İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Konya Maçının Saati Yine Değişti ! (20:00)
Daraltma
X
-
İlk olarak tacon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKONYA MAÇI YAYINLANIYOR. SAATİ 16:30
KAYNAK ligtv.com.tr (yayın akışı)"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili arkadaşım keşke mesaj yazmadan önceki 1-2 sayfayı oksan ya...34 mekan 61 vatan
Yorum
-
BÜYÜK_TRABZON
-
resmi sitede 20e alındığı deniyor.. orası kesin kaynak...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bende oradaydım.. yuhalayacağımıza niye aramıza almadık!..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum