Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Havalimanında Sert Protesto!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

taş atanları ordaki arkadaşlarımda gereken tepkiyi vermiş zaten kınıyoruz.
    ama bi tepki gerekliydi.
    ben çebinin dediği şeyin aynısını sivastan dönüştede duyduk. güle eğlene gelmişler sivastan. çebinin dediği gibi hepsi olmasada coğu paranın peşinde. trabzonspor bu durumdaysa bu ruhsuzlar ve bunları buraya getirenlerin yüzündendir.
    bana haber vermediğin içinde seni kınıyorum çebi : )
    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

şu an Trabzonsporumun eski maçlarını izliyorum inanın ağlıyorum yapılanlanlar az bile gkim ne dersin yeter artık yeter ulan dayanamıyorum ya kaldıramıyorummmmmm
      yeter artuk bırakın yakamızı
      KAZANANI HAKEMLERİN DEĞİL TAKIMLARIN BELİRLEDİĞİ ADİL BİR LİG İSTİYORUZ

Yorum

Bana kalirsa bugune kadar hic dogru durust tepki verilmeyip "Hep destek tam destek" deyip kos kos her maca gidilmesi de abes, bu protesto da abes. Sen birey olmussan, baskasinin sunun bunun demesi ile degil kendi hur iradenle bu yonetimden bu teknik direktorden bu futbolculardan Tabzonspor'a bir yarar gelmeyecegine inaniyorsan mevcut takimi desteklemeyi kesersin ta ki duzen degisene kadar. Modern, saglikli tepki budur arkadasim. Yoksa korukorune "Hep destek tam destek" soylemi soyleyenin kendi egosunu doyurmaktan oteye gitmeyen, camiaya hicbir sey kazandirmayan sagliksiz, mazohist bir tepki; baska da birsey degil. Bu yonetim, bu teknik kadro, bu futbolcular bir camiaya ait olduklarinin, onunla var olduklarinin farkina varmali artik. Bu Trabzonspor icin degil tum Turkiye icin gecerli. Ne olursa olunsa bagrina basan ama kafasi bozdumu da kodumu oturtan bir sevgili profilindeki taraftar belki de Turk futbolunun bu hale gelmesindeki en onemli etkenlerden biri.

Yorum

İlk olarak Harun Çelik tarafından gönderildi
          Yaa arkadaş yazmayayım demiyorum ama parmaklarıma engel olamıyorum... Ya arkadaslar siz ne diyorsunuz yaa.. Takım küme düşüyor hala pembe pancurlu ev muhabbeti yapmayın yaa... Takım küme düşüyo kümeeeee.... Tepki sert olmuşmuş.... Peki bu taraftar yani bursada maçı izleyenler neden stepanov'u alkışladık söyler misiniz? bunca şeye rağmen, diğerlerinin kafasına koltuklar atılırken millet niye stepanov'u alkışladı... demek ki bu trabzonspor taraftarı denen bu millet, kafasına koltuk atılacakla, alkışlanacak futbolcuyu ayırdedebiliyor...
          konuş kardeşim konuş nedir bu ya tepki sertmiş muhabbeti ya küme düştükten sonramı tepki gösterilecek..sonuna kadar etkili tepki, aynısı yönetime de yapılmalı

Yorum

aralarindan iyileri cikarmiyacaksin, futbol takim oyunudur onun icin
            bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

Ben özellikle son yıllarda dikkat ediyorum bazı taraftarlarımız kötü bişeylerin olmasını iştahla bekliyorlar. Belki iş,okul,aşk hayatlarında yaşadıkları stresi boşaltmak için takımda başarısızlığın olmasını bekliyorlar. İki mağlubiyette Lazaroni gitsin Ziya gelsin diyorlar. Atay Aktuğ elinden geleni yapıyor Şenol Güneş kendini beğendiremiyor. Bir rum takımına elenmenin bedeli iki senemiz oluyor. Ardından göz göre göre beni satmazsanız seneye bedava giderim diyen Fatih satılıyor tepki Fatihe değil yönetime gönderiliyor. Onun yerine alınan adamlara daha maça çıkmadan stres yükleniyor. Maçlarda Fatihe tezahürat yapıp golcüler devredışı kalıyor. Bunlar hep klasik. Bursa maçı sonrası hışımla bir ton küfür savurdum. Sonra baktım ki eleştiriden yukarı çıktığım anda dayağı hakeden benim. Kendim işimi kötü yaptığımda yumurta taş yemeyi hazmedebilirmiyim acaba.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolcular makine değiller ki, onlar da üzülüyorlardır ama ne yapsaydılar yani? Uçakta sessiz sakin oturup sonra evlerine mi geçselerdi? Hatta Ziya Hoca'ya iletilsin, bundan sonra futbolculara topluma açık yerlerde konuşma ve gülme yasağı da koysun. Adamların evden dışarı çıkma şansları yok zaten, bu protestolar da gösteriyor ki en yakın dostları kendileri. Benim için futbol onlara göre daha çok şey ifade edebilir ama bunu böyle mi göstermek gerek!

Futbolculara en çok sahiplenmenin gerektiği zamandayken bu tip protestolarla ne sonuç almayı ümit ediyoruz? "Sizi taşlıyoruz aklınız başınıza gelsin, yoksa döveriz hatta taşla sopayla kıstırırız..." şeklinde bir gözdağı mı verilmek isteniyor! Ne kadar da ilkel...

Zaten maç başlamadan takımdaki futbolcularını teker teker tribüne çağırıp alkışlayan, ama bitiş düdüğüyle "ruhsuz ...neler" diye soyunma odasına gönderenlerden ne beklenir ki? Takım galip iken "işte Şampiyon, işte Taraftar" demesini biliyorsan, işler kötü gittiğinde de kendine pay biçeceksin. Nihat Genç'in bahsettiği "Trabzonspor'un O...puları" bunlar olsa gerek...

TİKSİNİYORUM SİZDEN!
                ben de senden tiksiniyorum..

üzerine alma,şahıs olarak değil senin tipindeki insanlardan tiksiniyorum..

dünyanın her yerinde yumurta en basit protesto amacı olarak kullanılırken,mesela tony blair'e ırak savaşıyla ilgili aynı protesto yapıldığında alkışlayıp,burada yapılınca ilkellikle suçlayan zihniyetten..

nedir ilkellik?psg taraftarı gibi 400 meşaleyi sahaya mı atıp star wars mı oynadık?yoksa feyenord taraftarı gibi uefa maçının yarıda kalmasını mı sağladık?

7 haftadır 1 puan kazanan takımın taraftarı onlar..

ve evet,trabzonsporun orospuları..her türlü eziyeti çeken orospuları..

sıcak koltuklarından maç izleyip ahkam kesenler gibi trabzonsporun paşaları değil yani,evet orospuları..

ne mutlu ki o orospulardanım ben

Yorum

Arkadaşlar taraftarın takıma olan kızgınlığına kesinlikle hak veriyorum. Yalnız lütfen "dövelim, asalım" söylemlerini kullanmayalım... LÜTFEN RİCA EDİYORUM...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

sabır taşı çatladı

taş atmaya karşıyım ama kimseninde sabrı kalmadı.bi şekilde sert bi protesto lazım ama
                    BMN l TRABZON

Yorum

İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      taş atanları ordaki arkadaşlarımda gereken tepkiyi vermiş zaten kınıyoruz.
                      ama bi tepki gerekliydi.
                      ben çebinin dediği şeyin aynısını sivastan dönüştede duyduk. güle eğlene gelmişler sivastan. çebinin dediği gibi hepsi olmasada coğu paranın peşinde. trabzonspor bu durumdaysa bu ruhsuzlar ve bunları buraya getirenlerin yüzündendir.
                      bana haber vermediğin içinde seni kınıyorum çebi : )
                      sakaryaspor maçından önce soyunma odasının koridorlarında bulunan bi polis abimiz şahit olmuş futbolculardan birinin ağzından ''kim çıkıp oynayacak,bu soğukta top mu oynanır''gibi ifadeler kullanılmış... ve daha sonra bunlara sevgi gösterisinde bulundukta ne oldu...

Trabzonspor taraftarı oldu melake yaa..klavyeyi tuttunuz mu sallıyosunuz paso ama iş olaya döküldümü neden yapıldı niye yapıldı

Yorum

böyle giderse halimiz perişan. takım filan yok ortada. rezil bi şekilde oynayacaklarına korkak bi şekilde oynarlar. belki ters teper. kimsenin sabrı kalmadı. benim aşık olduğum takımda oynayan topçuların düşündüklerine hareketlerine bak allah aşkına. buna nasıl dayanılır.
                        "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

arkadaşlar görüntüler yok mu ayrıca bu tepkiler futbolculardan ziyade musayı keçeliyi ferhatı bilmem kimi alıp takımı şampiyon olacak diyen şu an ise insanlar bu kadar tepki gösterirken susan sesi çıkmayan albayrak ethem hacıosmanoğlu gibilerine haktır bu arada bazıları yorum yapmış bundan sonra bu takım oynamaz diye oynadılar da ne oldu bakın arkadaşlar o kadar aciz yöneticilerle yönetiliyoruz ki sene başı jefferson şapsalını bile gönderemediler madem marcelinhonun parasını kendisi ödedi albayrak niye 22 trilyon borç hesap verin sahi albayrak nerede
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

arkadaşlar bakın sadece trabzonlu topçular oynayacak diye birşey yok ama futbolcu alırken karakter çok önemli hayatı boyunca trabzonspordan nefret eden daha basiti sevmeyen bilmeyen adamlara trabzonspor forması giydirirseniz sonuç böyle olur çok futbolcu ile yollar ayrılmalı bir sene önce bizi ankaarspora satan adamları biz kadroya aldık defol albayrak sadece ziya yetmez sende gideceksin
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

herkes tepkisini göstermeli ama bu sadece sözlen olmalı şunu unutmayalım 1 tane trabzonspor var bizi üzsede kırsada yaksada eğer biz bu takıma gönül verdiysek bunlarıda çekmeye razı olmalıyız şunu unutmayalım trabzonsporda herkez değişebilir yönetim futbolcu hatta ve hatta taraftarı bile değişebilir tek değişmicek kutsal formamız ve renklerimiz BORDO MAVİ otobüse atılan taşlar BORDO MAVİ renkleri sırtında taşıyan futbolculara atılıyo lütfen daha sağduyulu olalım arkadaşlar bu takım hepimizin
                              SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                              SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                              SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

protesto edilmesi gayet normal... adamlar hangi takımın formasını giydiklerinin hala farkında değil... hatırlatılması gerekiyordu, hatırlatılmış... şimdi bir kaç ruhsuz futbolcu çıkar ''efendim, ben gitmek istiyorum.. bu stres altında futbol oynanmaz''... bire gafil git, cehennemin dibine kadar yolun vaaar... sen hala bu formanın ne anlama geldiğini bilmiyorsan giiit... defol git hemde... sen ve senin gibi düşüneneler yüzünden bu takım bu hala geldi... bizim çektiğimiz eziyete bak... bunların yaptıklarına bak... bazı arkadaşlar hala destek olalım falan gibi modası geçmiş sözleri söylüyorlatr... Kardeşim, bu adamların aklı başına geleceği yoook... neyin desteği... hermaçta destek oluyoruz zaten... ne oldu peki... benim günahım neydi, maça gidip Bursa taraftarının '' Trabzon kümeye'' tezaharutını dakikalarca dinledim... içim yandı, sızladı... ama elden bişi gemiyor.. kendi kendimi yedim ordaa.... bu adamlar bunun farkındamılar... yarın başka bir takıma giderken profosyenellik kisvesi altına sınırlaar... çünkü etik değerlerinde problem var bir kere... bu formayı bu kadar basite indirgeyen, ''Ey Yönetim! sana diyorum... sen biliyormusun Trabzonsprun geçmişini... daha düne kadar Cem papila bırakmasaydı keşke diyen başkan ne kadar Trabzonumun geçmişini bilirki...
                                Ey yönetim, şimdi tek cümle ile Trabzonu ve taraftarını anlatayım size:
                                '' BU TAKIM UĞRUNA CANLARINI FEDA EDENLER OLDU''
                                şimdi farkettinmi, neyin ne olduğunu...
                                Bu arada, bazı arkadaşlarını yorumalrına cevaben,
                                Bende Trabzonspor Oruspularındanım...Hemde hayatını Trabzonsporuma göre planlayan ve programlayan oruspulardan...!!!
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

Çalışıyor...
                                X