Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk üç ateşin düştüğü iller....

İstanbul,
    Konya,
    Yozgat

daha nice ocaklara düşecek bu ateş...... Bütün ülkemiz yanıyor ateşten....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bak, başladı yazarlarımız...

Peki, tamam, satılık kalem...

İstediğin olsun...

2-3 ay sonra 25 şehit daha verene kadar "bu oyuna gelmemek" adına dediğini yapacağım ve yine susacağım... Hareket bile etmeyeceğim...

30 yıldır her şehitimizden sonra "bu oyuna gelmeyelim" diyen asalaklar... Siz başka ne yazmayı bilirsiniz!
      Öyle yazarak bizi oyuna getiriyorlar!

Inanin bana, herhangi "medeni(?)" bir Avrupa Ülkesinde böyle olaylar yasansa, Hitlerin yagudilere yapdigini yine yaparlardi!

Sabir sabir nereye kadar.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Biz hatayı Kerkük'ü verdiğimiz gün yaptık. Ne zamanki Türkmen kardeşimizi ipe bağlayıp sürüdüler, biz o gün tükendik Doğu'da...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Karakolların, bölüklerin konumları nedense hep dağ eteklerinde..

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizdekide bir Umut isde Kardes.
            Söyle cikip "Artik yeter, Kuzey Iraki Isgal ediyoruz ve bitene kadarda cikmiyoruz" dese.
            Demez niye desin , şuanda adım gibi eminim şu başlığa bilerek gir(e)meyenler var.

Bak forumda ne konuşuluyor.

Kimse kapısının önünü süpürmüyor herkes başkasına suç atıyor ondan senelerdir aynı belanın pençesindeyiz
            En son bordo61 tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 12:39.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Resimler yürekleri yakiyor!
              Böyle aci olamaz!

Evladimin 1 parmagi acisa benim icim yaniyor, bu Ailelerin halini hic düsünemiyorum bile.

Allah buna sebep olanlari cehennemin ateslerinde ebediyen cayir cayir yaksin!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Türlü türlü yollar denendi ama karşındaki adam, adam olmayınca olmuyor...

Ne yaparsan yap olmuyor...

Açılım da yapsan olmuyor, olmayacak da...

Sonuç, "en fazla şehit verilen 4'üncü saldırıyı yaşamış" olduk...

Karşındaki adamın karakteri de, kişiliği de insani yönden zayıf ise her çaban boşa.

Zira, yaratık olana ne yapsan boş!
                En son Kaya tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 12:38.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• taaaa çakıcılar pekerler içeri alınınca ben söyledim bu ülkede terör bitmez diye.

her ülkede pis işler vardır..esrarı satan eroin satan kadın pazarlayan çek senet işi yapan yani gayri işler vardır..ve bu ülkede bunları yapacak bi mafya olmalıdır..amerikada fbı italyada mafya yapar..

bizde de bi ara mafya yapıyodu şimdi ise pkk yapıyor..mafya babalarını içeri tıkayanlar bu işin sorumlusudur.bu adamların ne büyük para kaynağı bu..romanyada almanyada fransdada bu pkk bu pis işleri yapıyor yine..

kurtlar vvadısını izleyın işte 6-7 sene önceki mafya babalarını şimdi ki mafya babalrını ..

bu işin çözümü ben eminim ki bizim bi senemizi almaaycaktır.

ama mesela muhtaç olduğun kudret damarlarındaki ASİL kanda mevcuttur..

Yorum

• Bugünün tarihi kimsenin dikkatini çekmedi mi ? Böyle büyük çaplı saldırı sizce tesadüf mü ?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İdam geri gelecek....

Bu itlerin başları yargılanıp derhal asılacak....

Öyle beslenip dışarıya emir filan veremeyecekler....

Terörle en sert biçimde mücadele edilecek başka çaresi yok bu işin.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

..
                        "en fazla şehit verilen 4'üncü saldırıyı yaşamış" olduk...
                        İnşallah daha kötüsü değildir..

Şehit sayısının 50 nin üzerinde olduğu söyleniyor..

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle yazarak bizi oyuna getiriyorlar!

Inanin bana, herhangi "medeni(?)" bir Avrupa Ülkesinde böyle olaylar yasansa, Hitlerin yagudilere yapdigini yine yaparlardi!

Sabir sabir nereye kadar.

demek istediğim şeyde bu işte, şu olaylar başka bir ülkede olsa taş üstünde taş bırakmazlar demokrasiymiş şuymuş buymuş, kan kustururlar kimsede gıkını çıkaramaz arkadaş !

biz bugün ırak a girsek yapmamız gerekeni yapsak ALMAMIZ GEREKENİ ALSAK kim ne diyecek ??? abd bize savaş mı açacak ?!
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tarifi çok zor bu acının. Allah şehit ailelerine ve bizlere sabır versin.
                            Colmandante

Yorum

• Turk deyince fasist , Kurt deyince ozgurlukcu- demokrat- liberal olunan bir ulkeyiz

Yorum

• bdp li piclerin yapdigi ilk aciklamayi okudum, okumaya calisdim ve yine sinirlerim zipliyor.
                                Bunlarin alayini duvarin önüne koyacaksin ve kursuna düzeceksin!
                                Bu Partiyi kapatmayanlarin ALLAH BELASINI VERSIN!

Yorum

Çalışıyor...
                                X