Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• F.Bahçe'nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, 400 bin dolarlık alacağı için FIFA'ya gidiyor.

F.Bahçe'de oynadığı dönemde sarı lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Pierre Van Hooijdonk, yaklaşık 2 yıldır alamadığı 400 bin euro içmein eski kulübüyle karşı karşıya geliyor. Hollandalı oyuncunun menajeri Rob Jansen, bugün FIFA’ya başvuracaklarını söyledi. Jansen, “Pierre aslında dosyayı FIFA’ya göndermemizi istemedi, çünkü Fenerbahçe’ye çok değer veriyor. Ancak biz kulübe bir çok kez faks gönderdik, uyardık. Kimse oralı olmadı. Şirketimizin çalışma sistemi budur. Artık yapacak bir şey yok” diye konuştu.

2 SENE OLDU

Son olarak Antalya kampında F.Bahçe'ye bir uyarı daha yaptıklarının belirtildiği Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Jansen, “31 Ocak’tan önce işi çözeriz’ denmişti ama ödeme yapılmadı. 2 sene oldu. Pierre forma giydiği dönemde takıma büyük katkı sağladı. Bunu kimse inkar edemez. Fenerbahçe’nin hâlâ büyük bir kulüp olduğunu söylüyor ama büyük kulüplerde bu gibi basit olaylar yaşanmaz. Dosyayı gönderiyoruz” ifadesini kullandı.

FAİZİNİ DE İSTİYOR

Hollandalı yıldızın menajeri ve avukatlarının 400 bin euro’luk alacağın, 2 senelik faiziyle birlikte ödenmesini talep edecekleri belirtildi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü’nün, eski oyuncularından Erol Bulut, Mustafa Doğan ve Ali Güneş’e de borçlu olduğu, ancak bu üçlünün FIFA’ya başvurmayı düşünmedikleri öğrenildi.

Yorum

• Kahraman Altuntaş ne kahraman adammışsın (!)

Kahraman, sen bizim babamızsın, sen ne dersen o olur(!)
      "dere coştu bir kere"

Yorum

• İşte özlenen Trabzonspor !

Bordo-Mavili takımın zorlu saha şartlarında sergilediği güzel futbol, yönetimin beğenisini kazandı. Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, G.Antepspor karşısında alınan skordan çok Bordo-Mavili takımın ortaya koyduğu futbola tam not verdiklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, yoğun kar yağışı altında Gaziantepspor ile karşılaştıklarını belirterek, "Ağır şartlara rağmen sahada futbolcular ve hakem iyi niyetli olunca her şey güzel oluyor, güzel futbol izleniyor. İlk yarı yüzde yüzlük goller kaçırdık. Skordan daha çok, oynanan futbol, özellikle ilk yarıdaki futbol bize 'işte özlenen Trabzonspor' dedirtti.'' diye konuştu. Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ise Gaziantepspor maçında gol yemeden galip gelmenin önemli olduğunu ifade ederek, "Ama tur için çok çok avantajlı bir skor değil. İkinci maçtan da istediğimiz sonuçla ayrılarak turu geçmek istiyoruz.'' dedi.

Trabzonspor ile Gaziantepspor karşılaşmasının devre arasında, protokol tribününde yer alan yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yönetim kurulu üyesi Yusuf Ziya Yılmaz arasındaki kavga, camiada üzüntüye sebep oldu. Protokol tribününde yer alan ikilinin sözlü başlayan tartışması daha sonra fiili saldırıya dönüştü. Altuntaş'ın kafa atması sonucu Yılmaz'ın burnunda çatlak oluşurken, tribünde bulunanların araya girmesiyle olay büyümeden önlendi. İki yönetici 16 Aralık'ta yapılan mali kongrede de birbirlerine karşı ağır ifadeler kullanmıştı. Mevcut yönetimde yer alan Altuntaş'ın 45 gün içerisinde yaptığı iki hareket sonrası kulübün küçük düşürüldüğünü dile getiren camianın önde gelenleri, Altuntaş'ın görevinden istifa etmesini istediler.

Bordo-Mavili takımın Gineli futbolcusu Yattar'nın kullandığı araç Yıldızlı mevkiinde kaza yaptı. Kaza sonrası araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Bu arada Trabzonspor'da Eller'in A.Madrid'e transferi henüz netlik kazanmazken, Brezilyalı futbolcunun Bordo-Mavili takımda kalabileceği belirtildi. Öte yandan Bordo-Mavili ekip deplasmanda karşılaşacağı Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Gaziantepspor maçının ilk 11'inde oynayan futbolcular kısa süreli bir çalışma yaparken, diğer futbolcularsa taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Önceki akşamdan beri etkili olan kar yağışı nedeniyle idman sahası beyaza büründü. Sahanın yarısı kardan temizlenirken, idman da bu alanda yapıldı.

Yorum

• (A) Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan ile 7 Şubat Çarşamba günü deplasmanda yapacağı maçın kadrosu ve maçın programı belli oldu.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, milli takım aday kadrosunda yer alan futbolcular, 4 Şubat Pazar gününden itibaren İstanbul Polat Renaissance Oteli’nde toplanmaya başlayacak.
          Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 5 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’de aynı otelde bir basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, aynı gün akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk çalışmasını yapacak.
          (A) Milli Takım, 6 Şubat Salı günü öğle saatlerinde özel bir uçakla Gürcistan’a gidecek. Tiflis’te Marriott Courtyard Oteli’nde konaklayacak milliler, akşam saatlerinde maçın oynanacağı Boris Paichadze Stadı’nda yapacakları antrenmanla Gürcistan maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
          Milli takım kafilesi, 7 Şubat Çarşamba günü TSİ 19.00’da başlayacak maçın ardından İstanbul’a dönecek.

-LETONYALI HAKEM YÖNETECEK-

Gürcistan-Türkiye maçını Letonyalı hakem Roman Lajuks yönetecek.
          Karşılaşmada Lajuks’un yardımcılıklarını Sergejs Braga ve Janis Pukijans yapacak.
          Ümit Milli Futbol Takımı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
          ’’Ferhat Öztorun (Galatasaray), Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş (Beşiktaş), Ufuk Ceylan, Oğuz Sabankay (Vestel Manisaspor), Uğur Uçar, İlhan Parlak (Kayserispor), Ediz Bahtiyaroğlu, Özer Hurmacı (Ankaraspor), Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Ali Güzeldal(İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Orhan Şam (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Volkan Babacan (İstanbulspor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Alp Ergin (Altay), Mehmet Batdal (Bucaspor), Eyüp Kadri Ataoğlu (Sarıyer), Ceyhun Gülselam (Unterhachıng), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Zafer Yelen (Hansa Rostock)

/ Acaba yöneticilerimiz pişman mı? Yoksa biz kafamızı taşlara vurmakla mı kalıyoruz sadece?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• POLİS ÖLDÜ, LİGLER İPTAL EDİLDİ..

İtalyan futboluna olaylı Sicilya derbisi ağır bir darbe vurdu.. Catania ile Palermo arasında oynana derbi sonrası yaşanan taraftar kavgasında atılan el yapımı bomba bir polisin ölümüne neden oldu.. İtalyan Futbol Federasyonu da aldığı olağanüstü kararla, Serie A'dan amatör lige kadar İtalya'daki bütün ligleri durdurdu..
            Sicilya adasında bulunan Catanya kentinde Massimino stadında yapılan maç, gergin başladı. İlk yarı sona erdiğide saha dıiında taraftarlar ve polis arasında arbede yaşandı. Maçın ikinci yarısında 13'ncü dakikaya gelindiğinde sahaya çok fazla yabancı cisim atılması ve iki takımın taraftarları arasında şiddet olaylarının başlaması üzerine maça yarım saat ara verildi. Bu arada polis ekipleri müdehale etti. Taraftarların yatıştırılmasının ardından maç yeniden başladı. Palermo'nun 2-1 galip geldiği maçın bitiminde ise tam anlamıyla bir savaş yaşandı.

Saha dışında birbirlerine saldıran taraftarlara polis yeniden müdehale etti. Polisin göz yaşartıcı bombalarla müdehaşle ettiği fanatikler, bu kez polisi hedef aldı. Ellerine geçen her şeyle polise saldıya geçen fanatiklerden birinin attıği molotof polis araçlarından birine denkgeldi. Aracın içinde bulunan 38 yaşındaki evli ve iki çocuk babası polis memuru Filippo Raciti'nin yüzüne denk geldi. Raciti olay yerinde hayatını kaybetti. Yaklaşık 100 kişi de yaralı olarak çevre hastanelere kaldırıldı.

Olaylar üzerine olağanüstü toplantı yapan İtalya Futbol Federasyonu (Figc) Yönetim kurulu, şampıyonayı durdurma kararı aldı. Kararı açıklayan Figc Başkanı Luca Pancalli, "Federasyon olarak, Serie A'dan amatör lige kadar sampiyonaları şu an itibariyle durdurduk" dedi. Başbakan Romano Prodi de olayları kınayarak, "Federesyonun kararını destekliyorum" diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Protokol Kavgasında Savunma

AlTUNTAŞ”YANLIŞ OLDU”
              Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş kendini savundu. Altuntaş olayın bir anlık gerginlikten kaynaklandığını,Yılmaz'ın bir sözüne karşılık sinirlendiğini ifade ederek" Bana ve yönetime laf attı. Tahrik etti kendimi tutamadım sonrada o üzücü olay meydana gel­di Bu bize yakışmadı .Yinede olmamahydı üzgünüm Olayı büyütmenin anlamı yok Gerekirse sarılır barışırım ." dedi .

OLAYI BÜYÜTMEYiN
              Altuntaş istifa etmeyeceğini belirterek, "İstifalık bir durum söz konusu değil Eğer benim istifa etmem isteniyorsa Asbaşkanımız Haşım Sayitoğlu'nun da Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıasmanoğlu 'nun da istifa etmeleri gerekiyor. Bu olaylar yönetimden ayrılmamı gerektirmez. Zaten başkandan da böyle bir talep gelmedi. Görevimin başındayım. Olayı medya aracılığıyla büyütmenin de anlamı yok" dedi .

YILMAZ: KÜFÜR ETMEDiM
              Olayda burnuna darbe alan eski genel sekreter Yusuf Ziya Yılmaz "Bu olay camianın, yöne­timin bu kulübe hizmet edenlere bakışını gösterecektir. Benim olayda onda bir kusurum yok. Ayrıca bu iş Trabzonspor'un problemidir. Bu aşamadan sonra ben bir taraftarım. Konuşmanın da anlamı yok. Ben ne küfür' ettim nede kötü bir söz söyledim. "dedi

KAFA ATTI
              Yılmaz Olayı şöyle anlattı.:Ben normal numar­alı yerimde oturuyordum o geldi arkamdaki boş koltuğa oturdu.Yerinde oturmadı.Demek ki niyeti belliydi.Ayaklarımın üzerinden geçerken burası yol değil buradan geçme ded­im.Sonra tartışmayalım diye ekledim.O da İy­ice yanıma yaklaşarak bana kafa attı."

TAHRiK ETMEDiM
              Yılmaz; Altuntaş'ı tahrik edip etmediği ve "Yö­neticilerin halkın arasında geçecek yüzü var mı " şeklinde laf atıp atmadığı sorusuna ise "O esna­da ne oldu bilmiyorum.Ayağımın üzerinden geçerken ona müdahale ettim. Tamam dedi O es­nada da kafa attı diye cevap verdi Trabzonspor tarihinde ilk kez meydana gelen olayın taraftar­larına kulüp disiplin kurulu tarafından ceza ver­ilip verilmeyeceği merak ediliyor
              İlk müsabakada Altuntaş efendiye en iyi dileklerimizi sunacağız...
              Bize de kafa atar belki...

Yorum

• Futbolla ilgili her pisliğin içinde italyanlar var.fifanın bunlara artık bi ders vermesi lazım.
                Özkan SÜMER

Yorum

• adamlar en azından küt diye seri a' yı b'yi felan durdurmuşlar. bizde bjk' nin stadında adam "öldürüldü." 3 - 5 maç saha kapama cezası verildi. üç beş gün konusuldu sonra örtpas edildi.

Yorum

• orda da pislik var..bizde de..ama orada standart var ,sıkışınca uyguluyolar işte..küme düşürme olayları da öyle olmadı mı işte??ama bizde kimse kıyamet kopsa sıkış-a-madığı için kurallar uygulanamıyo..
                    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• ha birde; cnn türk de izlerken reha erus!! tam bi savaş alanından bahsetti...sanki gerillalar var flan diyodu..
                      yani biz barbarız onlar insan ya o açıdan paylaşıyim dedim:-)
                      sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ""Yok yok. Bu taraftara yaranılmaz. Adama istifasını iste diyorsunuz, isteyince yemeyiz bu numaraları diyorsunuz.
                        Valla böyle taraftarları görünce hakkaten Allah bizim yönetime sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor aklıma...""

İstifa istenmez...
                        Alınır...
                        Baskan olarak koyarsın ağırlığını hemen alırsın istifasını..
                        Sonra da yollarsın disiplin kuruluna ...
                        Orda gereği yapılır....
                        AMA OLAYI SAVSAKLAMAZSIN...
                        MAÇ SKORLARINA ENDEKSLEMEZSİN....
                        İLKELER HERSEYDEN ÖNCE GELİR....
                        TABİİ İLKELİ ADAMLAR İÇİN...
                        BUNLAR İÇİN DEĞİL.....
                        bu bizim başkanın iyi niyeti acaba ne zaman trabzonspor için çalışacak

Yorum

• İlk olarak memoafs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adamlar en azından küt diye seri a' yı b'yi felan durdurmuşlar. bizde bjk' nin stadında adam "öldürüldü." 3 - 5 maç saha kapama cezası verildi. üç beş gün konusuldu sonra örtpas edildi.
                          bana kalsada bizim PFDK bu olaylarI hemen kapatıP üstüne bi bardak su içerlerdi.
                          bizde öle lig durdurma falan gibi anlayış yok ne yazıkki
                          Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzon yenileriyle Manisa önünde

Yapılan transferlerle ilk yarıya oranla bambaşka bir kimliğe bürünen Trabzon, bugün ilk kez tam kadro olarak V. Manisaspor’un önüne çıkıyor...İşte muhtemel 11'ler...
                            Trabzon, ilk yarının flaş ekibi Vestel’e konuk oluyor. Ev sahibi kötü durumda, Bordo-Mavililer güçlü kadrosuyla çıkış peşinde. Marcelinho, Fatih Akyel, Murat Ocak yok ama Doğan, yeni gözdeleri Ceyhun, Risp, Ayman ve Yattara’ya çok güveniyor.

Bambaşka Trabzon
                            Yapılan transferlerle kadrosunu bir hayli güçlendiren ve ilk yarıya oranla bambaşka bir kimliğe bürünen Trabzonspor, bugün ilk kez tam kadro olarak Vestel Manisaspor’un önüne çıkıyor. Kaleyi son üç maçta Jefferson’un yerine Tolga’ya emanet eden teknik direktör Ziya Doğan, savunma kurgusunu da değiştirdi. Fatih’in gidişiyle sağ kanat Musa’ya, stoper mevkisi ise yeni transfer Risp ile Stepanov’a verildi. Sol kanatta da değişim kaçınılmaz oldu, Mustafa Keçeli’nin yerine son dönemin formda ismi Çağdaş Atan monte edilmeye çalışıldı.

Taşlar temelden oynadı
                            Orta alanda Hüseyin’in yeni partneri Doğan’ın gözdesi Ayman olurken, ‘beyin’ görevi de uzun uğraşların ardından transfer edilen Ceyhun’a verilecek. Yattara’nın iyileşmesi de Trabzonspor teknik heyetini en az bir transfer kadar sevindirdi. Formda bir şekilde sahalara dönen Yattara, sağ kanadın etkili ismi haline geldi. İlk yarının asist kralı Gökdeniz’in sola çekilmesine kesin gözüyle bakılırken, forvette rekabet iyice arttı. Umut-Ersen ikilisinin birlikte oynayamayacağı dönemlerde Doğan çok zorlanacak. İyileşen Ömer de onları zorlayacak.

V.Manisaspor :Bülent, Ümit, Burak, Kalabane, Hakan Balta, Holosko, Borbiconi, Uğur, Nizamettin, Reinaldo, Rafael,

Trabzonspor: Tolga, Musa, Risp, Stepanov, Çağdaş, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Yattara, Umut

Stat: 19 Mayıs
                            Saat: 19.00
                            Yayın: Lig TV
                            Hakem: Bünyamin Gezer

Bu sezon kazanan yok!
                            Trabzon ile Vestel, bu sezon iki kez karşı karşıya geldi. İlk yarı Trabzon’daki maç 1-1 tamamlandı. İki takım, kupada da aynı gruptaydı. Bu kez Manisa’daki müsabaka 1-1’lik skorla bitti. Birbirine henüz üstünlük kuramayan 2 takım için de bugünkü 90 dakika büyük önem taşıyor. Vestel’in son 2 maçında 7 gol yiyip 1 gol bulması, savunma zaaflarına işaret ediyor.

Maçın son hazırlıkları Manisa’da tamamlandı
                            Sabah erken saatlerde havayoluyla İzmir’e, oradan da otobüsle Manisa’ya giden Trabzonspor kafilesi, bugünkü maçın son hazırlığını Vestel Manisaspor’un tesislerinde gerçekleştirdi. Hafif bir ter idmanından sonra kısa süreli bir toplu çalışma yaptıran teknik direktör Ziya Doğan ve ekibi, müsabaka saatini beklemeye başladı
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• KORKUNÇ İDDİA
                              Takım tam ayağa kalkarken yönetici Altuntaş’ın yarattığı huzursuzluk camiayı gerdi. Altuntaş’ın dün takımla birlikte Manisa’ya gitmesi olaya tuz biber ekti...

SABOTE EDİLİYORUZ
                              Trabzonspor-G.Antepspor maçının devre arasında kavga çıkararak eski genel sekreter Y.Ziya Yılmaz’a kafa atıp burnunu çatlatan yönetici Kahraman Altuntaş’ın dün takımla birlikte Manisa’ya gitmesi ortalılığı yeniden gerdi. Mevcut bir yönetim kurulu üyesi bu gelişmelerden sonra takımın sabote edilmesinden kuşku duyduklarını söyledi.

AMAÇ ÇOK FARKLI
                              İlgili yönetici yaptığı açıklamada Kahraman Altuntaş’ın Manisa’ya gitmesinin çok düşündürücü olduğunu belirterek “Böyle bir ortamda takımla seyahat etmesi çok sakıncalı.Kenara çekilip bu olayın soğuması gerekirdi.Sabote kuşkumuz var.Amaçları takımı mağlup edip Ziya Doğan’ı yollamak.”diyerek tüyler ürpertici açıklamalarda bulundu.

Yorum

• BENİM ADIM CEYHUN!

KARADENİZ’E ÖZEL
                                Huzurlarınızda Ceyhun Eriş. Trabzonspor’un ’10 numaralı’ transferi yıldız oyuncu da, ilk özel röportajını Karadeniz’e verirken, "Trabzon’un beni böyle istemesi gurur ve mutluluk verici. Bunun karşılığını sahada vermekte benim boynumun borcu" dedi. Beklentilerin büyük olmasının kendisine pozitif etki yaptığını belirten Ceyhun, "Risk almadan başarıya ulaşılmaz. Takımım için de sahada herşeyimi veririm" dedi.
                                TRABZON BUNU AŞAR
                                Trabzonspor’un her kulüpte olabilecek çalkantılı bir dönemden geçtiğini belirten Ceyhun, "Yıkmak kolaydır, ama yapmak ve bunu korumak zordur. Onun için sabır ve destek gerek. Trabzonspor büyük bir kulüp ve iyi bir kadroya sahip. İnanıyorum ki bu fırtınalı günleri aşacak ve hakettiği yere gelecektir" dedi.
                                KİMSENİN VELİAHTI DEĞİLİM
                                Ceyhun, Trabzon’da Ünal’ın veliahtı gösterilmesiyle ilgili olarakta, "Ünal hoca ile özel bir
                                ilişkim var ama ben kimsenin veliahtı değilim. Benim adım Ceyhun. Futbolumun en olgun ve zirve dönemindeyim. Zaman ve yaşadıkları insanı olgunlaştırıyor. Tabi ki futboluma da etkisi oldu. Trabzon için elimden geleni yapacağım" dedi.
                                SORUNLU DEĞİL SORUMLUYUM
                                Trabzonspor’un futbol hayatındaki 10.takımı olduğunu ve buranın son durak olmasını istediğini ifade eden yıldız oyuncu, "Bu kadar sevgi ve ilgi gördüğüm yerde ki; bu Trabzonspor gibi büyük bir camia olunca, uzun yıllar oynamak isterim. İsteğim Trabzon’da iz bırakmak. Sorunlu değil, sorumlu oyuncu olduğumu görecekler" dedi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X