Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcelinho'yu yakından tanıyalım

Kulübümüzün flaş transferi Marcelinho'yla ilgili detaylı bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Adı Soyadı: Marcelo dos Santos
    Lakabı: Marcelinho
    Doğum tarihi ve yeri: 17.05.1975, Campina Grande (PB) (Brezilya)
    Milli takım maç/gol: 5/1
    Boy: 1.74m
    Kilo: 69

31 yaşındaki Marcelinho kariyerine 1994 yılında Brezilya’nın Santos kulübünde başladı. Daha sonra Rio Branco ve São Paulo takımlarının formasını giydi ve 2000 yılında Marsilya’ya transfer olarak ilk kez Avrupa deneyimi yaşadı. Sezonun ikinci yarısında ülkesine dönen ve Grêmio’ya katılan Marcelinho, 2001 yılında Almanya’nın Hertha Berlin takımına transfer oldu ve ikinci kez Avrupa’da şansını denedi. Almanya deneyimi son derece başarılı geçen oyuncu, Hertha’da oynadığı 5 sezonda 155 lig maçında forma giyip 65 gol kaydetti.

Ofansif yönü kuvvetli olan oyuncu orta alanın her kısmında görev yapabiliyor ve yüksek tekniği, pas becerisi ve driplingdeki başarısıyla tanınıyor.

Kariyeri

1994/95 Santos 7/0
    1995/96 Rio Branco (MG) 17/2
    1996/97 Rio Branco (MG) 25/5
    1997/98 (1) Rio Branco (MG) 23/11
    1997/98 (2) São Paulo 18/3
    1998/99 São Paulo 17/2
    1999/00 São Paulo 26/10
    2000/01 (1) Marseille 19/3
    2000/01 (2) Grêmio 14/11
    2001/02 Hertha Berlin 33/13
    2002/03 Hertha Berlin 33/14
    2003/04 Hertha Berlin 25/8
    2004/05 Hertha Berlin 32/18
    2005/06 Hertha Berlin 32/12

trabzonspor.org.tr
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• hami & fatih

zenit kupalarda iyi orda kendini gösterme şansı bulabilir ama yaşı ilerledi bu saatten sonra büyük bir takıma gitmeliydi bence
      o bizim herşeyimiz sultan tekke onu çok seviyorum inşalalh iyi olur
      takıma fayda konusunda şüphesi vardı ve ben giderken takımım para kazansın dedi bence bizim pazarımız iyi değil yoksa on anelka eder fatih ama gel görkü anelka 13 milyon euroya giderken fatih için telafuz edilen rakam 8 milyon euro en üzüldüğüm noktada bu olsa gerek iyi menajer bulsa inan
      bu futbolcu şu anda çok farklı yerlerde olurdu
      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Trabzon Ordu el ele
        Dünkü karşılaşmada Bordo-Mavili taraftarlarla Mor-Beyazlı taraftarlar, ellerinde tuttukları takımın bayrakları ile yan yana maç izlediler. Sık sık "Karadeniz" diye bağıran taraftarlar, sırayla her iki kulüp lehine tezahüratlarda bulundular.
        Her golde Fatih Tekke
        Trabzonspor taraftarları Zenit’e transfer olan Fatih Tekke lehine sık sık tezahüratlarda bulundular. Gollerden sonra da golcü oyuncuyu anan taraftarlar, "Fatih'i satanı, biz de satarız" diye bağırdılar.

Yorum

• Lazaroni: "Yıldız değil dünya yıldızı"

Brezilyalı Marcelinho’un transferi Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni’nin de moralini yükseltti. Yöneticilerimizden haberi alan Lazaroni, “Yıldız değil, dünya yıldızı transfer ettiniz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Brezilyalı teknik adam Marcelinho’nun gelişinin takımın gücüne güç katacağının da altını çizdi.

trabzonspor.org.tr
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• arkadaşlar gitti gidecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

inan kendimi teselli etmeye çalışıyorum o paraya biz bir fatih alamayız ama onu takımiçinde çekemeyenler düşünsün bence

Yorum

• MARCELİNHO cok yetenekli ben ck defa izledim. takıma mac kazandıracak yetenekte, yıldıraydan dolayı cok macını izledim, AYRICA O GELİNCE SMEK İ DÜŞÜNE MİYORUM. ne kadar rahatlayacak, bence bu transfer en cok ona yarayacak. bu sene yıldızımız smek olacak bakın seyredin. . .

herşey bordo için. . .

Yorum

• TRABZONSPOR'A SÜPER MORAL 5-0

HIZLI BAŞLADI Trabzonspor TSYD Kupası'nda Avni Aker'de karşılaştığı Orduspor'u farklı yendi. Taraftarların fazla ilgi göstermediği karşılaşmaya hızlı başlayan Bordo-Mavililer, ilk golüne 10. dakikada kaptan Hüseyin'in ceza sahası dışından attığı şutla ulaştı. 18. dakikada Ömer Rıza ve 34. dakikada Cem Demir, ilk yarı sonunda skoru 3-0'a taşıdı.
                GÜZEL FUTBOL İkinci yarıda da güzel futbolunu sürdüren Trabzonspor, günün başarılı ismi Ömer Rıza ile farkı 4'e taşıdı. Orduspor, Şadi'nin ayağından penaltı kaçırınca iyice oyundan düştü, bu durumdan yararlanan Bordo-Mavililer, günün şanssız ismi Umut Bulut'la durumu 5-0'a taşıdı ve maçın skorunu belirledi.
                En son erdal6167 tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 13:22.

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi
                  TRABZONSPOR'A SÜPER MORAL 5-0

HIZLI BAŞLADI Trabzonspor TSYD Kupası'nda Avni Aker'de karşılaştığı Orduspor'u farklı yendi. Taraftarların fazla ilgi göstermediği karşılaşmaya hızlı başlayan Bordo-Mavililer, ilk golüne 10. dakikada kaptan Hüseyin'in ceza sahası dışından attığı şutla ulaştı. 18. dakikada Ömer Rıza ve 34. dakikada Cem Demir, ilk yarı sonunda skoru 3-0'a taşıdı.
                  GÜZEL FUTBOL İkinci yarıda da güzel futbolunu sürdüren Trabzonspor, günün başarılı ismi Ömer Rıza ile farkı 4'e taşıdı. Orduspor, Şadi'nin ayağından penaltı kaçırınca iyice oyundan düştü, bu durumdan yararlanan Bordo-Mavililer, günün şanssız ismi Umut Bulut'la durumu 5-0'a taşıdı ve maçın skorunu belirledi.
                  PEKİ BU BİR NERDE BEŞ GOLÜ SAYDINDA
                  BU HABER YANLIŞ KARADENİZ NETETN ALDIĞIN
                  En son bingolts tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 13:27.

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi
                    PEKİ BU BİR NERDE BEŞ GOLÜ SAYDINDA
                    BU HABER YANLIŞ KARADENİZ NETETN ALDIĞIN
                    olabilir baba doğrudur netten aldığım neyse bari biz düzelteli onu. ama 5 doğru dimi

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                      Lazaroni: "Yıldız değil dünya yıldızı"

Brezilyalı Marcelinho’un transferi Teknik Direktörümüz Sebastião Lazaroni’nin de moralini yükseltti. Yöneticilerimizden haberi alan Lazaroni, “Yıldız değil, dünya yıldızı transfer ettiniz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Brezilyalı teknik adam Marcelinho’nun gelişinin takımın gücüne güç katacağının da altını çizdi.

trabzonspor.org.tr
                      Albayrak başkanımız iyi öğretmiş Lazaroni'ye
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

olabilir baba doğrudur netten aldığım neyse bari biz düzelteli onu. ama 5 doğru dimi
                        evet 5-0 bitti maç
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• istermisiniz bu transferden sonra birde fatih gitmesin. ooo ne güzel olur o zaman rahat bir lig başlangıcı yaparız hayal gibi ama imkamsız değil. . .

Yorum

EVET DOĞRU

Yorum

EVET DOĞRU
                              tamam baba sağol düzelti m zaten o yazıyı 5-0 yaptım.

Yorum

EVET DOĞRU
                                FFFFFFFFATİH BENCE
                                FAYDA ANLAMINDA KENDİ TEREDÜTÜ VAR YA BAŞARILI OLAMAZSAM BU KADAR BASKIYA TÜRK FUTBOLCUSU GELEMEZ ÇABUK DEMORALİZE OLUYORDU MAÇLARDA AMA ALLAH İÇİN HERŞEYİNİ ORTAYA KOYUYORDU HIRSINI VE TÜM GÜCÜNÜ
                                DİĞERLERİ BİRAZ OLSUN ONU ÖRNEK ALMADILAR TAM BİR TRABZONSPORLU
                                GÖKDENİZDE ONU GÖREMİYORUM NE HİKMETSE
                                ADAM YA ÇOK SOĞUKKANLI YADA ÇOK PROFESYONEL YADA HİÇBİRŞEY UMURUNDA DEĞİL BEN ANLAYAMADIM TAKIM YENSEDE YENİLSEDE AYNI YA BİRAZ HIRSLANAYIM YOK TAKIM GERİDEYKEN
                                En son bingolts tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 13:28.

Yorum

Yükleniyor...
                                X