ilk sayfada gülüp geçelim dedim ama cnn turk de baskani dinledim ziya hocaya bir teklif yapmis bjk yöneticiler.. bunlar bizi ne saniyor anlamadim.. siradan bir anadolu takimiyiz sanki istedikleri an hocamizi alabilecekler öyle mi? serefini yitirmis insan davranislari bunlar.. basta trabzonspor olmak üzere tüm kamuoyunda özür dilemeliler... ahlaksizlik resmen.. ziya hoca bir açiklama yapmadi henüz... yapsa iyi olurdu... ama herhaldeo da ileride bjk yi çalistirma durumu hepten ortadan kalkmasin diye susuyor... bizim hoca sorunumuz, hocanin bizle sorunu yok... fakat insan bekliyor iste ne bileyim çikip ben lider takimin hocasiyim bu yapilan teklif çok yersiz falan dese en azindan... demese de önemli degil ama medya yine amacina ulasmis olacak.. görürsünüz yukarida yazdigim gibi yazilar çikacak trabzondaki muhalif basindan.. içten içe senol günes çiler de kasiyacaktir bunu...
konu disi olsa da ziya hocanin bu olay için degil mesela yönetimle transferde anlasmazliga düsüp gittigini düsünürsek kafamda tek isim var.. orada denizli de bir gün siranin tekrar kendisine gelmesini bekleyen zamanla kendini gelistiren bir adam... giray bulak... yazmanin yeri degildi belki bunu ama ileride giray hocayi bir gün tekrar bu takimin basinda görmek isterim.. senol u asla!
Yorum