Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o beyaz arabadakiler öldümü acaba
    Beyaz araç zırhlı içerisinde şoför ile birlikte toplam üç özel harekatçı var şoför ilerleyip dikkatlerini çekerken , araçtan inen özel harekatçı avlıyor onları

Yorum

• Ben Tunceli de bir süre bulundum. İnsanının ne kadar kaypak olduğunu bilirim. Tunceli halkını entellektüel ve bilgi birikimi yüksek insanlar haline getiren kişi ve kurumlara kapak olsun bu görüntüler.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuyu bambaşka yerlere çekmenin lüzumu yok arkadaşlar...

Tansiyonu düşürelim lütfen.
        yazdıklarımın ve diğerlerinin konuyla alakasız olduğunu nasıl tespit ettiniz?

Sanırım okumadan biçer-döverle üzerinden geçmek daha kolay oluyor.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Osmanlı İmparatorluğu bir Türk Devleti idi. Bunu her sefere giderken marşlarda hep bir ağızdan şanlı ordu telaffuz etmekteydi.

Türklük konusunda son bir şey söyleyeyim İslami bir kimliğe sahip olan ve içerisinde onlarca milletten yurttaşı barındıran Osmanlı Devleti günümüz üniter Türkiye'sinden daha fazla Türkçü ve Türk adına değer veren bir yapıya sahipti.
          Sadıgoğli kardeşim bak ne güzel bildiğin şeylerden konuşuyordun, hiç yakıştı mı ? Senin Osmanlı hiçbir zaman Türklüğün çok geçtiği "neslin deden" marşı ile sefere çıkmamıştır. Mehteranı 2. Mahmut kaldırmış, daha sonra Enver Paşa Harbiye Askeri Müze'de yeniden kurdurup, "neslin deden" , "tarihi çevir", "ey şanlı ordu" gibi tamamen batılı formlarda marşlar ihdas edilmiş, ancak bu marşlarla hiç sefere çıkılmamıştır. Orijinal mehter marşı olarak " gafil ne bilir neşvey- i pürü ve gayı", estergon kalası", ve günümüze kalan Gülbanklar'ı dinlemek lazım.

Devlet-i Aliyye, yanı Osmanlı, tabi ki bir Türk devletidir. Yalnız Türklük emareleri ve vurgusu, Osmanlı'dan çok kendilerine "Devlet-i Türkiye" diyen, Arap tarihçilerinin "Memlükler" dediği devlette, veya tamamen Türkmen hakimiyetindeki, İran'da kurulu Safeviler'de daha çok görülür. Tabi tıpkı Osmanlı gibi bunlar da hükümdarlıktır ve ulus- devlet karakteri yoktur.

Hiç "Etrak-ı bi idrak" diye birşey duydunuz mu ?
          En son oflubektas tarafından düzenlendi; 05.09.2015, 20:32.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en alasından bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.

Yorum

• dün tuncelide halkın polise protestosunu,bugünki insanlık adına yürüyüşlerini,demirtaşın özellikle bugünki açıklamalarını okudum.resmen insanlığımdan utandım ve devletin acizliğni gördüm.demirtaşı anında alacaksın içeriye,o yürüyenlere sıkacaksın mermiyi.bu kadar basit değil bu işler.her kim hdpye veya demirtaşa bundan sonra olumlu birşeyler derse o kişi bnm için vatan haini hükmündedir.Ölen gariban polislerimizin ne suçu var.pkklı ölür hdpli milletvekili cenazeyi almaya gider.ancak bu haber sadece belli kesimlerde çıkar.ne cemaat gaceteleri ne chp gazetelerinde yer bulamaz.nasıl bir ülke olduk biz böyle.ama tabi cicim hdplilierin oyları düşmesin.tek amaç bu.hala göremiyormusunuz bunları medya tamamen ikiye ayrılmış;biri aman hdp zarar görmesin diye uğraşıyor(çünki mevcut hükümeti yıkmak içn tek çare hdp ve bu uğurda çok açık kalleşlik yapıyor), diğer medya da hdp ve cemaati eleştirme adına herşeyi yapıyor.halk iyi düşünsün karar versin.bn hdpden yana değilim.
              En son emre6117 tarafından düzenlendi; 05.09.2015, 21:56.

Yorum

• Tunceli'de birkaç kişinin bir polise tepkisi vardı, bunu halka genelleştirmek en büyük hata olur. pkk propagandasını amacına ulaştırır. chp, mhp ve hdp'deki ortak amaç hükümete karşılık ve akp ve cumhurbaşkanı düşmanlığı üzerine kurulu. Buna bölücü örgütlerin katkıları da geliyor. Böyle olunca da Kürtler hdp'ye ve pkk'ya doğru itiliyor. hdp başkanı o açıklamaları bilerek yapıyor ki kendisine terörist desinler, o da bunu kullanıp bakın ben barış ve demokrasi dedikçe bana terörist diyorlar, halkımıza başka çare bırakmıyorlar diyebilsin. Hem de Avrupa'ya Amerika'ya şikayet edebilsin. hdp'nin baştan beri politikası yalan ve kışkırtma üzerine dayalı
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şemdinli'nin sınır karakollarının birinde yaptım vatani görevimi. Nizamiye'de dalgalanan şanlı Bayrağımız olmasa lanet bir ortam. Bu insanlar nerenin ekmeğini yiyip, nerenin suyunu içiyorlar diye çok düşündüm. Cevap yok. Çözüm başından beri Türk devletine yapılmış en büyük ihanettir. İktidar koltuğu tehlikeye girenler, son zamanlarda ki şehit olaylarının bir numaralı suçlusudur!

Ki bu zamanda ki milliyetçi tavırları ve alçakça siyasetleri de cabası. Midem kaldırmıyor artık.
                  En son Tolunay Abdioğlu tarafından düzenlendi; 06.09.2015, 09:50.

Yorum

• TÜRK'lüğü savunmanın suç sayıldığı, Milliyetçi olmanın lanetlendiği bir ortam yaratıldı senelerce. Şimdi de oy kaygısıyla en büyük milliyetçi oldular. Gören görüyor, bilen biliyor.

Yorum

• Ülkedeki Atatürk, Cumhuriyet, Laiklik düsmanliğinin sonucudur Terörün bu denli yeniden hortlamasi.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Diyarbakır'ın Sur ilçesinde polise roketli saldırı yapıldı 2 polis sehit oldu 3 polis yaralandı.

Haber7
                        En son Muhteva tarafından düzenlendi; 06.09.2015, 12:21.
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

• Mete Yarar: Şehirlere dağıtılan silah miktarı 80 bin. Gençlik yapılanmalarının Suriye'de silahlı eğitim alan kısmı 25 bin. Bunlar okullara öğrenci olarak geri dönecek.

Bu gençleri kandıran terörist hainlerin en üst kademelerini vurmak gerek. Buraya destek veren devletlere de misilleme yapmak lazım
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 06.09.2015, 15:33.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• cizrede uzun süredir operasyonlar varmış.
                            61

Yorum

• Umarım yalandır. Allahım inşallah yalandır bu haber. Lütfen

Yorum

• Ajanslarda 5 şehit 10 yaralı haberi var 9 şehit diye de haber geçiyor 17 şehit var diye de kesin olmayan bir bilgi var Başımız Sağolsun...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X