Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

CNNTurk Taarruzu...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi ne saçma programdır ya Bunlar harbi dangalak
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah belanı versin Aziz ,Allah belanı versin!

Milletin gözünün içine baka baka nasılda yalanlar sıraladın. Allah seni kahretsin ,tühhhh sana yuuhhhh sana!!!

çok içinden gelmiş.
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• abi bu kadar celiskili konusur bir insan, git cocuk kandır, saymakla bitmez celiskili konusma, bana operasyonu cemaat yapmadı , akp yapmadı , cemaat yapmadı, o yapmadı bu yapmadı kim yaptı o zaman oç cia mi yaptı ananı sikim senin asker kacagı piç.

Yorum

• CNN Türk Telefonları

0 (212) 413 56 00
          0(212) 413 58 80

#CNNdeHırsızVar”...

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hahahahhahahahahahahahhahahhhahahahaa bayern-barca yapti iste operasyonu fener cl sampiyonu olmasin diye
            Aklıma burda şikenin arkasında bizim güçlenmemizi istemeyen almanlar var diyen kuş geldi
            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 49 sn.
              Sahte belgeyle çürük raporuna gelelim Aziz Bey. Ayagınız 6 cm kısa mı, degil mi? Ahmet Hakan, Aziz Beyin ayagını olçsene

Yorum

• en temiz biziz diyor puhahaha

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 49 sn.
                  Sahte belgeyle çürük raporuna gelelim Aziz Bey. Ayagınız 6 cm kısa mı, degil mi? Ahmet Hakan, Aziz Beyin ayagını olçsene

aslinda 6 cm kisaymis ama parelel devlet uzatmis sonradan

Yorum

• Ynt: CNNTurk Taaruzu... (Şimdi)

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Hakan'a da fazla yüklenmeyin; o garipe ne olduysa rahmetli Necmettin Erbakan'ın kızına talip olup red cevabı alınca oldu. O gün bugündür bu hallerde zavallı.
                    Hocam.çok doğru.

Arkadaşlar gerçek haaa....

(Siz misiniz bana kız vermeyen...sizin kiziniza da, karariniza da, fikrinize de, ideolojinize de, adil düzeninize de,.....diyerek tornistan yaptı şimdi en son buralar da....)

Bu ne hırstır ...

Discovery cihazımdan gönderildi
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• sikeleriniz tertemiz lekesiz isliyor .... makina gibi
                      en temiz sizin sikeleriniz oluyor
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Ben de Deveağzı neresi diyordum meğerse Dereağzı diyormuş

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aslinda 6 cm kisaymis ama parelel devlet uzatmis sonradan
                          Ahahahahahahaha. Yok tam karar veremedi hükümet-Cemaat-Gladio bunlardan iri yapmış hemde uyurken uzatmış ahlaksızlar.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Veleybol diye bir spor branşları varmış, ilk defa duydum .

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çok içinden gelmiş.
                              Öyle doluyum ki ...

Zamanında başımıza bir musibet geldi ve şu lanet ülkeden kaçabilme şansını kaçırdım. Bu akşam bir kez daha kahroldum.

BU nasıl ülke arkadaş?
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• baskaniniz bu sahistir misafir fbliler..

boyle bir adami savunmus olma utanci yasamaktan kurtulmak icin yine de gec kalmis sayilmazsiniz ,

Yorum

Yükleniyor...
                                X