Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Konya Maçının Saati Yine Değişti ! (20:00)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçın 20.ye alındığı haberinin kaynağı nedir?
    federasyon...trabzonspor resmi yayın organı..tüm gazeteler!
    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

06

1047

17/09/2006

PAZAR

TRABZONSPOR A.Ş.

KONYASPOR

HÜSEYİN AVNİ AKER

20:00

tff.org

Yorum

arkadaşlar digitürkü aradım valla baya bi fırça çektim sonra kadın demesinmi maç yayınlanacak diye bende sonra ama bakın benim digi türkle işim yok ewime almişim sadece maç izlemek için yanliş olmasun dedim kadın valla tırsti
        oldugun gibi görün trabzonspor

Yorum

bunedir abicim ya algamı geçiyorlar bizim mahalle maçlarının saati bu kadar değişmiyordu...

yönetim neden taraftarına hiç sahip çıkmıyor??
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

ya arkadaşlar amçın saati bizim isteklerimiz doğrultusunda değişti neden kızıyorsunuz.Bu oynamalar hep canlı yayın için...Maç yayınlanacak inşallah...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

KONYA MAÇI YAYINLANIYOR. SAATİ 16:30
              KAYNAK ligtv.com.tr (yayın akışı)
              34 mekan 61 vatan

Yorum

İlk olarak tacon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                KONYA MAÇI YAYINLANIYOR. SAATİ 16:30
                KAYNAK ligtv.com.tr (yayın akışı)
                sevgili arkadaşım keşke mesaj yazmadan önceki 1-2 sayfayı oksan ya...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sevgili arkadaşım keşke mesaj yazmadan önceki 1-2 sayfayı oksan ya...
                  iş yerinde büyük bir yoğunlukta takip etmeye çalışıyorum. galiba biraz geri kalmışım kusura bakmayın arkadaşlar
                  34 mekan 61 vatan

Yorum

takrar 20:00 alındı ama dediğin doğru dijitürk haftanın maçında öyle yazıyor

Yorum

şaka mı bu bi o saatte bi bu satte

Yorum

Dijitürk kesin yayınlıycak bu sefer uçarı kaçarı yok

Yorum

resmi sitede 20e alındığı deniyor.. orası kesin kaynak...
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bugün maçı dışarda izlerken lig tv muhabirini yuhladık valla içimin yağları eridi.
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

bende oradaydım.. yuhalayacağımıza niye aramıza almadık!..
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Saat 20:00'da oynanacak ve lig tv maçı verecek arkadaşlar. Protestoda bulunan herkese teşekkürler.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Çalışıyor...
                                X