Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu adamdan (!) bahsediyoruz heralde...

Tipik yandaş medya haberi bunlar, hemen de Can Dündar'a bağlamışlar ki asıl komik olanı o. Madem Can Dündar olayın içinde niye Cumhuriyet gazetesi değil Polise kitap okumuş eeeee sorun ne? İbne imiş bize ne? Ölenin akrabasıyım demiyor, ölen kişinin annesini tanıyorum diyor.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• O adamın sızlanmasını falan anlarım da PKK'ya yakın yayın organlarından birisi olan Hayat TV'ye sızlanmasını, ortalığı kan gölüne çeviren PKK'ya tek bir laf bile etmemesini anlamam.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 15:37.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O adamın sızlanmasını falan anlarım da PKK'nın yayın organlarından olan Hayat TV'ye sızlanmasını, ortalığı kan gölüne çeviren PKK'ya tek bir laf bile etmemesini anlamam.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tipik yandaş medya haberi bunlar, hemen de Can Dündar'a bağlamışlar ki asıl komik olanı o. Madem Can Dündar olayın içinde niye Cumhuriyet gazetesi değil Polise kitap okumuş eeeee sorun ne? İbne imiş bize ne? Ölenin akrabasıyım demiyor, ölen kişinin annesini tanıyorum diyor.

Adam bildigin ya.sak, lami cimi yok bu isin. Bunu söylemek bu kadarmi zor. Onda zerr-i miskal haysiyet olsa Murat'in dedigi gibi o yayini yapan kanal'dan hesap sorar.
          Cumhurbaskanina laf cakti, TT oldu, alkiiiiiis.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam bildigin ya.sak, lami cimi yok bu isin. Bunu söylemek bu kadarmi zor. Onda zerr-i miskal haysiyet olsa Murat'in dedigi gibi o yayini yapan kanal'dan hesap sorar.
            Cumhurbaskanina laf cakti, TT oldu, alkiiiiiis.
            O kanal olduğunu ben şimdi fark ettim. Adamın günahını almaya gerek yok, o telaş içinde fark edemeyebilir.

Yorum

• Polislere kitap okuyan adam Hasan Hüseyin Şehriban... Tv'ye konuşan kişinin ismi ise C.D. olarak geçiyor... Aktroll hesaplarının kaçıncı sallamasyon photoshop'u bu bilemiyorum. Yahu resimlere dikkatli bakarak dahi yazılanların uydurma olduğu anlaşılabilir.

Onu geçtim bu adam Ayşe Arman'a röportaj vermiş. Hiç mi google'a yazıp doğru mu yanlış mı bir bakayım demezsiniz? Camiye de bira şişeleriyle girmişlerdi değil mi? Yetmedi üstü çıplak 90-100 kişi bir bacımıza acımasızca saldırmış ve onu dövmüştü!! Bir de İsrail her geziciye 200'er Tl para dağıtmıştı.

Bir de herkes hangi tv kanalının kimin güdümünde olduğunu bilmek zorunda mı? Bana da herhangi bir konuda mikrofon uzatsalar birşeyler konuşurdum. Ne bileyim ben hayat tv'yi, ne bilsin adam hayat tv'yi? Ben bu video vesilesiyle ilk kez duydum böyle bir tv kanalını.
              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 16:55.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• [MENTION=11306]erolizmts[/MENTION] günlük mu 200 lira? Eğer öyleyse bir dahaki eyleme beni de yazin

Yorum

• Polislere kitap okumuş,eşcinselmiş ne güzel ya,ne mutlu sana arkadaş kahraman oldun şimdi.Sempati duyduğun örgüte neden iki çift laf etmedin terbiyesiz,haysiyetsiz herif seni.Bu ülke size kalmıcak ama bazende istemiyor değilim,ah ulan ülkede bir savaş çıksa şöyle kafanızın üstünden mermiler geçse o zaman bakalım kolkola cırladığınız o adamlarla birlikte ülkeyimi savunacaksınız yoksa sizi kapı köpeği yapacak dış mihraklaramı sığınacaksınız.Atatürk sizin gibileri er meydanında sallandırdıda fena yapmadı.Tayyip Erdoğana hayatım boyunca oy atmadım fakat yaptığı yanlışlar var mesela sizin gibi vatan hainlerini sallandırmamak.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Polislere kitap okuyan adam Hasan Hüseyin Şehriban... Tv'ye konuşan kişinin ismi ise C.D. olarak geçiyor... Aktroll hesaplarının kaçıncı sallamasyon photoshop'u bu bilemiyorum. Yahu resimlere dikkatli bakarak dahi yazılanların uydurma olduğu anlaşılabilir.

Onu geçtim bu adam Ayşe Arman'a röportaj vermiş. Hiç mi google'a yazıp doğru mu yanlış mı bir bakayım demezsiniz? Camiye de bira şişeleriyle girmişlerdi değil mi? Yetmedi üstü çıplak 90-100 kişi bir bacımıza acımasızca saldırmış ve onu dövmüştü!! Bir de İsrail her geziciye 200'er Tl para dağıtmıştı.

Bir de herkes hangi tv kanalının kimin güdümünde olduğunu bilmek zorunda mı? Bana da herhangi bir konuda mikrofon uzatsalar birşeyler konuşurdum. Ne bileyim ben hayat tv'yi, ne bilsin adam hayat tv'yi? Ben bu video vesilesiyle ilk kez duydum böyle bir tv kanalını.
                    O gazete haberini paylaşanların niyeti doğru/yanlışı bulmak olmadığı için normal.

Allah bir desen önce dönüp bir yere bakıyorlar onay gelecek mi diye.

İstediğin kadar doğruyu söyle ikna olamazlar.
                    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Polislere kitap okumuş,eşcinselmiş ne güzel ya,ne mutlu sana arkadaş kahraman oldun şimdi.Sempati duyduğun örgüte neden iki çift laf etmedin terbiyesiz,haysiyetsiz herif seni.Bu ülke size kalmıcak ama bazende istemiyor değilim,ah ulan ülkede bir savaş çıksa şöyle kafanızın üstünden mermiler geçse o zaman bakalım kolkola cırladığınız o adamlarla birlikte ülkeyimi savunacaksınız yoksa sizi kapı köpeği yapacak dış mihraklaramı sığınacaksınız.Atatürk sizin gibileri er meydanında sallandırdıda fena yapmadı.Tayyip Erdoğana hayatım boyunca oy atmadım fakat yaptığı yanlışlar var mesela sizin gibi vatan hainlerini sallandırmamak.
                      Erolizmts yukarıda açıklamış hala bu yalan haberi referans alıp laf ebeliği yapıyorsun.

Yorum

• Eğer denildiği gibi farklı kişilerse eğer, verdiğim yanlış bilgiden dolayı hatamı kabul ediyorum.. Kusura bakmayın..

Ama bu, o adamın yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmeyecektir.. [MENTION=3348]Murat'[/MENTION] ın da dediği gibi olayı yapan Pkk'ya tek laf etmeyeceksin, oraya buraya saldıracaksın.. Hoop sonra kahraman olacaksın..

Çok ilginç bir hâl alıyor gerçekten gelişmeler... Katiller bile, "beni niye engelleyemedin" diyerek devleti suçluyor ve maalesef büyük bir kesim de bunların peşinden gidiyor.. Şerefsiz Cemil Bayık çıkmış demokrasiden bahsediyor, bizim demokrasi sevdalıları (!) da onu alkışlıyor...

Yorum

• Hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş.
                            Onların ne bok olduğunu herkes biliyor zaten.

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer denildiği gibi farklı kişilerse eğer, verdiğim yanlış bilgiden dolayı hatamı kabul ediyorum.. Kusura bakmayın..

Ama bu, o adamın yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmeyecektir.. [MENTION=3348]Murat'[/MENTION] ın da dediği gibi olayı yapan Pkk'ya tek laf etmeyeceksin, oraya buraya saldıracaksın.. Hoop sonra kahraman olacaksın..

Çok ilginç bir hâl alıyor gerçekten gelişmeler... Katiller bile, "beni niye engelleyemedin" diyerek devleti suçluyor ve maalesef büyük bir kesim de bunların peşinden gidiyor.. Şerefsiz Cemil Bayık çıkmış demokrasiden bahsediyor, bizim demokrasi sevdalıları (!) da onu alkışlıyor...
                              Son paragrafta "büyük bir kesim.. demokrasi sevdalıları" dediğiniz kişilerin yaptıklarının 1000 katını son 3 senedir başkaları bizi yönetenler yaptı. Övmeler, yağlamalar işbirlikleri görüşmeler göz yummalar vb. söylenen sözlerin videoları dolaşıyor. O zaman onlara da eleştiride bulundunuz mu? Onları da eleştirdiyseniz saygı duyarım.

Nedense söylenilen doğru mu bakmak yerine hangi tarafın söylediğine bakılıyor. 3 senedir doğruyu söyleyenlere "siz kan istiyorsunuz" diyenler şimdi "teröristle mücadele yapılmalı" diyor. Günaydın. Şimdi sizin söylediğiniz gibi önceden de söyleniyordu, kimse teröriste destek vereni savunanı haklı görmemeli zaten.

Amacım şize özel eleştiri yapmak değil, sadece farklı siyasi görüşü var diye birisinin söylediği her şeyi yanlış kabul etmeyelim, herkesin haklı haksız noktaları olabilir. Vicdanımızı aklımızı dinleyelim.

Saygı ve selamlar.
                              İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son paragrafta "büyük bir kesim.. demokrasi sevdalıları" dediğiniz kişilerin yaptıklarının 1000 katını son 3 senedir başkaları bizi yönetenler yaptı. Övmeler, yağlamalar işbirlikleri görüşmeler göz yummalar vb. söylenen sözlerin videoları dolaşıyor. O zaman onlara da eleştiride bulundunuz mu? Onları da eleştirdiyseniz saygı duyarım.

Nedense söylenilen doğru mu bakmak yerine hangi tarafın söylediğine bakılıyor. 3 senedir doğruyu söyleyenlere "siz kan istiyorsunuz" diyenler şimdi "teröristle mücadele yapılmalı" diyor. Günaydın. Şimdi sizin söylediğiniz gibi önceden de söyleniyordu, kimse teröriste destek vereni savunanı haklı görmemeli zaten.

Amacım şize özel eleştiri yapmak değil, sadece farklı siyasi görüşü var diye birisinin söylediği her şeyi yanlış kabul etmeyelim, herkesin haklı haksız noktaları olabilir. Vicdanımızı aklımızı dinleyelim.

Saygı ve selamlar.
                                Saygılar..

Ben çözüm sürecini savunanlardanım, ama yanlışlarıyla değil.. Doğru veya yanlış farklı bir alternatif yol üzerinden bu sorunu çözüme kavuşturmak için bir politika üretildi.. Ben buna karşı çıkmadım, çünkü yıllardır çözülemeyen bir sorun belki farklı bir yolla çözülebilir diye düşündüm.. Ama, hiçbir zaman bu süreçte muhatabın örgüt ve imralı olmasını desteklemedim..

Daha önce de söyledim yine tekrarlıyorum: Çözüm sürecinde en büyük hata, Pkk'yı muhatap alarak Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan halkın sanki tek temsilcisi onlarmış gibi hareket edilmesiydi... Çözüm örgüt üzerinden değil halk üzerinden gidilerek çözülmeye çalışılmalıydı. Pkk bu bölge üzerinden politika güdüyor olabilir, azımsanamayacak kadar destekçisi de olmuş olabilir ama bir o kadar halkın çoğu da nefret ediyor Pkk'dan.. Maalesef bu politika sonucu pkk sempatizanlığı da arttı.. Halk terör örgütünün kucağına itildi..

Bu sonuç sonrasında bu yanlış politikadan, bu hatadan dönüldü.. Bu politikanın acılarını yaşamıyor muyuz, maalesef yaşıyoruz.. Ama bu sonuçları sadece o döneme mal etmek doğru değil ben onu diyorum.. Karşımızdaki terör örgütünün alçaklığından bahsetmeyecek kadar da acınacak hale düşmemeliyiz..

Adamlar çözüm sürecinde devletin zaafiyetini kullanıp binlerce tonluk silah, patlayıcı depolamışlar (bunları görmeyen gözlerin de hesabı vermesi lazım), ama sonra çıkıp diyor ki savaşı devlet başlattı. Biz barış istiyoruz diyorlar utanmadan. Ve maalesef bunlara inanan birçok kesim var ben bundan bahsediyorum...

Yine hataları konuşalım, eleştirelim ama Allah (cc) aşkına karşımızdaki terör örgütünün oyunlarına da gelmeyelim.. Perde arkasında yanlışları konuşalım ama ön tarafta bunlara karşı birleşelim..

Demek istediğim bu..

Yorum

Çalışıyor...
                                X