Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milletimizin Başı Sağolsun...
    Çok şey yazmak istiyorum ama kelimeler anlamını yitiriyor yazamıyorum...
    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Arap Dünyası İçin Sahte Kabadayılık Yapacağına Kendi Kapımızın Önünü Temizleseydik 24 Tane Fidanımızı Toprağa Koymazdık ! Bıçak kemiğe dayandı sözün bittiği yerdeyiz !!! Palavra dinlemeye devam.Bir iki güne her şey unutulur zaten.

3-5 çapulcu karşısında zavallı gibi duran bir devlet istemiyorum.Azınlık kim çoğunluk kim belli olsun.3-5 çapulcunun koskoca bir devlete kafa tutmasına tahammül edemiyorum.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Farkındamısınız toplu şehit sayısı yukarlara tırmanıyor, bundan sonra 20 şehit olduğunda rutin tepki verilmeye devam edilecek.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Çukurca'yı gece saat 01:00'de baskın düzenleyen PKK'lı teröristler uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla saldırdı. Sabahın ilk ışıkları ile yüreğimizi yakan tablo ortaya çıktı: 24 şehit var 18 asker de yaralı.

Kekliktepe mevkii'nde çatışmalar sabaha dek bütün şiddeti ile sürdü. Kaynaklar bölgedeki çatışmanın yer yer sürdüğünü belirtiyor. Askeri birlikler sıcak takibe geçti ve teröristleri Irak'ta da takip ediyor.
          Genelkurmay Başkanı bölgeye hareket etti. Çevrede hava harekatı başlatıldı
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• söylenecek söz çok ama...bizimkiler şimdi de 6 günleri tutyorlar kurban bayramından sonra opersayon olur herhalde..29 ekime kadar bir tane pkk kalmamalı ama nerde.

Yorum

• Telofonla arkadaşım haber verdi.Müthiş moralim bozuldu.Hemen telefonu açtım.Bir de ne göreyim bütün kanallar lay lay lom.Sadece haber kanallarında alt yazı var.Bu ne kepazeliktir.Bu milletin çocukları ne uğruna şehit oldu.Bun ların alayı hain.Defolun bu ülkeden.Derhal Hakkari şırnak ve diyarbakır illerinde sıkıyönetim ilan edip tek tek terörist avına çıkmalı.Ayrıca bütün gücümüzle kuzey Iraka girip taş taş üstüne bırakmamalıyz.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• - Sabrımız taştı taşıcaktır kesin , Recep Tayyip Bıçakkemiğedayandıoğlundan ne açıklama geldi , gerçi ben kendisinden tekele zam haberi vermesini bekliyorum şu ara...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Abartısız söylüyorum, Çukurca'nın sivil halkı boşaltılıp haritadan silinmesi gerekir.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• - İçiniz rahat olsun Tayyip Bıçakkemiğedayandıoğlu birazdan lanetliyerek terörü bitiricek , az sonra...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçici olarak bütün başlıkları kapatalım...

Ne maç zamanı ne de şampiyonlar ligi...

sadece bu konuyla ilgili başlıklar kalsın....

Allahın laneti bu şerefsizlerin üzerine olsun....
                      kesinlikle katılıyorum tüm başlıklar kapatılıp BMN açılış sayfasına bir taziye mesajı gibi birşey yapmamız lazım...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Devlet otoritesini koymalı artık; en ufak sempati duyanın icabına bakılmalı.

Türk Kürt kardeş ise devletin bekası için kardeş katli vaciptir.

Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Demmeki neymiş dünya devleti filan değilmişiz.....

Balon kahramanlıklar yapmışız....

Acı olan şudurki dün 5 şehit verdik... ama ne ulusal basında nede gazetelerde gerekli ilgi görmedi...

Hamastan ülkemize getirilen 11 kişi çok daha fazla ilgi gördü...

Allah aşkına Filistinmidir derdimiz şu anda.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geçici olarak bütün başlıkları kapatalım...

Ne maç zamanı ne de şampiyonlar ligi...

sadece bu konuyla ilgili başlıklar kalsın....

Allahın laneti bu şerefsizlerin üzerine olsun....
                            Aynen abi yok cska yok şike yok bilmem ne hepsi yerin dibine batsın. .Tüm başlıklar kapanırsa iyi olur

Yorum

• açılım yapanlar kürtçe tv ler acanlar bunlarla uğrasmak oy toplama pesıne dusmek yerıne acılı aılelerın evıne dusen atesı engellemedıgınız surece ne yapsanız boş !!! kendı kardesım ölmüş gibi uzuluyorum baskaları baska seyler dusunsun umrumda deıl yazıklar olsun bu kanı bozuklara prım verenlere sabah sabah allah belanızı versın hepınızın yuhhhhhhhhhhhhh hepınıze bırdaha yuh !!!

Yorum

• Yazıklar olsun ya ne günahı var 20-21 yaşındaki çocukların,şu durumda bile partisine rant sağlamaya çalışanlar var burda onlara bin kere yazıklar olsun...

Yorum

Çalışıyor...
                                X