ölen pkk leş sayısı 21 e çıktı her 5 tane leşte bi tane entry gircem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaldırıyı 250 kişilik grup gerçekleştirmiş..
ırakın kuzeyinden sızmışlar..
kime ne deyim bilmiyorum,teröristlerden çok buna göz yumanlara isyan etmeye başladım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüzgünmüşler..
uzulmeleri yetmiyor , biraz da duzulmeleri gerekiyor sanki.
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasında açıklama: Şu kadar uçak kalktı, şu kadar komando şuradan Irak'a girdi, hedef şurası diye. Böyle haince yayın olur mu? Utanmasalar kaçın Türk ordusu geliyor diyecekler.
Ordumuzun icerisinde onlarca pkkli var maalesefRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
250 kişi...
doçka uçaksavarları......
Ağır makineli tüfekleri.....
ve savaş çıkartacak mühimmatı 8 ayrı noktaya getiriyor.....
Saldırıyor....
sanki zırhlı araçları var sanki uçuyorlar....
saatlerce kudurmuş gibi saldırıyorlar
ve kaçıyorlar
bu kadar adam bir yerde birikirken nerdeydik Allah aşkına....
ne başında istihbaratımız var...
ne olay anında anlık müdahale....
ne de olaydan sonra doğru dürüst takip....
nasıl bir güvenlik nasıl bir devlet bu...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehit aileleri ve gaziler Başbakanlık önünde eylemdeler şu an zaten...
Yeni Anayasa ile birlikte Apo pisliginin disariya cikma olasiligi saglanacak cok yakinda...artik devir, durma bekleme devri degil, kararlilikla bunlari bitirme devri olmali. Belki Ülke olarak cok geriye gidecegiz ama biz Türk Milletiyiz, bu zamanda yek vücutta bütün Dünya´ya Türkün gücünü göstermeliyiz!!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bunu teknolojimiz ile istahbaratımız görememiş öylemi,
kime ne deyim bilmiyorum,teröristlerden çok buna göz yumanlara isyan etmeye başladım.
Şehit sayısının 50'den fazla olduğu konuşulmaya başlandı.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrada binlerce insanimizin olmasini söylüyorum zaten.
Yeni Anayasa ile birlikte Apo pisliginin disariya cikma olasiligi saglanacak cok yakinda...artik devir, durma bekleme devri degil, kararlilikla bunlari bitirme devri olmali. Belki Ülke olarak cok geriye gidecegiz ama biz Türk Milletiyiz, bu zamanda yek vücutta bütün Dünya´ya Türkün gücünü göstermeliyiz!!!!İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumhurbaşkanımız intikam alacak...
O halde APO'dan başlasak!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ne zaman İmralıdaki adam birilerinin iktidara gelmesi için teslim edildi; onlarda gelir gelmez özel timi lav ettikleri an bu günlerin temelini attılar. Sonra ne oldu? Bütün Karadenizli mafyalar içeri alındı. Bir tane Kürt kökenli mafya içerde mi? Sonra anladılar yaptıkları hatayı ama iş işten geçmişti.
Yorum
-
Çatışmalarda, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'ndeki 2'nci Motorize Piyade Tugayı'ndan bölgeye lojistik amaçlı giden birlikten 17 askerle, üs bölgeleri Sivritepe'de 5 ve Asayiştepe'de 4 asker şehit düştü. PKK'lı teröristlerin saldırısı sırasında Çukurca İlçesi'nde sadece güvenlik birimlerine ait binalar değil, vatandaşlara ait bir çok ev de hasara uğradı.
Adamlar Komando değil bir şey değil lojistikçi.Bu kadar aciz ordu bu kadar aciz devlet olur mu arkadaş?"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ne görmesi? Milyar dolarlara Heron alıyoruz 13 tane, sadece 3 tanesi sağlam. Diğerleri ya düşmüş, ya bozuk çalışmıyor. O heronların da ne bok yediği belli değil. Bize bilgi vermesi gereken heron onlara istihbarat sağlıyor lafları geçmeye başladı.
Şehit sayısının 50'den fazla olduğu konuşulmaya başlandı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum