Atilla dilaver yardiriyor aninda yalanliyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
CNNTurk Taarruzu...
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle:d:d:d
hocam o degil de benim ismim buyuk karekterlerle yazilmisti, hangi teknoloji ile kucultugunu merak ettim
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasbakan ile ayni telden calarak ,iktidarin kendini aklama propagandasina nasil da balkon olup siyrilmanin pesinde.
parelel devletmis..
ambulansin ruzgarinda yol alan avantacidan farkin yok be aziz.çok iyiydi bu
Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam o degil de benim ismim buyuk karekterlerle yazilmisti, hangi teknoloji ile kucultugunu merak ettimşimdi fark ettim.. Paralel devlet olmasın sakın senide ele geçirmesin
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda cnn Türk de biri cevap verdi telefona....
Trabzonspor a bir söz hakkının doğduğunu ve Trabzonspor u temsilen avukatlarında programa telefon bağlantısı ile katılması gerektiğini söyledim.
Önce söylediği şey Programa telefon bağlantısı yapmıyoruz
daha sonra ısrarlı konuşmamdan sonra siz Trabzonspor un avukatımısınız dedi hayır dedim Trabzonspor un kendisiyim yani taraftarıyım dedim. Trabzonspor un avukatları eğer ararsalar yayına bağlanmaları için telefon numaralarını ileteceğim dedi...
İletir mi? iletmez...
Aynı konuşmayı ben de yaptım"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
Yorum