Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNNTurk Taarruzu...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antudan bir fblinin yorumu

"Aynen şu anda yanımda eşim izliyor. Futbolla ilgisi yoktur. Bu ne demek şimdi bence yalan söylüyorlar diyor.

Zaten hep bilinen şeyler biz bu işten kurtaramayız. Kendi maçlarımızda şike olduğuna inanmıyorum ancak başka maçlar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. ""

Yorum

• Yalan soyledigi o kadar belliki

Yorum

• Fbliler Azizi yerden yere vuruyor Antuda .

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahmet Hakan tabi yeterli değil ama yine de beklentinin üstünde bence
          Sordugu sorular guzel ama biraz ustune gitse daha iyi olur. Cevaplardan kendiside tatmin olmadigi halde gecistirmesi hos degil.

Yorum

• Ha ha bu baransunun karsisina ciksa veya ahmet cakarin karsisina ciksa kevgire doner
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Tapelerin kabul edildiğinin belgesi
              En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 22:23.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• cnn türk ü defalarca aradım ama açan yok.ulaşabilen oldu mu?
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Az önce adamı yerden yere vurdular şimdi iyi çocuk has uşak
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ha ha bu baransunun karsisina ciksa veya ahmet cakarin karsisina ciksa kevgire doner
                    Ahmet çakar mı? dalga geçme. rüzgara göre hareket eder.
                    mehmet baransu da ne olduğu belli değil.
                    kaya bile daha iyidir onlardan.

erman en sağlam duran kişi.
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Antu'dan..

Ahmet Hakan: "Sürekli Trabzonspor da şike yaptı diyorsunuz." / Aziz Yıldırım: "Ben demiyorum. tapeler diyor."

yahu tapelere inanıyor muyuz inanmıyor muyuz ?
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Manisa Başkanını da sordu.Bazıları utanıyor mudur acaba,üzerine gidemiyor,çünkü dosyaya çok derinlemesine hakim değil.Ama adam soruyor hiç kıvırmayın,çanak sorular sormuyor...

Yorum

• ibrahim akının hayır diyememe sorunu varmış. Aklıma kötü şeyler geliyor
                          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Harbiden bu dangalaklar ne diye çıkmışlar anlamadım
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• TFF den 2 yöneticinin ceza aldığını söyledi,helal olsun Ahmet Hakan,bu çok kritik bir soruydu...Paraleller yapmış onu da...

Yorum

• Haydaa tff de paralel çıktı
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Yükleniyor...
                                X