her sey cok güzel. emegi gecenlere tesekkürler. ama ülkemizin sözde "SPOR YAZARLARI", "SPOR TV´LERI" her zamanki gibi bu güzellikleri teget gecti. yaziklar olsun. istanbulda olsaydi heleki fenevle alakali olsaydi mansetlerden düsmezdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2011 TRABZON - Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali
Daraltma
X
-
cok güzel bir acilis oldu, emegi gecen herkese tsk. Trabzonda oldugu icin degil, gercekten müthis oldugu icin. Ama ayrica memleketim oldugu icin tabiki daha cok gurur duydum kendimle.
Beni üzen, ama hicbirsekilde sasirtmayan, ulusal medyada kücük bir yer bile verilmemesidir. Hepsimi satilik ulan bunlarin.
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen güzel an olimpiyat ateşinin stada girip o engellei arkadasa verilmesiydi gerisi hikayeODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar izleyebilceğimiz link var mı başını kaçırdım da ?
yıldız tv de açılmıyor onun haricinde ?
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !
Yorum
-
İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisrail yuhlandı mı
öyle ses olarak pek bir şey fark edemedim ama tabi ki diğer ülkeler gibi alkışlanmadı. Tv den anlayabildiğim bu kadar. canlı izleyen arkadaşlar daha iyi bilir.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek elestirecegim nokta. neden sirf norvectekiler icin saygi durusu yapildi ?
neden bu yalakalik.
derken sonradan yapildi.
ben banttan izliyorum suan tekrarini
bizim şehitlerimiz içinde yapıldı ve basbakanda gzl bir göndreme yaptı bosvern onların kusuru o bizim devletimiz taş gibi
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim şehitlerimiz içinde yapıldı ve basbakanda gzl bir göndreme yaptı bosvern onların kusuru o bizim devletimiz taş gibi
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim şehitlerimiz içinde yapıldı ve basbakanda gzl bir göndreme yaptı bosvern onların kusuru o bizim devletimiz taş gibi
Açıkçası bende çok gurur duydum Trabzon'la tek kelime ile Helâl olsun. Bakalım neler olacak 1 hafta boyuncaBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisrail yuhlandı mı"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
Yorum