Operasyon filan olmaz malum bayram arefesindeyiz. .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünün tarihi kimsenin dikkatini çekmedi mi ? Böyle büyük çaplı saldırı sizce tesadüf mü ?
Bugün dağdan inen teröristlerin , davulla zurna ile karşılanıp , çadırlarda yargılandıktan sonra şehire salındığı ve bu olayla açılımın başlamasının yıl dönümü.
Ölüm üzer , ölüm harap bitap eder ama geçen sene ki bu olayda biz zaten bitmiştik. Ölsemde gözümün önünden gitmeyecek katillerin davulla zurnayla karşılanması.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek istediğim şeyde bu işte, şu olaylar başka bir ülkede olsa taş üstünde taş bırakmazlar demokrasiymiş şuymuş buymuş, kan kustururlar kimsede gıkını çıkaramaz arkadaş !
biz bugün ırak a girsek yapmamız gerekeni yapsak ALMAMIZ GEREKENİ ALSAK kim ne diyecek ??? abd bize savaş mı açacak ?!
Hepimiz ölünceye dek savasiriz!
Ah ATAM ah, Atam sen bunlarin basini ezerdin be ATAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOperasyon filan olmaz malum bayram arefesindeyiz. .Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurk deyince fasist , Kurt deyince ozgurlukcu- demokrat- liberal olunan bir ulkeyiz
Türk milliyetçiliği denince millet artık suratınıza gülerek ''ahahaha faşist misin sen beaa'' diyor, ülkede milliyetçilik duygusunu bitirdiler bu bizim en büyük özelliğimizdi ama artık yerini demokrasi(!) aldı, insanlar başımıza demokrat kesildi !"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle değil. Bir mana katıyorlar saldırılarına itler.
Bugün dağdan inen teröristlerin , davulla zurna ile karşılanıp , çadırlarda yargılandıktan sonra şehire salındığı ve bu olayla açılımın başlamasının yıl dönümü.
Ölüm üzer , ölüm harap bitap eder ama geçen sene ki bu olayda biz zaten bitmiştik. Ölsemde gözümün önünden gitmeyecek katillerin davulla zurnayla karşılanması.
İki sene önce bugün "demokratik açılım" kisvesinde katilleri soktular sınırdan... Şimdi kutlamasını Mehmedimizin kanıyla yapıyorlar !Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdam geri gelecek....
Bu itlerin başları yargılanıp derhal asılacak....
Öyle beslenip dışarıya emir filan veremeyecekler....
Terörle en sert biçimde mücadele edilecek başka çaresi yok bu işin.....
Simdi bana abartma diyen olacakdir ama ben ciddiyim ve bunu yillardirda düsünüyorum.
Cin Devletini örnek almaliyiz!
Örnegin Ülkemin herhangi bir sehrinde bu picleri destekleyen picoglupicler sokaga cikdiginda yapilmasi gereken sudur:
1. Basini olay yerinden uzaklastiracaksin
2. Basina görüntü yasagi getireceksin, yani örnegin birisi kamerasi ile birsey cekdiginde kullanmasini engelleyeceksin
3. Asker ve Polise VUR emri vereceksin.
Bakalim sokaga cikabilirlermi birdaha!
Teröristi destekleyen Terörisdir ve vurulmasi gerekir!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Reuters haber ajansının verdiği bilgiye göre öldürülen pkklı sayısı : 15....
O kadar haber ajansımız varken Reuters haber Ajansının ilk andan beri bu kadar net bilgiler verebilmesi düşündürücü doğrusu.....
maalesef bende şehit sayımızın 30 u geçeceğini düşünüyorum.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dahada ileri giderdim.
Simdi bana abartma diyen olacakdir ama ben ciddiyim ve bunu yillardirda düsünüyorum.
Cin Devletini örnek almaliyiz!
Örnegin Ülkemin herhangi bir sehrinde bu picleri destekleyen picoglupicler sokaga cikdiginda yapilmasi gereken sudur:
1. Basini olay yerinden uzaklastiracaksin
2. Basina görüntü yasagi getireceksin, yani örnegin birisi kamerasi ile birsey cekdiginde kullanmasini engelleyeceksin
3. Asker ve Polise VUR emri vereceksin.
Bakalim sokaga cikabilirlermi birdaha!
Teröristi destekleyen Terörisdir ve vurulmasi gerekir!
bu olayın basın ayağı da ayrı bir sorun.
örneğin abd de 11 eylül saldırıları oldu.kaç tane ağlayan sızlayan anne baba gördük?olay yerinin her karesi detaylı bir şekilde gösterildi mi?
ama bizde neredeyse şerefsizlerin tanıtımı yapılıyor..
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehit sayısının gizlendiğini düşünüyorum 26 'ı yı geçecek .
44 tane yaralı var illa şehit mi olmaları lazım 44 YARALI ! bunlardan eli ayağı kolu bacağı kopanlar vardır şehitten farkı var mı ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Utanmaz ve sözde işbirlikçimiz PKK destekçisi ABD'den açıklama,
"Birleşik Devletler ve Amerikan halkı adına hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına en içten taziyelerimi gönderiyorum. Yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını diliyoruz."
Dikkatmi çekti, "Amerikan halkı" adına açıklama yapmışlar...
Biz ise "Türk halkı" adına açıklama yapamaz olduk...
Çünkü biz "mozaikiz!"
O yüzden biz de "TÜRKiye halkı" olarak bütün etnik unsurlar ile görüşüp ortak bir açıklama yapacağız sizin için...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
Yorum