Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her sey cok güzel. emegi gecenlere tesekkürler. ama ülkemizin sözde "SPOR YAZARLARI", "SPOR TV´LERI" her zamanki gibi bu güzellikleri teget gecti. yaziklar olsun. istanbulda olsaydi heleki fenevle alakali olsaydi mansetlerden düsmezdi

Yorum

• cok güzel bir acilis oldu, emegi gecen herkese tsk. Trabzonda oldugu icin degil, gercekten müthis oldugu icin. Ama ayrica memleketim oldugu icin tabiki daha cok gurur duydum kendimle.

Beni üzen, ama hicbirsekilde sasirtmayan, ulusal medyada kücük bir yer bile verilmemesidir. Hepsimi satilik ulan bunlarin.

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        en güzel an olimpiyat ateşinin stada girip o engellei arkadasa verilmesiydi gerisi hikaye
        Kesinlikle... Acaip bu tuhaf oldum.
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• tekrar izleyebilceğimiz link var mı başını kaçırdım da ?
          yıldız tv de açılmıyor onun haricinde ?
          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tekrar izleyebilceğimiz link var mı başını kaçırdım da ?
            yıldız tv de açılmıyor onun haricinde ?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vay trt1 de vermiş teşekkürler
              ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                israil yuhlandı mı

öyle ses olarak pek bir şey fark edemedim ama tabi ki diğer ülkeler gibi alkışlanmadı. Tv den anlayabildiğim bu kadar. canlı izleyen arkadaşlar daha iyi bilir.

Yorum

• birz yuhlama sesleri geldi iyi oldu bosverin

Yorum

• ----------------------
                    En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 02:44.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tek elestirecegim nokta. neden sirf norvectekiler icin saygi durusu yapildi ?
                      neden bu yalakalik.

derken sonradan yapildi.

ben banttan izliyorum suan tekrarini

bizim şehitlerimiz içinde yapıldı ve basbakanda gzl bir göndreme yaptı bosvern onların kusuru o bizim devletimiz taş gibi

Yorum

• Gurur duyuyorum !
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

bizim şehitlerimiz içinde yapıldı ve basbakanda gzl bir göndreme yaptı bosvern onların kusuru o bizim devletimiz taş gibi
                          ben tekrarini izliyorum suan ondan gec gördüm. hemen o an yazdim buraya

Yorum

Emin misin mermer olmasın o ? Veyahut granit ? Yoksa bahsettiğin taş Erol TAŞ mı ?

Açıkçası bende çok gurur duydum Trabzon'la tek kelime ile Helâl olsun. Bakalım neler olacak 1 hafta boyunca
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              israil yuhlandı mı
                              Banda öyle geldi. Kötü mü oldu ?? Ne bilim aslinda Hayir
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• acilis superdi aslinda hersey acilis ile bitmiyor. Butun Avrupaya, Turkiyeye misafirperverligimizi gostermenin zamanidir. Guzelliklerimiz basina yansimayacaktir yalniz istemedigimiz haberler hemen basinda yer bulacaktir. Dunya'ya hatiramiz olsun...

Yorum

Çalışıyor...
                                X