Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yüce Allah'ın rahmetine kavuşan şehitlerimiz temiz kanları ile Türkiye'nin hayatiyetini tazelemiş ve kuvvetlendirmiş olacaktır. Hepsi, millet yolunda canını her an fedaya hazır olan geleneksel Türk yaradılışının müstesna abidesidir.

Bu gece dualarımız vatanımızı terör örgütünden savunmak için canını feda eden 13 Şehidimiz için olsun. Rahmetle ve büyük bir minnetle anıyorum. Yüce Allah ailelerine bu acıya dayanma kuvveti versin.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Allah rahmet eylesin yapanlarinda Allah belasini versin.
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onlara rahmeti Allah vaad etmiş zaten...Ailelerine en çok da analarına sabır versin Rabbim...Bu memleketin çocuklarının kanı üzerinden hesap yapan oyun yapan her kim ise onlara da Kahhar sıfatı ile muamele etsin...
        Amin......
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• nekadar ACIDIR bu baslikta kimse yok
          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nekadar ACIDIR bu baslikta kimse yok
            ben girip okumak bile istemiyorum.. belki o yüzdendir.. gerçekten sabrımız taşıyor
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• ulusca derin bir üzüntü içerisindeyiz şehitlerimizin ruhu şaad olsun mekanı cennet olsun yakınlarına allah cc sabır wersin.
              HayaT karşılaşTıgın Fırtınılarla degil GeMiyi liMana getirip getirpmeiginle ilgilenir...

Yorum

nekadar ACIDIR bu baslikta kimse yok
                Yahu başlıkta dursak ne değişecek ?
                Önemli makamlarda oturanlar, bunlara okkalı bir şamar atmadıktan sonra biz istersek 24 saat duralım burda, küfredelim, beddua edelim ne değişecek ?
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu başlıkta dursak ne değişecek ?
                  Önemli makamlarda oturanlar, bunlara okkalı bir şamar atmadıktan sonra biz istersek 24 saat duralım burda, küfredelim, beddua edelim ne değişecek ?
                  bugun kupa fenerden alinip trabzona verilse ne degisecek???

Yorum

bugun kupa fenerden alinip trabzona verilse ne degisecek???
                    Nasıl iki konuyu birbirine bağladın ?
                    Şu muhabbetten ötürü gerginim.
                    Senle polemiğe girmek istemiyorum...
                    Hayırlı geceler...
                    Hamiş

Yorum

• Nesta61 üzüntünü anlıyorum ama insanlara sitem edince ne kazanıyorsun? Herkesin en az senin kadar içi kan ağlıyor.. Buradaki herkes en az senin kadar bilinçli.. Sen bir hatim organize et, biz de şehitlerimiz için cüz okuyalım.. Burada olmanın bi anlamı olsun..
                      Not Important..

Yorum

• Yüce Allah´im sehitlerimize en yüksek rütbeyi vaat etti, ruhlari sad olsun. Allah bütün yakinlarina peygamber sabri versin!

Cok sey yazmak istiyorum ama yazamiyorum...ne tesadüf, birileri Özerklik ilan ediyor ve bunun üzerine bu kadar SEHIT...
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nasıl iki konuyu birbirine bağladın ?
                          Şu muhabbetten ötürü gerginim.
                          Senle polemiğe girmek istemiyorum...
                          Hayırlı geceler...
                          nasil mi?? turkiyenin gundemi suan $ike ne degisirkii isterse turkiyede 10 yil top oynanmasin 1 tane can vermiyelim gereken adimlar atilsin ama nerdeeeee!!! herkez kendi cebimi nasil doldururm pesinde!

sehit haberleri oyle siradanlastikiii gecen 2sehit verdik kimsenin umrunda deyildiii haber bultenler 1dakikalik yer ayirdi okadar ama nezaman topluca sehit veriyoruz! sanki ozaman birileri uyaniyor 1can 13 candan ne farki var??? televizyonlar saatlerce program yapiyor gunlerce program yapiyor $ike programlari!! demekki bu ulkede insanin cani degersizmis onu anliyorum! iyi geceler

Yorum

nasil mi?? turkiyenin gundemi suan $ike ne degisirkii isterse turkiyede 10 yil top oynanmasin 1 tane can vermiyelim gereken adimlar atilsin ama nerdeeeee!!! herkez kendi cebimi nasil doldururm pesinde!

sehit haberleri oyle siradanlastikiii gecen 2sehit verdik kimsenin umrunda deyildiii haber bultenler 1dakikalik yer ayirdi okadar ama nezaman topluca sehit veriyoruz! sanki ozaman birileri uyaniyor 1can 13 candan ne farki var??? televizyonlar saatlerce program yapiyor gunlerce program yapiyor $ike programlari!! demekki bu ulkede insanin cani degersizmis onu anliyorum! iyi geceler
                            Karadeniz insanının ne kadar vatansever olduğunu cümle alem bilir! Bu noktada bizim yapacak bişeyimiz yok! Elimize silah alıp dağa mı çıkalım ? Yukardakiler gerekeni yapmıyorsa, biz ne yapalım ? İyi geceler.
                            Hamiş

Yorum

• Şehitlerimiz için arkada bıraktıkları aileleri adına çok üzgünüm.Kendileri adına ise üzülmüyor bilakis seviniyorum onlar öyle bir mertebeye kavuştular ki biz bunu tasavvur bile edemeyiz.. Rabbim bizlerini onların şefaatine nail eylesin ki kurtuluşa erenlerden olalım... rabbim ailelerine ve Milletimize sabır ihsan eder inşallah..

Yorum

• kurtları bağlamışlar köpekler serbest.... ya o köpeklere dur deyin yada KURTLARI salın....!

Bu ülkede çanakkale destanını okuyup da tügleri diken diken olan, ah keşke orada olsaydım diyen kaç tane genç vardır farkındamısınız ? ? degilseniz artık farkına varın....!
                                En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 15.07.2011, 03:05.
                                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X