Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• madem birazilyadan teknik adam aldik bence ricardinhodan cok 24 25 yaslarinda ilerde para edicek bi yildiz alalim. tamam nuri albayrak parasini hibe edicek klube bi adam alicak ama. bu 30 yasindaki ricardinho yada 31 yasindaki bilmem kim olursa bunun klube parasal yarari olmayacaktir. lazaroni hepimizden daha iii bilir heralde. genç yildizlardan birini getirmesini isterim ben. eminim cok daha iileri vardir brezilyada. brezilya olmadi arjantin de kesin vardir. söyle sol ayakli. alex tarzi bi adam süper olur.
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• ricardinho sol ayakli frikikçi ve alexden daha iyi bence 30 da yasli sayilmaz tecrübeli
      ama 25 yasladirnda ada almak mantikli bencede
      dagoerto ve carlos alberto çok ii adamlar
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
        ricardinho sol ayakli frikikçi ve alexden daha iyi bence 30 da yasli sayilmaz tecrübeli
        ama 25 yasladirnda ada almak mantikli bencede
        dagoerto ve carlos alberto çok ii adamlar

MERAK EDIYORUM BU DEDIGIN ADAMLARI KAÇ KERE IZLEDIN

VE BU ADAMLARIN NE ÖZELLIKLERI VAR

Yorum

• Bize aç adamlar lazim Ricardinho gibi adamlar oturmus takimlarda is yapar. Yani isin lüksüdür. Yönetim menejerlerin oyununa gelme. Lütfen su isi transfer komitenizle yapin. Ricardinho'ya kadar bize daha yararli olacak tonlarca adam var
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya arkadaslar yapmayiin...Senelerdir Ricardinho'yuyu takip ediyorum..Bir Trabzona gelse diye ne kadar hayal etttim... Ricardinho siradan futbolcu degil yaa...30 yasinda olmasida problem degil... Yeterki Bordo Mavi formamizi giysin... O zaman bakin neler yapiyoor...Prieara bile Ricardinho'nun oldugu yerde Alex'i neden aliyim takima diyorsa bir düsünmek laziim...
            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• alex den 2-3 kat iyi topcu diyorum izlemeden sölüyonuz dogru dio arkadas

Yorum

• pazartesi transfer bekliyoruz artikkkkkkkkkkkkkk
                PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• ne O Richardinho'yumu Begenmiyoruz ? Hala Yas Muhabbeti Yapanlar Var Ya

Yorum

• Reha ERUS

Sopayla kovalandi

BEN Trabzonspor?un yeni yönetim kurulunu; dinamik, dengeli, mantikli ve takima yararli olabilecek adamlari tanir bilirdim.

Ta ki, Halilhodziç?ten bosalan teknik direktörlüge Brezilyali Sebasteao Lazaroni?yi getirmelerine kadar...

Gerçekten de nereden çikti bu isim? Düsünün Lazaroni bugüne kadar tam 20 takim çalistirmis. Yani önce sözlesme imzalamis sonra kulüpten ayrilip kendisine baska bir takim bulmus. Hadi diyelim 25 yildir da antrenörlük yapiyor. Demek ki neredeyse 500 günde bir takim degistirmis.

Demodeydi

Ben Lazaroni?yi Italya?dayken izledim. Fiorentina?nin basindayken neredeyse sopayla kovaladilar. Bari?de de tekrari yasandi. Kendisini Fenerbahçe?den taniyoruz. Elbette orada da iz birakmadi. Floransa?daki meslektaslarima sordum, "Lazaroni?yi nasil bilirdiniz?" diye. "Demodeydi. Oyunu okumasini pek bilmezdi. Oyun sistemini kendisine sadik oyuncularin üzerine kurmaya çalisirdi" dediler.

Baska bahara

Eger Trabzonspor yillardir sampiyonlugu düslüyor, planini, programini, transferlerini buna göre yapiyorsa; ben Brezilyali futbol adaminin(!) 1990?lardan kalan taktikleriyle, futbol anlayisiyla, saha disinda da söz sahibi olan emektar ve yerli futbolcularina gerekli disiplini kurabilecek karizmadan yoksunlugu ile "Bordo mavililer kupa hayallerini mutlak bir baska bahara tasimak zorunda kalir" derim. "

>>>buyrun burdan yakin
                    burdayim,
                    sorunun cevabi içtigi yerde
                    http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• BEN MARCELINHOYU BIÇOK KEZ IZLEDIM MÜKEMMEL BI OYUNCU

AMA YASLI OLMASI SORUN TRABZON GIBI BI KULÜP

30 YASINDAKI ADAMA 3-5 MILYON EURO VERIRSE

ZARAR ETMIS OLUR AMA MESELA BASELDEKI DELGADOYU ALSAK

ADAM DAHA 23 YASINDA 1-2 YIL IÇINDE DEGERI EN AZ 8-10MILYON EURO OLACAKTIR BU SAYEDE TRABZON EKONOMIK OLARAK

BÜYÜR ISTEDIGI OYUNCUYU ALIR AVRUPADAKI BÜYÜK KULÜPLERDEN BIRI OLUR OYUNCUYU ALIRKEN MUTLAKA GELECEGI DÜSÜNMELISINIZ

BEN BÖYLE DÜSÜNÜYORUM

AMA YINE DE MARCELINHO GELIRSE BU TAKIMDA 2-3 YIL ÇOK IYI IS YAPAR TARAFTAR IÇINDE EN SEVILEN OYUBCULARDAN BIRI OLUR

Yorum

• of ya bu yaziyi okuduktan sonra bütün sevkim kirildi ya[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• ya bu atmasyondur bence adam 40 yil sonra manceteri yendi oldtraford ta fenerle 1-0 o ne anlard konusuo

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Bize aç adamlar lazim Ricardinho gibi adamlar oturmus takimlarda is yapar. Yani isin lüksüdür. Yönetim menejerlerin oyununa gelme. Lütfen su isi transfer komitenizle yapin. Ricardinho'ya kadar bize daha yararli olacak tonlarca adam var

>> sevgili travelair,

bu ÜRÜNDÜLISTIKTerminolojyi ne zaman terkedecegiz. Basari açligi nedir? Ricardinho'yu izlesen; onun mahallede çocuklar oynarken yanlislikla top önüne gelse o topla bile fenerbahce (bundan sonra vebenzeri olarak kullancam o takimi, yani VB.) kalesine gitmeyi göze alacak kadar isini ciddiye alan biri. Ama labilecegimizi sanmiyorum. Ricardinho'nun yaninda ALex de kimmis.
                            burdayim,
                            sorunun cevabi içtigi yerde
                            http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• 30 yasindaki adama 3-5 milyon verirsekmi zararli olur ? [img]smileys/smiley36.gif[/img]Bizler bu kafayla sampiyon olamayiz.. halay bile degil. insallah yönetimde senin gibi düsünmüyodur.Edited by: lazmania

Yorum

• Kaçkar tv uydu yayinina basladi. Kaçkar Tv frekanslari

frekans 12.647
                                pol Vertikal (dikey)
                                Sembol rate 3333
                                FEC 5/6

bazi bölgelerde 12.646 bazi bölgelerde 12.649 frekanslarindan güçlü sinyal aldigi söyleniyor. sanirim bu durumda yukardaki frekanslari girerek LNB ayarini bir kaç mm oynatmalari durumunda sorunun çözülmesi gerekir.

Darisi Trabzon'umda ki,yerel kanallarin basina diyorum... Herseyi bilen bu yerel kanallar, insallah bu konuya da el atarlar da bizi de kendileriyle bulustururlar. Kiytirik sehirlerin bile kanali varken, geçmisi MÖ 2000 yillara dayanan bir sehirin hala tek bir kanali yok, uyduda...

Yorum

Yükleniyor...
                                X