Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rus milletvekilleri Ermeni soykırım iddialarının inkarını suç sayan yasa tasarısını Rus parlamentosuna sundu.

Milliyet
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abd ve avrupa her zaman Rusyadan yana olacak... Ruslarla amerikanin karşi karsiya geldigi savas ben bilmiyorum
      O filmlerde olur, milleti uyuturlar böyle...

Sonrada dünyayı parsel parsel paylaşırlar...

Amerika'lı Rocky, Rus boksöre karşıdır.

Amerika'lı Rambo, Afganisatan'da Müslümanlara yardım ederken(!) Ruslara karşı savaşır...

Amerika'lılarla, Rusların deniz altı savaşları,

Amerika'lılarla, Rusların füze savaşları daha bir çok Holowood senaryosunu biz saftrik müslümanlara itelerler de, biz bir güzel yeriz...
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi
        Cesurlar bir kere korkaklar bin kere ölür. Türkiye o lanet ülkenin uçağını düşürmekle çok iyi yaptı.
        Daha yirmi sene öncesine kadar bu rusların bütün kadınları açlıktan fahişe olmuştu. Bizim karadenize
        açık büfe servis yapıyorlardı , kormayın bu o.çocuklarından bi cacık olmaz.
        Rus ucaginin indirilmesi dogru mudur yanlis midir herkes farkli degerlendirebilir; ama bir ulkenin butun kadinlarina fahise, insanlarina da o.cocugu denemez.
        Bu ulkenin kurucu kadrosundan hic mi bir sey ogrenemediniz, karimiza kizimiza tecavuz edenlerden nasil bireysel intikamlar alindiysa, bkz. Kara Fatma cetesi - son derece hakli olarak, o ulkeye hicbir zaman fasisan soylemlerle yaklasilmamistir.

Hukumetleri asagilik, kalles olabilir ki bu bireysel bir gorustur; ama bir hukumetin tavrini butun ulusa yikmak da travmatik bir durum.

Yorum

Cesurlar bir kere korkaklar bin kere ölür. Türkiye o lanet ülkenin uçağını düşürmekle çok iyi yaptı.
          Daha yirmi sene öncesine kadar bu rusların bütün kadınları açlıktan fahişe olmuştu. Bizim karadenize
          açık büfe servis yapıyorlardı , kormayın bu o.çocuklarından bi cacık olmaz.
          Yaşiniza saygimdan beni affedin ama hayatinizda kaç tane rus tanidinizda bütün bi millete o...spu deme hakkini kendinizde gördünüz?
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

hep bu hoşgörü yüzünden kaybediyoruz zaten.
            Hosgoru bunun neresinde? Gercek bu, romantizme gerek yok.
            Ulkece kaybettigimiz seylerin nedeni de hosgoru degil butun kritik kurumların disari buram buram bagli olmasi, bilimsel olarak geri kalmamiz, uretmeden surekli tuketmemiz, enerji kaynaklarını kullanamamamız, vs.

Neyse, bu baslikta konu dagilmasin. Fikrimi belirtebildiğime inanıyorum.

Not: Sonradan gonderdiginiz linkle alakali, bizim 80 yasinda olup da 8 yasinda kiza tecavüz edip "kiz bagirmadi" diye tecavuzculeri aklayan mahkemelerimizden yola cikarak "bunlarin hepsi subyan, sapik" denmesinden bir farki yok. Kulturumuz, tarihimiz, vs olarak tabi ki bu (Turkiye) topraklar ve insanlari once gelebilir ve bence gelmelidir de ama bu, diger halklarin boyle "yaftalanmasi" anlamina gelmemeli.
            En son Esmoface tarafından düzenlendi; 25.11.2015, 18:00.

Yorum

• Rusya krizi spor turizmine de büyük darbe vurdu.

Rusya futbol ve voleybol takımları her yıl Antalya da yaptıkları kamp programlarını iptal etti.

Avrupa voleybol şampiyonası için Türkiye de maça çıkacak olan takımların maçları da iptal edilebilir.

Rusya voleybol federasyonu maçların iptal edilmesi için CEV'e başvurdu.

Antalya Spor Turizmi Derneği Başkanı Ferit Turgut, "Yaşanan politik sıkıntıdan dolayı, yüzde 70 kaybımız olmasını bekliyoruz " dedi. Ocak ve Nisan aylarında özellikle Rus takımlarının daha uzun süre ile Antalya bölgesinde kaldığını belirten Turgut, konu ile ilgili Doğan Haber Ajansı'na şu açıklamalarda bulundu: "Maalesef dün ve bugün bazı rezervasyonların iptali başladı. 2014 yılında 100 Milyon euro gelir gibi bir rakama ulaştık. Bu yıl artmasını beklerken yaşananlardan dolayı iptaller birçok ülkelerden ve özellikle Rus takımlarından başladı. Sanırım, spor gelirimiz bu yıl yüzde 70 gibi bir rakamla, yüzde 30'larda veya daha da altına düşebilir" diye konuştu.

Milliyet
              Komünar..

Yorum

• Rusya Mit'in Suriye de ki üst bölgesi olduğu iddia edilen Azez kasabasında ki Tir garajını vurdu.!

Vurulan Tirlarin aralarında Türk yardım kuruluşu İHH'nin da bulunduğu yardım Tirlari olduğu söyleniyor.

Bombalı saldırıda 3 kişinin öldüğü çok sayıda kisinin de yaralandığı belirtildi.

İHH ekibi yaralilara müdahale ediyor ölenler arasında Türk olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Haber7

En son Muhteva tarafından düzenlendi; 25.11.2015, 18:40.
                Komünar..

Yorum

• Rusya' nın yapabileceği en büyük iş kahpeliktir..Kahpece bir şekilde savunmasız ve günahsiz insanları vura bilir ve bunu da pişkin bir şekilde çıkıp itiraf edebilir. Ama bunun adı cesaret değil , kahpeliktir. Tarihinden beri genelde savaşlarda dışarıda kalmış , kahpe bir şekilde savaşlara sonradan katılıp hep güçlüye yardım etmiştir. Bunların kanında olan şeyler bunlar, kahpedirler. Yaptıkları hiç bir şeye saşırmam.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rusya' nın yapabileceği en büyük iş kahpeliktir..Kahpece bir şekilde savunmasız ve günahsiz insanları vura bilir ve bunu da pişkin bir şekilde çıkıp itiraf edebilir. Ama bunun adı cesaret değil , kahpeliktir. Tarihinden beri genelde savaşlarda dışarıda kalmış , kahpe bir şekilde savaşlara sonradan katılıp hep güçlüye yardım etmiştir. Bunların kanında olan şeyler bunlar, kahpedirler. Yaptıkları hiç bir şeye saşırmam.

Herkes ecdadının kanını taşıyor. Katerina -Deli petro karışımı ...bazen deli ve hesapsız bazen alçak ve sinsi .

S-400 'leri taşıyor şimdi sınıra. Avcı uçakları eşlik edecek bundan sonra SU-24 ve modellerine. Suriyeye göndermedikleri bir TOPOL (nükleer) füzeleri kaldı. Ellerinde ne var ne yoksa yığdılar. Ama ne olursa olsun Putin ve onun aklını kaçırmış ekibi hiç beklemiyorlardı bu darbeyi.

Ekonomik darboğazda olan ülkenin başkasını ekonomik sıkıştırmayla tehdit etmesi de gülünç. Türkiyeden almadığın mandalinayı greyfurtu git Ekvatordan yada uzak bir tropik ülkesinden getirt bakalım ne maliyeti oluyor sana Putin efendi? Turistinin zaten 4 mevsimi yaşayıp Avrupa standartlarına göre fevkalade ucuza yiyip-içeceği başka yer yok. Onlarda gelmesin gitsinler İtalya -İspanyaya buradaki 1 aylık tatil masrafına 3 gün şehir turu atar dönerler.

Ben bu kadar hoyrat ve panik açıklamalar beklemiyordum doğrusu. Adamlar deli gibi beyanatlar veriyorlar.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Arkadaşlar duyarlı olalım.

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• 40 yilini Ortadoğu'yu araştırmakla geçirmiş olan Hüsnü Mahalli'nin açıklamaları eğer doğruysa bu iş başımıza daha çok çorap örecek.
                        Komünar..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          40 yilini Ortadoğu'yu araştırmakla geçirmiş olan Hüsnü Mahalli'nin açıklamaları eğer doğruysa bu iş başımıza daha çok çorap örecek.
                          6 senedir ortadogu konusunda husnu mahalliyi kesintisiz okuyan biri olarak ( fehim tastekin digeri ) su ana kadar yuzde 5 yanilma payini gordum ve eminim ki ulkede bu konuda ondan daha uzmanina karsilasmadim ama maalesef kanallardan kirmizi kalem yedi..

Yorum

• 1- Rusya uçağının düşürülmesi konusunda Türkiye'yi haksız görmek yanlış. Gayet te haklıyız bu konuda, lakin insan yine de düşünmeden edemiyor, Yunanistan Türk sahasını yılda kaç kez ihlal ediyor ve biz en son ne zaman bir Yunan uçağını düşürdük? Yani olay bu kadar kolaysa yılda 15-20 Yunan uçağı düşürmemiz gerekiyordu. Bu bazen kafama takılmıyor değil. Efendim iki ülkede Nato ülkesi diyen çıkacaktır lakin geçmişte bir jetimiz Yunan Mirage 2000 model uçağı tarafından düşürülmüştü. İki ülkenin de Nato ülkesi olması uçaklarını kafalarına göre komşu ülke topraklarından geçirebileceği anlamına gelmiyor.

2- Arkadaşlar Türkmen bölgesi veya Türkmen hakimiyetindeki bölge dediğiniz yerler Suriye topraklarıdır. Yani sen Türkmenlere silah verip hadi Esad kuvetlerine direnin dersen oradaki Türkmenleri ateşe atmış olursun. Suriye toprakları yahu orası. Adamlar Rusya yardımıyla topraklarını geri alıyorlar. Yani burada anormallik, Türkmenlere silah verilip Suriye devletine karşı savaşmaya itilmeleri. Efendim Türkmenler Işid'e karşı savaşıyorlar diyenlere de aynı mantıkla cevap verebilirim. Şu an savaştıkları taraf Işıd değil bizzat o ülkenin sahibi olan Suriye devlet ordusudur. Yapılması gereken şey o toprakları sahibi olan Suriye kuvvetlerine bırakmak ve Türkmenleri o bölgede Akp gazıyla tehlikeye atmamaktır. Aksi halde bu Akp politikası Suriye'de Türkmen bırakmayacak.

Bu konuyla bağlantılı olarak, batı medyası güneydoğu'daki TSK operasyonlarını "Türk ordusu Kürdistan şehirlerinde sivilleri katlediyor" tarzı haberler yaptığında hükümetinden askerine vatandaşından çocuğuna kadar "vay şerefsizler o topraklar Türkiye'nin topraklarıdır" diye diklenen de bizleriz değil mi? Şimdi batı medyasına diklenen kişiler aynı durumu ve daha ağırını yaşayan Suriye'ye neredeyse "orayı Türkmenlere bırak, niye karışıyorsunuz o bölgeye" diye çemkirebiliyor. Karışır kardeşim, hatta gücü yetmeyince arkasına müttefik Rusya'yı da alır. Çünkü bahsedilen yerler Suriye toprakları.

3- ABD ile birlikte Işid'e karşı oluşturulan koalisyon ülkeleri -ki bu ülkeler arasında Suudi Arabistan, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Katar gibi ülkeker de var, -neredeyse 2 yıldır düzenli şekilde güya Işid'i bombalıyor. Bu kadar yüksek teknoloji ile ne hikmetse 2 yıldır Işid Suriye'nin en büyük gücü haline geldi. Şimdi tv'de bu konu tartışılırken söylenen şeyler de dikkat çekici. ABD 2 yıldır neyi/nereyi/kimi vuruyor meçhul diyorlar. Acaba Işid'i vuruyoruz ayağına vurulan Suriye güçleri olmasın sakın? Suriye güçleri koalisyon hava kuvvetleriyle dövülürken ve kaçırılırken hangi gruplar Suriye askerinin bıraktığı mevzileri kazanıyor? Işid ve ekürüsi olan cihatçı diğer gruplar olmasın sakın? Ki bombaladıkları coğrafya Afganistan coğrafyası da değil, neredeyse tamamı çöl. Şehirler desen zaten boşalmış. Nasıl bir operasyon ve bombalamadır ki Işid bu kadar güçlenmiş?

4- Görünen o ki Rusya ben bu oyunu bozuyorum arkadaş demiş. Rusya'nın Suriye'de operasyonlara katılmasının sonucu "şapka düştü kel göründü" olmuştur. Rusya daha Türkmen bölgelerinden önce Işid'i vururken en büyük tepkiyi RTE vermişti. Rusya'nın ne işi varmış Suriye'de. Bunu söylediği günlerde Türkiye'den kalkan ABD uçakları Suriye'de Işid'i vuruyoruz ayağına Suriye güçlerini vuruyordu. Ne işi var ABD'nin Suriye'de değil mi?

Sonuç olarak, şahsen Suriye'nin toprak bütünlüğüden yanayım. Ve bu savaşı Suriye ve Rusya'nın kazanmasını diliyorum. Çünkü biliyorum ki, bu yaşananlar Irak ve Suriye ile sonlanmayacak bir plan ve oyun. Yarın birgün elbet sıra Türkiye ve İran'a da gelecektir. Bugün komşu bir devleti parçalamak için hertürlü kirli politikayı destekleyen bu ülke, yarın birgün umarım hiçbir komşuya muhtaç durumda kalmaz. E Türkmenler ölsün mü diyen olursa da diyeceğim şey - umarım Türkmenler Akp'nin gazına gelip Suriye ordusu ile daha da çatışmacı bir duruma girmezler. Nasıl ki güneydoğu için "burası kürt topraklarıdır" diyenlere orası Türkiye topraklarıdır diyorsak, Suriye'de yaşanan duruma "orası Türkmen toprakları değil Suriye devleti topraklarıdır" diyorum..
                            En son erolizmts tarafından düzenlendi; 25.11.2015, 23:19.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1- Rusya uçağının düşürülmesi konusunda Türkiye'yi haksız görmek yanlış. Gayet te haklıyız bu konuda, lakin insan yine de düşünmeden edemiyor, Yunanistan Türk sahasını yılda kaç kez ihlal ediyor ve biz en son ne zaman bir Yunan uçağını düşürdük? Yani olay bu kadar kolaysa yılda 15-20 Yunan uçağı düşürmemiz gerekiyordu. Bu bazen kafama takılmıyor değil. Efendim iki ülkede Nato ülkesi diyen çıkacaktır lakin geçmişte bir jetimiz Yunan Mirage 2000 model uçağı tarafından düşürülmüştü. İki ülkenin de Nato ülkesi olması uçaklarını kafalarına göre komşu ülke topraklarından geçirebileceği anlamına gelmiyor.

2- Arkadaşlar Türkmen bölgesi veya Türkmen hakimiyetindeki bölge dediğiniz yerler Suriye topraklarıdır. Yani sen Türkmenlere silah verip hadi Esad kuvetlerine direnin dersen oradaki Türkmenleri ateşe atmış olursun. Suriye toprakları yahu orası. Adamlar Rusya yardımıyla topraklarını geri alıyorlar. Yani burada anormallik, Türkmenlere silah verilip Suriye devletine karşı savaşmaya itilmeleri. Efendim Türkmenler Işid'e karşı savaşıyorlar diyenlere de aynı mantıkla cevap verebilirim. Şu an savaştıkları taraf Işıd değil bizzat o ülkenin sahibi olan Suriye devlet ordusudur. Yapılması gereken şey o toprakları sahibi olan Suriye kuvvetlerine bırakmak ve Türkmenleri o bölgede Akp gazıyla tehlikeye atmamaktır. Aksi halde bu Akp politikası Suriye'de Türkmen bırakmayacak.

Bu konuyla bağlantılı olarak, batı medyası güneydoğu'daki TSK operasyonlarını "Türk ordusu Kürdistan şehirlerinde sivilleri katlediyor" tarzı haberler yaptığında hükümetinden askerine vatandaşından çocuğuna kadar "vay şerefsizler o topraklar Türkiye'nin topraklarıdır" diye diklenen de bizleriz değil mi? Şimdi batı medyasına diklenen kişiler aynı durumu ve daha ağırını yaşayan Suriye'ye neredeyse "orayı Türkmenlere bırak, niye karışıyorsunuz o bölgeye" diye çemkirebiliyor. Karışır kardeşim, hatta gücü yetmeyince arkasına müttefik Rusya'yı da alır. Çünkü bahsedilen yerler Suriye toprakları.

3- ABD ile birlikte Işid'e karşı oluşturulan koalisyon ülkeleri -ki bu ülkeler arasında Suudi Arabistan, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Katar gibi ülkeker de var, -neredeyse 2 yıldır düzenli şekilde güya Işid'i bombalıyor. Bu kadar yüksek teknoloji ile ne hikmetse 2 yıldır Işid Suriye'nin en büyük gücü haline geldi. Şimdi tv'de bu konu tartışılırken söylenen şeyler de dikkat çekici. ABD 2 yıldır neyi/nereyi/kimi vuruyor meçhul diyorlar. Acaba Işid'i vuruyoruz ayağına vurulan Suriye güçleri olmasın sakın? Suriye güçleri koalisyon hava kuvvetleriyle dövülürken ve kaçırılırken hangi gruplar Suriye askerinin bıraktığı mevzileri kazanıyor? Işid ve ekürüsi olan cihatçı diğer gruplar olmasın sakın? Ki bombaladıkları coğrafya Afganistan coğrafyası da değil, neredeyse tamamı çöl. Şehirler desen zaten boşalmış. Nasıl bir operasyon ve bombalamadır ki Işid bu kadar güçlenmiş?

4- Görünen o ki Rusya ben bu oyunu bozuyorum arkadaş demiş. Rusya'nın Suriye'de operasyonlara katılmasının sonucu "şapka düştü kel göründü" olmuştur. Rusya daha Türkmen bölgelerinden önce Işid'i vururken en büyük tepkiyi RTE vermişti. Rusya'nın ne işi varmış Suriye'de. Bunu söylediği günlerde Türkiye'den kalkan ABD uçakları Suriye'de Işid'i vuruyoruz ayağına Suriye güçlerini vuruyordu. Ne işi var ABD'nin Suriye'de değil mi?

Sonuç olarak, şahsen Suriye'nin toprak bütünlüğüden yanayım. Ve bu savaşı Suriye ve Rusya'nın kazanmasını diliyorum. Çünkü biliyorum ki, bu yaşananlar Irak ve Suriye ile sonlanmayacak bir plan ve oyun. Yarın birgün elbet sıra Türkiye ve İran'a da gelecektir. Bugün komşu bir devleti parçalamak için hertürlü kirli politikayı destekleyen bu ülke, yarın birgün umarım hiçbir komşuya muhtaç durumda kalmaz. E Türkmenler ölsün mü diyen olursa da diyeceğim şey - umarım Türkmenler Akp'nin gazına gelip Suriye ordusu ile daha da çatışmacı bir duruma girmezler. Nasıl ki güneydoğu için "burası kürt topraklarıdır" diyenlere orası Türkiye topraklarıdır diyorsak, Suriye'de yaşanan duruma "orası Türkmen toprakları değil Suriye devleti topraklarıdır" diyorum..
                              hocam bolgenin son 10 yildir kazanani son 5 yilin ise en buyuk kazanani kürtler kaybedeni ise turkmenler olmsutur. rus ucagini dusurmek sinir ihlalide olsa bizim hakliligimizi kesinlikle ortaya koymaz. adamlarin en buyuk dayanagi biz orada isidi vuruyorduk fakat turkiye bize ayakbagi oluyor algisi olursturmak yavas yavas bu olay bize yuklenecek.. sonra bizzat bizi faal olarak kullanacaklar isid konusunda . bilmiyorum belki yaniliyorum ama dis politikanin dini dili irki parasi olmaz..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rus milletvekilleri Ermeni soykırım iddialarının inkarını suç sayan yasa tasarısını Rus parlamentosuna sundu.

Milliyet
                                Bildigim kadariyla Israil ermeni soykirimi iddiasini kabul etmiyor, cünkü istiyorlar ki dünyada birtek soykirima ugrayan millet israilliler olsun, o yüzden ordan birsey cikmaz.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Çalışıyor...
                                X