Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Havalimanında Sert Protesto!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

böyle bir şey gerekliydi ve bize hiç bir yöneticide bir şey diğemez inşallah akıllarını başlarına alırlar

Yorum

hepsi uyansın hangı takımın formasını gıydıklerını unutmasınlar oraya gıden arkadaşların hepsının ayağına sağlık saolsunlar onlara teşekkur ediyorum anlasınlar bu takımın sahıpsız olmadıgını
      sorma neden...
      hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

Futbolculara takılıp kalmayalım başarısızlığın en büyük sorumlusu

yönetim ve sözde teknik direktördür

Yani arkadaşlar bizi mağlup eden takımlara bakarmısınız

hankisinin bizden daha iyi kadrosu var,hatta futbolcu kalitesinde iki gömlek üstünüz diyebilirim ama bu kadromuzun başında ehil yönetici ve tenik direktör yokki başarılı olabilelim. Ziya Doğanla kan uyuşamadı acilen ve öncelikle taze kana ihtiyaç vardır

Yorum

abi videolar nerde
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

2000 yılında gittiğim bir Kocaeli deplasmanında Trabzonspor hakemin de çok ters kararlarıyla maçı 3-2 kaybetmişti. Bilirsiniz deplasman takım taraftarı stadı sonra terk eder, o nedenle maç bittikten sonra bizi bekletmeye başladılar. Ama bekletme nasıl sürdü, bir saat geçti hâlâ daha staddayız, takım yenilmiş ona mı üzülelim, o zaman Kocaeli'de oynayan Serdar Topraktepe bize feci hareket çekmiş ona mı kızalım, maç bittikten sonra Hikmet Karaman bizim tribünün önüne gelip eliyle "üç" hareketi yapmış ona mı çıldıralım derken bir de polisin anlaşılmaz sert tutumuna katlanmaya çalışıyorduk. Sinirler epey gerilmişti fakat polisler taraftara karşı saygısızca hareketlerini sürekli daha da artırıyorlardı. O sırada, birkaç metre yakınımda duran 50'li yaşlardaki bir Trabzonsporlu'nun dediklerini hiç unutmam: "Hey gidi günler, o eski taraftar olacaktı şimdiye kadar çoktan şu polislerin ağzını burnunu dağıttıydı".

Taş atmanın ne kadar iğrenç bir davranış olduğunu da kabul ettik ya, işte o zamanki efsane takımın efsane taraftarıyla, Nihat Genç'in yazılarında sözünü ettiği o deli kitleyle aramızdaki fark da böylece ortaya çıktı: Biz mantıklıyız ve her işin sonunu düşünerek hareket ediyoruz. Onlar gibi it kopuk da değiliz değil mi? Sizi heyecanlandırmayan hatta tiksindiren bu eski fanatik tayfanın sözünü etmeyin, hatta futbolu çirkinleştiren bu eski holigan grubu lanetleyin de tam olsun...
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Şimdiden sonra ne olacak peki? Kim ne yapacak? Ve ne nasıl değişecek? Bir fikri olan var mı gardaşlar?
              SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

lıg tv de olayları gosterdı bıraz

Yorum

resmi sitede protesto yapıyo heralde hiç haber yok.
                  hani trabzon taraftarı her haberi gerçek şekilde resmi siteden takip edecekti
                  heralde fırtına öncesi sessizlik...
                  "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

arkaaşlar ben yapılanların yanlış olduğunu söylemedim sadece taşı abartı buldum tabiki yapılanlar karşılıksız kalamaz ama şunu unutmatyın bir yandanda istanbul basını bunlardan faydalanıp üstümüze geliyor onlara koz vermemeliyiz
                    SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                    SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                    SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

arkadaşlar gelenler ersen martin musa büyük mustafa keçeli cagdaş murat ocak marcelinho musampa cem demir umut bulut

gidenler fatih tekke mehmet yılmaz lee yong erdinç ve tayfun kiralık ali güzeldal adem koçak ergin keleş kiralık djokaj tomas jun

şimdi arkadaşlar fatihten gelen on beş trilyon ersen ile musaya bonservis ödenmedi musampaya ödenmedi çagdaşa bir trilyon ödendi umuta üç trilyon ödendi murat ali güzeldal takas

yani giren on beş trilyon giden 4 trilyon bu arada marcelinhoyu başkan almışya o da beş trilyon al onuda biz alalım etti sana on trilyon trabzon bu durumda transfere para harcamamış oluyor

niye 22 trilyon borç ne yaptınız çok yazık göz göre göre yalan söylüyorsunuz hiç utanmıyormusunuz

Yorum

İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        resmi sitede protesto yapıyo heralde hiç haber yok.
                        hani trabzon taraftarı her haberi gerçek şekilde resmi siteden takip edecekti
                        heralde fırtına öncesi sessizlik...
                        Kendi kuralları gereği olsa gerek Resmi sitemiz bu tür haberleri atlar. Hiç unutmam (çok kızmıştım) Şenol Güneşin istifa ettim dediği basın toplantısı haberini öyle bir vermiştir, sanırısn sanki Şenol Güneş hocamızı yalancı çıkaracak

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben de senden tiksiniyorum..

üzerine alma, şahıs olarak değil senin tipindeki insanlardan tiksiniyorum..

dünyanın her yerinde yumurta en basit protesto amacı olarak kullanılırken,mesela tony blair'e ırak savaşıyla ilgili aynı protesto yapıldığında alkışlayıp,burada yapılınca ilkellikle suçlayan zihniyetten..

nedir ilkellik?psg taraftarı gibi 400 meşaleyi sahaya mı atıp star wars mı oynadık?yoksa feyenord taraftarı gibi uefa maçının yarıda kalmasını mı sağladık?

7 haftadır 1 puan kazanan takımın taraftarı onlar..

ve evet,trabzonsporun orospuları..her türlü eziyeti çeken orospuları..

sıcak koltuklarından maç izleyip ahkam kesenler gibi trabzonsporun paşaları değil yani,evet orospuları..

ne mutlu ki o orospulardanım ben
                          Bahsettiğim ilkellik Trabzon'daki bir gruba has olan bir özellik değil maalesef, ülkemiz genelinde ve hatta amatör liglerde daha sert biçimde vuku bulan olayları görünce...

Vurgulamak istediğim nokta şu; "futbolcuların da insan olduklarını görelim artık!" Protestomuzu yapalım, ama insani zaafiyetlerinden faydalanmayalım. Aramızda acı çekmeyen kişi yoktur, kimisi maçı sıcak koltuğunda izliyordur, kimisi kahvede, kimisi de tribünde ayakta ya da oturarak. Ama hepsi de kendi çapında birşeyler bekliyordur takımından, ayırdığı 90 dk.nın karşılığını bekliyordur haklı olarak. İşler yolunda gitmiyorsa protesto yapmak hakkındır. Ama tribünde takımına destek vermeye gelip, maç bitimiyle "satış koyan" taraftarı hazmedemiyorum ben. Onlar gibi olamam! Öyle bir protesto egomu tatmin etmekten öteye geçemez!

Peki bu eylemle hedeflenen nedir? Tony Blair'a ya da Bill Gates'a yumurta atan göstericinin medyada gündeme gelmekten başka derdi yok, sesini duyurabileceği en kestirme ve en ucuz yol. İyi ama şimdi biz ne kazanacağız? Medyada gündeme geldik de hedefimize ulaştık mı! Böyle bir piskoloji altındaki futbolculardan ne bekleniyor?

Trabzonspor'u İstanbul takımlarından ayıra kendine has özelliğidir "biz oyunlarla değil de, dişe diş mücadele ederek farklılığımızı ortaya koyarak şampiyonluk kazanabiliriz."

Farklı olmamız gerek! Bunu takımını desteklerken de, protestonu yaparken de göstereceksin, yoksa "sıradan" olursun. "O böyle yaptı, bu böyle yaptı" dersen, kendini hep bir öyküntü içerisinde bulur, daha onlarca yıl şampiyonluk diye kıvranır durursun!

Bu olayla beraber geçtiğimiz yıllarda kendi sahamızdaki önemli maçlarda ortaya çıkan "aşırı stresin" sebepleri de açıkça gözlerimizin önüne serilmiş oldu böylece. Hepimize hayırlı olsun(!)
                          En son saglam tarafından düzenlendi; 02.12.2006, 22:13.

Yorum

ARKADASLAR
                            ziya dogan ve yonetim kurulu uyelerini trabzona sokmayin havalanindan iceri sokmayalim defolup gitsinler trabzonspor kendi bunyesinden hocalarla sampiyonluklar kazandi istanbul saltanatini bitirdi istanbul kuluplerinin futbolculari ve hocalariyla efsane olmadi trabzonsporumuz kendi evlatlariyla oldu artik taraftar olarak bizim gerekeni yapmamiz gerekir trabzonsporun gercek sahibi olan taraftar artik gerekeni yapacak
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Bardak doldu
                              Albayrak ve Ziya ya gidecek ya gidecek ya ya gidecek sizi ne Trabzonsporlular ne de tarih affedecek

kol gangren oldu pasuman olmaz kolun kesilmesi gerekir derhal kafalı kesile
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

İlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbolculara takılıp kalmayalım başarısızlığın en büyük sorumlusu

yönetim ve sözde teknik direktördür

Yani arkadaşlar bizi mağlup eden takımlara bakarmısınız

hankisinin bizden daha iyi kadrosu var,hatta futbolcu kalitesinde iki gömlek üstünüz diyebilirim ama bu kadromuzun başında ehil yönetici ve tenik direktör yokki başarılı olabilelim. Ziya Doğanla kan uyuşamadı acilen ve öncelikle taze kana ihtiyaç vardır
                                dostum takımımızın diğer takımlardan iki gömlek üstün olduğunu söylüyorsun ama bu takımdan g.deniz ile hüseyini çıkartırsan geri kalanlar sadece diğer takımlardaki futbolcuları maddi olarak geçerler,futbol oynaması açısından diğerleriyle hiçbir farkları yok.fakat bize yıldız olarak yedirilen topcular takımımızın diğerlerinden üstün olduğunu zannettiriyor.
                                Bu takımı, bu formayı; babaannesinin çamurlu “cizlavet” lastiği gibi..

Bu takımı; binlerce kilometre ötede duyulan bir memleket türküsü gibi;

Bu takımı; bir annenin oğluna bakışındaki tarifsiz sevgiyle sevdik biz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X