Yalan soyledigi o kadar belliki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
CNNTurk Taarruzu...
Daraltma
X
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden bu ülke adına umut yok.. Olayın taraflarından sadece birini ekrana çıkarıp diğer tarafı egale etmek adamlığa yakışmaz.
Böyle rezillik yok.6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
canlı yayında şuan şikeyi itiraf ediyorlar resmenNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın her söylediğine avukatlarımız twitter'dan direk cevap veriyor.. Ama nerde bizimkileri yayına bağlayacak cesaret
Yorum
-
İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSey o ya sey alperin transfer konusmasi. Bide kayserili bi oyuncu vardi. Boyle cevapmi olur. Hakliysan adam gibi anlatirsin konusmanin icerigini. Sunucuda hic bastirmiyo hemen gecistiriyoHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
Yorum