Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usaklar bu haberi günün eglencesine koyacaktim ama son dakika da olabilir diye burayi tercih ettim. Hem son dakika hem eglenceli[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Fahri üyeleriyim?
    Schalke Baskani Gerhard Rehberg, Fenerbahçe?nin transfer gündeminde yer alan Hamit ve Halil Altintop kardesler için çarpici açiklamalar yapti. Rehberg, Hamit ile 2007, Halil ile de 2009 yilina kadar sözlesmelerinin oldugunu hatirlatarak, ?Iki futbolcumuzu da satmayi düsünmüyoruz. Eger bir gün Türkiye?ye göndermeyi düsünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olacaktir. Ben Galatasaray?in fahri üyesiyim. Galatasaray?in baskani da Schalke?nin fahri üyesi. Bu yüzden öncelikli tercihimiz Galatasaray?dan baskasi olamaz? ifadesini kullandi.
    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• SÖZ SIRASI MUHAMMET?TE

SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEDIK A.Sebatspor'un iç transferinde basini agritan Muhammet Reis'e Baskan Senol Ayvaz son teklifini ilettigi, genç futbolcunun net kararini bugün Kirmizi-Beyazli kulübe bildirecegi ögrenildi. Baskan Senol Ayvaz, Muhammet'e en yüksek fiyati verdiklerini dile getirirken, "Biz yönetim olarak üzerimize düseni fazlasiyla yaptik. Kendisine son sözümüzü söyledik. Kendisi bize bugün evet veya hayir cevabini verecek" dedi.
      SORUN ISTEMIYORUZ Iç ve dis transferi hafta sonuna kadar bitirmek istediklerini dile getiren Kulüp Baskani Senol Ayvaz, "Ufuk, Mustafa Besir, Enis ve Baris'in transferlerinde sorun yasayacagimizi zan

netmiyorum. Bu nedenle iç sorunlarla bogusmak istemiyoruz. Bir an önce dis transferden kadromuza katmak istedigimiz oyuncularin üzerine yogunlasarak kararli adimlar atmak amacindayiz. Çalismalarimiz bu dogrultuda devam ediyor" dedi.

muhammet reis heralde yuvaya dönmek istiyo. kendini ispatladi bence. alin size 10 numara.
      "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• arkadaslar fatih tekke bizim sözlesme yenilememizi reddetmis galiba artik daha büyük bir camia istiomus yani vrupadan falan bu herifin akli fenerde bence gitmek istio birakin gitsin 8 milyon euro 16 trilyon
        al wanchope u 800 bin euro ya bonservissiz 1.5 trilyona sana kalan 14.5 trilyonlada zaten ricarinho nun bonservisi 6.5 trilyon al onu geri kalani kasada kalsin bide defasa dogru bir solak yani savunmaci ii bi adam alirsin en falaza 5 trilyona oda az degil kaldi sana3 trilyon oh karda ol ne olcak

jefferson-F. Akyel-stepanov-cagdas-ricardinho-yattara-gökdeni z-hüseyin-symek-wanchope-umut
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Arkada$lar, Fatihin transferi konsunda yazilan her yaziyi buraya ta$iyorsunuz birde yalan diyede ekliyorsunuz. Bu sicak havalarda boguluyoruz zaten, birde bu konuyla bunaltmayin bizi lütfen.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• muhammet reis in daha çok pismesi lazim o trazonspor seviyesine gelmesi için çok ugrasmasi lazim öyle izlemeden haber yayinliyonuz sebat düsüodu nerdeyse be adam gibi oynamadilar orda bi SELIM AKBULUT ii oynadi defasnta

Yorum

• Trabzonspor?un gol krali oyuncusu Fatih Tekke ile ilgili olarak iki kulüp baskaninin görüsüp anlasmaya vardigi iddialari artik herkes tarafindan dile getiriliyor. Posta Gazetesi Yazari ve Aziz Yildirim?in en yakinindaki kisilerden biri olan Engin Verel?de konuyla ilgili olarak bir yorumu kaleme alarak yer, ve mekan vererek Fatih Tekke için iki kulüp baskaninin bir araya gelip anlasmaya vardiklari ama bunun uygulanmaya konmasi için uygun zamanin beklendigi iddiasini ortaya atti.

SüperlerAlindiktan Sonra
              Iki kulüp baskaninin 8 milyon avro ve Mehmet Yozgatli karsiliginda el sikistiklari belirtilirken, anlasmanin yürürlüge girmesi için Trabzonspor?un iki süper yabanci ve 4-5 tane yerli futbolcunun transferini bitirmesini bekledikleri dile getirildi. Umut Bulut ile birlikte Kosta Rika?nin süper forveti Wanchepa?nin transferinin kesinlesmesiyle birlikte Fatih Tekke?yle ilgili anlasmanin da yürürlüge konulacagi belirtildi. Bordo-Mavililer ise bu iddialari yalanlamakla yetindiler.

Fatih Yakinlarina Söylemis
              Trabzonspor Takim Kaptani Fatih Tekke?nin ise yakinlarina, "Trabzonspor yönetimiyle, Fenerbahçe benimle ilgili pazarlik yapmis anlasmis? Baskanin beni çagirarak, gelecek sezon için yeniden anlasmak isteyecegi duyumlarini aliyorum. Bu görüsmede yüksek bedel talep edecegimi düsünüyorlar. Yüksek bedel talep edince de anlasamadiklarini ve taraftara ?gelecek sezon bedava gitmek. Bari simdi satalim para kazanalim? seklinde durumu anlatacaklar" dedigi de ileri sürüldü

Yorum

• valla klüpe henüz bir resmi teklif yok ne jun için nede djokaj için ama jun ve djokajla görüsüolar anlasirlarsa en kisa sürede klübede teklif yaparlar
                junun taksitleri sürdügü için ödenecek bedelleride satacagimiz klübe devretmek istiolar
                halilodziçin djokaji istedigini duymadim valla
                o al-ittiyat la mi anlasmis hani 1 sene klüp çalistirmayacakti
                juna da nurnberg-wolfsburg ilgilenio ama en ciddisi nurnberg söliyim
                a.francfurt ilgileniomu bilmiom
                ama insalah elden çikarcaz ikisinide

Yorum

• İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
                  Arkada$lar, Fatihin transferi konsunda yazilan her yaziyi buraya ta$iyorsunuz birde yalan diyede ekliyorsunuz. Bu sicak havalarda boguluyoruz zaten, birde bu konuyla bunaltmayin bizi lütfen.

Sicak olan sadece Almanya kardes buralari epeyce serin[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• mehmet yozatli+8 milyon euro en karli transferimiz olur valla eger doooruysa ama ben hiç böle bisey duymadim ki fatih tekke imza atti haberleride yalan acayip ir kararsizlik var yönetimde satsakmi stmasakmi
                    para ii ama ya sampiyonluk
                    iki arada bi derede bence trabzonsporlular arasinda oylama yapilsin[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Hala ayni seyler ya para hesaplari iki süper degil on süperde alinsa Fatih fbye gitmemeli Fatih illada kalsin demiyorum gitsin ama avrupaya yav Trabzon para hesabi yapacak takim degil degerlerimizi yikmayalim ya haberlerde ayni hikaye yakinlarina söylemismis kimse bu yakinlar yememis içmemis hemen basina sizdirmislar,Gina geldi Fatih haberlerinden amaçlari bizi parahesabi yapan diger anadolu takimlari gibi göstermek ve bizde buna çanak tutuyoruz,olay Fatih meselesi olmaktan çikti Trabzonspor meselesine döndü anlayalim artik,Fatihten gelecek para hesabi yapmayalim ya biz bu degiliz
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• TRABZONSPOR BASKANI ALBAYRAK, FATIH TEKKE IÇIN SON NOKTAYI KOYDU: "FATIH FENERBAHÇE'YE GITMEYECEK"

TRABZONSPOR'da uzun süredir tam kadro toplanamayan yönetim kurulu dün aksam Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri' nde bir araya geldi. Isleri nedeniyle yönetim kurulu toplantilarina katilmadigi için elestirilen Baskan Nuri Albayrak'in baskanlik ettigi toplantiya, Baskan Yardimcisi Ibrahim Ethem Haciosmanoglu da katildi. Transfer komitesini olusturan Baskan Nuri Albayrak, Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu ve Asbaskan Hasim Sayitoglu'nun, özellikle teknik direktör seçimi nedeniyle aralarinda olusan sogukluk dün aksamki toplantida kismen giderilirken, gündemin en önemli maddesi Fatih Tekke'ye Fenerbahçe'nin talip olmasiydi.

FATIH SATILMASIN

Yönetim kurulu üyelerine transferdeki son gelismeler hakkinda bilgi veren ve görüslerini alan Baskan Nuri Albayrak'a, yönetimin en çok dayattigi konu ise Fatih'in satilmamasi oldu. Yöneticiler, Fatih'in Fenerbahçe'ye satilmasinin kesinlikle sözkonusu olmamasini ve sari - lacivertli kulüple bu konuda görüsme dahi yapilmamasini isterken, yurtdisindan Fatih için gelecek cazip bir teklifin ise düsünülmesini fikrini benimsediler.

BASKAN SON SÖZÜNÜ SÖYLEDI

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Fatih için kamuoyunda birçok spekülasyon yapildigini ancak bunlarin bir çogunun gerçegi yansitmadigini ifade ederek, "Fenerbahçe kulübü futbolcumuza talip olmustur. Ancak biz Fenerbahçe' ye öncelikle kendi çikarlarimizi düsündügümüzü, yeni bir olusum içinde bulundugumuzu ve Fatih Tekke' ye ihtiyacimiz oldugunu söyledik. Ama Fenerbahçe' nin Fatih konusundaki girisimi sadece 'talip olma' düzeyinde gerçeklesti. Daha fazla ileri kesinlikle gitmedi. Su ana kadar hiç kimseyle Fatih için herhangi bir para konusmdik. Fatih için de rakamsal hiçbir teklif gelmedi. Kamuoyunda birçok farkli yorum yapiliyor ancak bunlarin hiçbiri dogru degil. Bu nedenle söylenecek fazla bisey de yok. Fatih için bize gelen bir teklif yok ve biz kaptanimizi önümüzdeki sezon sampiyonluga oynayacak ekibin basinda görmek istiyoruz" dedi.

5 YLIN TAKIMI KURULACAK

Albayrak, amaçlarinin gelecek 5 yilin takimini kurmak oldugunu ifade ederek, "Bunun için çalisiyoruz. Kosan, profesyonel yapiyi benimsemis, yasamini buna göre düzenleyen bir oyuncu toplulugu olusturmaya çalisiyoruz. Yaptigimiz transferlerin bir çogunun genç futbolculardan olusmasi bu amacimiza yöneliktir. Kamuoyunun transfer beklentisi için çalismalarimiz sürüyor. Oyuncularin gerek bonservis gerekse kendilerinin istedikleri ücretleri aldik, inceliyoruz, görüs alisverisinde bulunuyoruz. Bu ücretler makul seviyeye indirilince imza asamasina gelecegiz" diye konustu.

BIZ DE HATA YAPABILIRIZ

Baskan Nuri Albayrak, Trabzonspor'un yararina olacak her türlü elestiriye açik olduklarini da ifade ederek, "Bu tür elestirileri sonuna kadar degerlendiririz. Ancak camiayi bölecek, parçalayacak, takimin ve camianin moraliniz bozacak her türlü hareketin de karsisinda oluruz. Insanlrin bize eksikliklerimizi söylemesi kadar dogal bir sey yoktur. Bizim de yanlislarimiz, eksikliklerimiz tabii ki olacaktir. Sonuçta insaniz. Önemli olan yönetimin, teknik heyetin ve oyunhcularin üstünde olan Trabzonspor camiasinin beklentilerini karsilamaktir. bu da birliktelikle olur. Biz bu birlikteligi saglamak için ugrasiyoruz ve birligimize, dirligimize el uzatanlara da gerekli cevabi veririz. Tek yumruk olmazsak basarili olamayiz" dedi.
                        divicam

Yorum

• Fatih febe adina 20-30 gol atsin biz de 7 milyoneuromuzu sevelim.

Yorum

• fatih fenere gidecek mi gitmeyecek mi yada avrupaya mi gidecek

bi türlü anlayamadik haberlere inanmiyorum ama nereye kadar baskana inansak fatih kalacak ama hiç sanmiyorumkeske baskan su söylediklerinin hepsini yapsa fatih takimda kalacak 2-3 yildiz daha gelecek süper bi takim olusacak

Yorum

• aksam cine 5 te bizim mühittin öztürk agabeyimiz vardi belki izlemissinizdir.programda çok güzel bir söz söyledi bizim yönetimimize transferde iyi oyuncunu satmak kolaydir ama takima transfer yapmak çok zor istir hele gönderdigin takimin en iyisi ve hatta kaptaniysa yerine ayni ayarda veya daha iyisini alabilmek bayagi zordur diye söylüyordu.daha birçok mantikli seyler söyledi yönetimi uyardi.sakin böyle bir yanlisa düsmeyin çok sey kaybedersiniz diye.umarim bizim yönetim dinlemistir
                              t.akyildiz

Yorum

• yaa beyler ise maddi yönden bakarsak elbette iyi kazanç. ama bizim degerlerimiz nerde kalacak ozaman. ben böyle profesyonellik istemiyorum kardesim. fatih gidecekse sadece avrupa olur bu. Fatih eziklere gitmek istemiyor . yönetimin aklini karistiran para. bi sekilde onu oraya yollayacaklarini düsünmeye basladim. taraftar gözündede suçlu fatih olacak yine. yani öyle açiklamalar yapiyolar ki bi diyosunuz yok kesinlikle yollamazlar. bi risi çikip konusuyo hersey olabilir. net bi ifde yok ki ortada[img]smileys/smiley5.gif[/img]bitse su transfer sezonuda rahatlasak yaa.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X