rkadaşlar görüntüler yok hala varsa elinizde göndersenize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon Havalimanında Sert Protesto!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu olayla beraber geçtiğimiz yıllarda kendi sahamızdaki önemli maçlarda ortaya çıkan "aşırı stresin" sebepleri de açıkça gözlerimizin önüne serilmiş oldu böylece. Hepimize hayırlı olsun(!)
bırakın artık aşırı stres hikayelerini,paranoyaklık yapmaya gerek yok..artık trabzonda futbolcuya baskı falan yok,ama görüyoruz ki olmadığı hata olmuş..
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna takılıyorum ben de işte..herkesin ağzında bir aşırı stres lafı..nerde aşırı stres?kim kime baskı yapıyor..16 hafta oldu,takım 14. ama daha ilk kez aşırı tepki verildi.bundan 10 sene önce aynı durumda olsaydık bu kadar beklenirmiydi?bu kadar az tepki olur muydu?
bırakın artık aşırı stres hikayelerini,paranoyaklık yapmaya gerek yok..artık trabzonda futbolcuya baskı falan yok,ama görüyoruz ki olmadığı hata olmuş..
en az futbolcular kadar suçlu olan yönetim ve ziyada bunlardan nasibini almalıydı.Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)
Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bence de stresi kaldıramayan gitsin Telekom'da oynasın. Hiç stres yok, seyirci baskısı yok...Testi geçemeyenleri Telekoma göndeririz
Yorum
-
naapsalardı helal olsun diyip alınlarından mı öpselerdi.. az yapmışlar aşşağı indirip bi temiz dövceklerdi 2-3 kişi hariçç...onu yapmamışlar olmamış...
maille yaptık da ne oldu o kadar fax,mail fln filan çekildi klube de ne oldu hiçbiri girip de şu forumu okuyo mu acaba biraz da taraftarın gözünden görmek lazım takımı ona göre oyunu kurmak lazım ama nerdeeeeeeeee.....
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna takılıyorum ben de işte..herkesin ağzında bir aşırı stres lafı..nerde aşırı stres?kim kime baskı yapıyor..16 hafta oldu,takım 14. ama daha ilk kez aşırı tepki verildi.bundan 10 sene önce aynı durumda olsaydık bu kadar beklenirmiydi?bu kadar az tepki olur muydu?
bırakın artık aşırı stres hikayelerini,paranoyaklık yapmaya gerek yok..artık trabzonda futbolcuya baskı falan yok,ama görüyoruz ki olmadığı hata olmuş..TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın artık aşırı stres hikayelerini,paranoyaklık yapmaya gerek yok..artık trabzonda futbolcuya baskı falan yok,ama görüyoruz ki olmadığı hata olmuş..Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProtesto nedir ? Nasıl protesto edilir bilgisi olan var mı?
Sizin duymayı arzu ettiğiniz şekilde, "İyi Bir Protesto Nasıl Yapılır?", onu anlatayım.
Önce, futbolcular otobüsten indirilir. Daha sonra Red Kit filmlerindeki gibi, ayaklarına kurşun sıkılarak, futbolcu Trabzonlu'ysa horon, Ankaralı'ysa seymen, Egeli'yse Zeybek, Erzurumlu'ysa dadaş, Brezilyalı'ysa Samba, Kongolu'ysa Hokopoçi dansı yapmaya zorlanır. Ayak figürlerini iyi beceremeyenler, kurşunu o an yerler.
Kurşun yiyenler, hafif bir falakadan geçirilip kenarda bekletilirken, kurtulanlar, falakanın en şiddetlisine maruz bırakılırlar ki, haftaya iyi oynasınlar.
Falaka faslı bittikten sonra, bütün futbolcular sırt numara sırasıyla, Filistin askısına asılırlar. Askıdayken her futbolcuya kendi ülkesinin milli marşı söyletilir ki, içlerinde kazanma hırsı oluşsun.
Daha sonra, BMN taifesi içinden uygun görülen üç kişi, en kötü oynayan üç futbolcunun kafa derisini yüzer. Böylece, hocanın verdiği taktiklerin beyne daha kolay nüfuz etmesi sağlanır.
Sigara molalarında çerez niyetine futbolculara taş atılabilir.
Mola bittikten sonra, artık serbest stil başlar. Herkes hünerini ve sanatını konuşturur. Bu kısım tamamen şahsi becerilere kalmıştır.
Protesto faslı bittikten sonra, protesto alanına getirilen bir tepsi baklava, futbolculara yedirilip, gönül alınır.
Haftaya galibiyet kesindir.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
Yorum