Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Havalimanında Sert Protesto!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak lakerta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zİya DoĞan Neden Gelmedİ İstanbuldan!!!!!!
    tvden dinlediğime göre onuda toplantıya almışlar
    Bu takımı, bu formayı; babaannesinin çamurlu “cizlavet” lastiği gibi..

Bu takımı; binlerce kilometre ötede duyulan bir memleket türküsü gibi;

Bu takımı; bir annenin oğluna bakışındaki tarifsiz sevgiyle sevdik biz.

Yorum

Protestoda yumurtalar kullanıldı...Arada engellenemeyen bazı tipler 1-2 taş atınca otobüsün bir kaç camı kırıldı...Yönetim, Albayrak ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulunuldu...Bunlar dışarıda yaşananlar...

Uçakta yaşananlara gelince;

Bir yakınım da aynı uçakta Trabzon'a geldi...Uçakta futbolcularımız kahkahalarla, şen şakrak bir ruh haliyle gelmişler Trabzon'a kadar...Sürekli espriler şakalaşmalar...Onlar da bizim kadar üzülüyor diyenler var; elbette var içlerinde bizim gibi kahrolan evlatlarımız, kardeşlerimiz...Bizim işimiz bu durumu umursamayan sadece milyonların peşinde koşanlarla, onları bu camiaya sokanlarla...Bunlar kim midir? Görmemek için kör olmak gerekir...

Yorum

taş vs...biraz aBaRTıLı olmUş(bence)

(UEFA)

Yorum

Çok güzel bi reklam yaptık...

Yorum

İlk olarak Çebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Protestoda yumurtalar kullanıldı...Arada engellenemeyen bazı tipler 1-2 taş atınca otobüsün bir kaç camı kırıldı...Yönetim, Albayrak ve futbolcular aleyhinde tezahüratlarda bulunuldu...Bunlar dışarıda yaşananlar...

Bir yakınım da aynı uçakta Trabzon'a geldi...Uçakta futbolcularımız kahkahalarla, şen şakrak bir ruh haliyle gelmişler Trabzon'a kadar...Sürekli espriler şakalaşmalar...Onlar da bizim kadar üzülüyor diyenler var; elbette var içlerinde bizim gibi kahrolan evlatlarımız, kardeşlerimiz...Bizim işimiz bu durumu umursamayan sadece milyonların peşinde koşanlarla, onları bu camiaya sokanlarla...Bunlar kim midir? Görmemek için kör olmak gerekir...
            dostum aynı uçakta eniştem geldi oda seslerinin çıkmadığını söylüyo;ya sennki yalan konusuyo yada benimki
            Bu takımı, bu formayı; babaannesinin çamurlu “cizlavet” lastiği gibi..

Bu takımı; binlerce kilometre ötede duyulan bir memleket türküsü gibi;

Bu takımı; bir annenin oğluna bakışındaki tarifsiz sevgiyle sevdik biz.

Yorum

bence bozuk para atılıp itibarımı bu kadarlık ettiniz denebilirdi.
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak nameless61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hepsinde yok iste bu duygu bence sadece trabzonlu olanlarda var bu digerleri ara transferde bi yere gitme derdinde!
                Trabzonlu olmak?Trabzonda doğup Trabzonlu olmak kolaydır.Esas zor olan Trabzonda doğmayp Trabzonlu olmaktır.Futbolcular için bu geçerli değil.Mehmet YILMAZ kesinlikle bir Trabzonludur ve Trabzonsporludur.Ama Avni Aker'de yediği küfürler neden di?Bunun Trabzonlu olmakla hiç bir alakası yoktur.
                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Her ne kadar onlara kızsakta taş atılması bence de yanlış...şu görüntüleri de bekliyoruz arkadaşım...
                  OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                  TSira TRABZON

Yorum

İlk olarak Çebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben Huseyin'in 1.golden sonra ki yuz halini gordum Cebi TV de.Inan oluyorumdum kahrimdan.Hasan sonra belki sakatligin verdigi etki ama mactan cikarken ki goruntusude kahretti beni.

Yorum

Geçen yılda aynı durum BJK için vardı.Nooldu? Oyuncular korkudan İnönüde oyun oynayamadılar.Trabzon Trabzonsporun evidir.Oyuncuların korkutulması bize daha çok zarar verir.
                      Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak nameless61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardes tas atmak bence sudur sloganı attın atmadın mı attın ıslıkta caldın alkısta tuttun desene bana ne degisti yaptık bunları oldu tamam bisey degismedi oturalım mı yani yerimize bisey yapmadan biraz gozlerinin korkması lazım iyice kazanc kapısı olduk her zaman yapılmaz tamam ama bi sınırı var da yani o zaman ligden dusene kadr bu takımı ıslıklayalım yani
                        Koskaca Trabzon'da 400-500 kişi toplanıp kulüp binası önünde saatlerce tezahurat yapamaz mı?Bu işe yaramaz mı?Bıkmadan usanmadan ama.

Yorum

çok iyi oldu

Arkadaşlar bu ruhsuzlar ne alkıştan, ne destekten, ne sessiz nede sesli protestodan bişe anlamıyor. Bunları . Onların trilyonları yerken bizim çektiğimiz ızdırabı iplememeleri için bunları yapmak lazım. Koca TRABZONSPORumuz 7 haftada 1 puan alacak daha, dün lige çıkan çiğeri beş para etmez adamlar Trabzon kümeye bağıracak, benim ciğerim yanacak başım ağrıdan çatlayacak, gece uyuyamayacağım. Ve taş atılmasıda fazla olacak ne güzel iş ya. Öle kolay değil bu büyük camiayı temsil etmek, kolay değil o köle olduğumun BORDO-MAVİ formasını giyebilmek, kolay değil ben TRABZONSPORda oynuyorum demek. Öle uç kuruşa beş köfte edebiyatını bırakalım hakkımızı arayalım susmakla bu işler böyle oluyor.
                          Alayına isyan ölümüne TRABZON

Yorum

Futbolculara zerre kadar suç bulmuyorum. Bu yüzden onlara yapılan taşlı saldırıyı, kınıyorum...

Bu futbolcular oynamıyor değil, oynayamıyor... Adamların kapasitesi ya bu, yada kapasitesi yüksek olarak bilinen Marcelinho ve Musampa gibi adamların, pili bittiğinde alındığı için gerçek kapasitelerini sahaya yansıtamıyorlar. Bu yüzden asıl onları transfer edenleri protesto etmek gerek...

Bizler hala yanlış yerde arıyoruz hastalığı. Oysa hastalık, kulübü yönetmeye soyunanlarda...

Bu yönetimi devirmek için birşeyler yapsın bu taraftar, futbolculara yumurta ve taş atmak yerine...

Yorum

İlk olarak hamseey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonlu olmak?Trabzonda doğup Trabzonlu olmak kolaydır.Esas zor olan Trabzonda doğmayp Trabzonlu olmaktır.Futbolcular için bu geçerli değil.Mehmet YILMAZ kesinlikle bir Trabzonludur ve Trabzonsporludur.Ama Avni Aker'de yediği küfürler neden di?.
                              Bence rumlarla olan macta kacırdıgı golden di

Yorum

az bile...
                                yani bu taraftar bu kadar sabrediyor bu haksızlıklara,bu istismara, bu yönetime, bu futbolculara...Yinede o kadar seviyor ki takımını bu yapılan sadece uyarı. Ayağınızı denk alın. Bu takımın asıl sahibi onlar siz onlar adına oaradasınız.Siyasi hayatta ekonomik hayatta her türlü acıya sıkıntıya haksızlığa katlanır da trabzonspor olunca konu inanın bana sadece yumurtalarla kaldığınıza sevinirsiniz. Ama siz bunu anlayamacayak kadar ruhsuz ve karakter yoksunusunuz.Sevgili yönetim ve futbolcular...
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X