Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Konya Maçının Saati Yine Değişti ! (20:00)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugün maçı dışarda izlerken lig tv muhabirini yuhladık valla içimin yağları eridi.
    lig tv muhabiri dediğiniz adam Can Karyağdı. ve o Trabzonspor muhabiri. Trabzonda yaşıyor. onla alakalı olan bi durum yok yani. Maçların yayınlanıp yayınlanmayacağınada o karar vermiyor.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      lig tv muhabiri dediğiniz adam Can Karyağdı. ve o Trabzonspor muhabiri. Trabzonda yaşıyor. onla alakalı olan bi durum yok yani. Maçların yayınlanıp yayınlanmayacağınada o karar vermiyor.

evet can karyağdı iyi adamdır...ayıp olmuş biraz da napalım onlar da kaşınmasınlar...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Evet maç yayınlanıyor akşam aradılar sabahda mail gelmiş.Tepki gösteren herkese teşekkürler.Ama bunu birde yönetime KALECİ için yapsak!!!!!

Yorum

İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet maç yayınlanıyor akşam aradılar sabahda mail gelmiş.Tepki gösteren herkese teşekkürler.Ama bunu birde yönetime KALECİ için yapsak!!!!!
          saat kaçta?
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

BU KONUYA KİLİT vurulmalı artık çünkü maç saati kesinleşti ve yayın da pazar saat 20 de kanal 80 de.Türksattan izleyenler için de İz Tv de sanırım...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

emeği geçen herkeze teşekkürler
              34 mekan 61 vatan

Yorum

ben yine bakamiycam 16.30 olsa bakardim ben berlindeyim kahvede bakiyorum maclara onun icin istanbul takimlarinin maclarini acacklar kesin yazik oldu ya
                SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

Akşam TRT de 16:30 diye söylediler.

Bu iş baya karıştı. Hayırlısı artık.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

terbiyesilik yaptılar ama nekadar büyük olduğumuzu anladılar azmin zaferi bu işte

Yorum

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

maç kanl 80 de kesin

Yorum

taraftarın tepkilerinin sonuç vermesi beni çok sevindiriyor.3 puan allmışız gibi mutlu oluyorum...
                        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Bir maçın saatiyle bu kadar oynanır mı?
                          Sakın gece 03.00'de falan oynatmasınlar!

Yorum

sonbi süpriz daha yapabilir bunlar maçı 8 de biliyoruz ya maça seyirci gelmesin die 16 30 a alırlar maçı son saniyede nasıl olsa oyuncağa döndü bu iş

Yorum

güzel oldu ama biraz yorucu benim için önce 19da fener maçını izle 1saat sonra bizim maçı aç ondan hemen sonra derbiyi izle 2,5maç yoracak beni pardon arkasında gel telegolü izle

Yorum

Arkadaşlar kafam karştı. Son değişiklik itibariyle Trabzonspor-Konyaspor maçı saat kaçta? Hangi gün? Nerede? Nasıl? Hangi yılda? Niçin? Kim kiminle? Ben kimim? Burası neresi?

Eyvah dengeler bozuldu!
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 16.09.2006, 17:32.

Yorum

Çalışıyor...
                                X