzonspor Yönetimi, belki misyonunu değil ama yönetimdeki ömrünü tamamlamıştır.Büyük Trabzonspor'un Genel Kurulu'nun, büyük bir teveccüh ile iş başına getirmiş olduğu mevcut Trabzonspor Yönetimi, belki misyonunu değil ama yönetimdeki ömrünü tamamlamıştır.Bu nedenle, sürekli yapmış olduğunuz yanlışlara yenilerini ilave etmeden, en medeni kararı alarak, inatlaşıp çok sevdiğimiz kulübümüze zarar vermeden derhal Genel Kurul Kararı almanızı bekliyoruz.Verilen hizmet sözleri tutulamamıştır. Bundan sonra yapabileceğiniz TEK hizmet Mayıs ayı sonu için alınacak GENEL KURUL kararıdır.Bu, mevcut Trabzonspor Yönetimi için son çağrıdır!

Haber61.net

Yorum

• ersun yanal trabzondan bir teklif almadigini ve trabzonsporla bir görüsmesinin olmadigini söyledi
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ersun yanal trabzondan bir teklif almadigini ve trabzonsporla bir görüsmesinin olmadigini söyledi
        ama çalışmayacagım diye birseyde söylemedi ki böyle bi görüşme olsa bile cıkıp açıklaması etik olmazdı program geneline baktıgımızda ersun hocanın cevabları bence son derece tatmin ediciydi yani öyle iddialar var ki hakkaten gülünç cafer denen ne idügü belirsiz adam arkadan atıp tutmayı biliyodu neden programa katılmadı yada konusturlmadı cünkü o dönemde (milli takımda ki süreçte ) ersun yanal için inanılmaz bi karalama kampanyası vardı ve bazı kesimlerce ersun hoca istenmiyordu daha dogrusu cekemiyolardı ve o dönemde herkes her önüne gelen iddialarla ersun yanalı sucladı ama bence hakikat ortaya cıkacaktır ve kim ne derse desin su an için türkiyenin en bilgili en cagdaş en yetenekli hocası ersun yanaldır

Yorum

• ve programın sonunda can alıcı noktayı söyledi ersun yanal hangi takımı calıstıracagı yönündeki soruya "bir kac hafta içinde belli olacak" dedi

Yorum

• Ersun hoca trabzonsporu büyük takımlardan konuşurken hiç es geçmedi bence artık trabzonspordadır kendisi ahada yazdım buraya.
            Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Ziya bavulunu hazırla, o mutlu güne az kadı.

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun hoca trabzonsporu büyük takımlardan konuşurken hiç es geçmedi bence artık trabzonspordadır kendisi ahada yazdım buraya.
                İnşallah öyle olur yeter artık korkak futboldan bıktık.Ersun Hoca gelsin.

Yorum

Ersun hoca trabzonsporu büyük takımlardan konuşurken hiç es geçmedi bence artık trabzonspordadır kendisi ahada yazdım buraya.
                  özellikle trabzonspordaki sampiyonluk potansiyelinden bahsetmesi benim içimdeki umudu arttırdı serhat ulueren 3 büyükler dedikce ersun hoca sürekli listeye trabzonsporunda adını dahil etti hem programa katılrak ne kadar yürekli oldugunu gösterdi hemde bütün iddialar acık yüreklilikle cevap verdi insallah seneye hocamız olur

Yorum

• Eğer yönetimde birazcık akıl mantık kaldıysa olur ama hala ziyayla devam derlerse onlarda bavulunu hazırlamalı

Yorum

• bence ersun fenerbahçe yolunu açmak ve o camianın gözünde kedini aklamak için bu programa çıktı....umarım bize gelir ama bence fenere gidebilir seneye
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

renkdaş inşallah görürüz o günleri bea

Yorum

• nerde???

ben göremedim öyle bişey!!!sen nasıl gördün
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• o sadece rekabet anlamında öyle.muhtemelen geçmiş yılların şampiyonluklarında 1 ve 2. sıraya bakmışlardır.derbi değil yani.
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Milliyet.com.tr

YÖNETİMDEKİ BÖLÜNME MASAYA YATIRILIYOR

Taşlar dökülüyor!

Trabzon'da Divan bugün, yönetim ise cumartesi toplanacak. Görüşmelerde İbrahim Hacıosmanoğlu ile Haşim Sayitoğlu arasındaki sorunlar tartışılacak

YUNUS EMRE SEL/DHA

Bordo - mavililer bugün gerçekleştirilecek olan Divan Kurulu'nda ve cumartesi günü yapılacak yönetim toplantısında tüm sorunları tartışmaya açacaklar.
                              Trabzonspor'un problemlerinin masaya yatırılacağı Divan Kurulu'na, görüşmeye davet edilen Başkan Nuri Albayrak da katılacak. Divan üyeleri, Albayrak'tan yönetim içindeki bölünmüşlüğü gidermesini isteyecek.

'Yönetimde ayrım yok'

Yönetimin cumartesi günü yapacağı toplantıda ise Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Asbaşkan Haşim Sayitoğlu arasındaki soğukluk gündeme taşınacak. Genel Sayman Emin Kahraman kritik toplantıyla ilgili olarak, "Yönetimdeki iki arkadaşın aralarındaki sorunu aşacağına inanıyorum. Eğer aşamazlarsa da bu yönetim kurulunu ilgilendirmez. Onlar kendi kararlarını verecek olgunlukta kişiler. Biz yönetim olarak toplantı sonunda dimdik ayakta olduğumuzun sinyallerini vereceğiz" dedi.
                              Başkan Yardımcısı Cemal Sağlam ise "Kulüpte İstanbul kanadı, Trabzon kanadı diye bir ayrım yok. Şu anda da kimse istifa etmeyi düşünmüyor. Cumartesi yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve ne durumda olduğumuzu konuşacağız" diye konuştu.

Savunma çöktü

Trabzonspor, Sivas maçı öncesi defansında kriz yaşıyor. Bordo - mavili takımda sakatlıkları süren Risp, Musa, Ufukhan ve Stepanov'un yanı sıra cezalı olan Çağdaş, Sivas'a karşı forma giyemeyecek. İstanbul'da kontrolden geçirilen Stepanov'un iki hafta takımdaki yerini alamayacağı açıklandı. Sırp savunmacı gelecek hafta Fenerbahçe ile oynanacak maçta da görev yapamayacak. Bu arada Karadeniz ekibi dün akşam yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Taraftar Birliği, Albayrak'a sert çıktı

Trabzonspor Taraftarlar Birliği, yönetimin kendi içindeki çatışmaları durduramadığı takdirde istifa etmesi gerektiğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ı kötü gidişin sorumlusu olarak gösteren birliğin açıklamasında, "Sözlerinizin hiçbirini tutmadınız. Trabzonspor'un maçlarına bile gelmiyorsunuz. Şahıs olarak iyi bir insan olabilirsiniz ancak kulübü iyi yönettiğinize inanmıyoruz. Bizler mesainizi tam anlamıyla kulübe vermenizi istiyoruz. İçinizdeki sıkıntıları giderin, aksi takdirde bu kulübü daha fazla batağa sürüklemeyin. Görevinizi yapamıyorsanız da istifa edin" ifadeleri kullanıldı.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Karadenigazete.com.tr

TRABZON'DA YILDIZ HAREKATI!Bordo-Mavililer'de sezon sonu iç transferde hareketlilik yasanacak... Yattara ve Hüseyin basta olmak üzere sezon sonu 1 yil mukavelesi kalan 7 oyuncu ile masaya oturacak yönetim, sözlesmelerini uzatma yolunu arayacak DIS TRANSFER BITINCE Trabzonspor'da sezon iç transferde de hareketlilik yasanacak. Öncelikle dis transfere yogunlasacak olan Bordo-Mavililer'de yönetim ardindan 1 yil daha mukavelesi kalan 7 oyuncu ile masaya oturarak,anlasma zemini arayacak. Basta Hüseyin ve Yattara olmak üzere 2008'de sözlesmesi bitecek olan Ceyhun, Celaleddin, Çagdas, Musa Büyük ve Ersen Martin ile görüsecek yönetim, sözlesmelerini uzatma yolu arayacak. ÖNCELIK YILDIZLARDA Teknik Patron Ziya Dogan'in, kafalarinin rahat olmasi için özellikle Yattara ve Hüseyin'in isinin bitirilmesini istiyor. Hüseyin'in takimda yillik 1.7 trilyon ile tavan ücret alan Gökdeniz'e yakin bir ücret isteyecegi belirtilirken, Yattara'nin da 1.5 trilyondan istemeye düsündügü ifade edildi. Yönetimin ise Hüseyin'in ücretini 1.6 trilyona, Yattara ise yillik 1.4 trilyon çikartip, sözlesmelerini 2 yil uzatma düsüncesinde
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yükleniyor...
                                X