Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Genelkurmay diyorki:
    Çatışmada ve ormanlık alanda teröristlerce atılan el bombalarının etkisiyle çıkan yangından dolayı 13 askeri personelimiz şehit olmuştur.
    Buda farklı bir iddia:
    Çatışma iki ayrı yerde çıktı. Şelıma'ya yakın yerde bir asker öldü. Daha sonra birlikler sevk edildi. Öğleden sonra 3-4 sıralarında ise iki savaş uçağı mevzileri içiçe geçen PKK'lıları ve askerleri bombaladı, büyük yangın çıktı. Yanan yeri gidin görün, el bombası böyle yangın çıkarmaz. Operasyonlarda askerler ya da korucular yan yana yürümez. En az 20 metre aralıkla yürürler

Yorum

• Allah rahmet eylesin artık yeter bu son olsun türk milletinin sabrını sınıyorlar heralde..
      SÜRMENELİİİ...
      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Şehit verdikten sonra ki şu haberler çok miyde bulandırıcı.

Şu şu kurum Olağan üstü toplanıyor

4 koldan aramalar başladı takviye gönderiliyor

Öcümüz alınacak teröristleri bulmak üzereyiz

Ve Şehidlerimiizin katilleri ölü olarak ele geçirildi kanımız yerde kalmadı.

Bu ne şimdi sindirme politikası mı hiç birine inanmıyorum , şuanda ki hiç birşeye inanmıyorum ne şehitlerimizin nasıl öldüğü açıklamasına nede karşı tarafa yapılacak hamlelerin gerçekliğine. Hepsi önümüze yıllardır sunulan yemek.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bende şehitlerimizin kanı yerde kalmadı lafına kıl oluyorum ulan bütün pkk lıları öldürsen bir şehidimizin kanı kadar edermi Allah belanızı versin şerefsizin çocukları..
          SÜRMENELİİİ...
          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir

Allah kederli ailelerine sabır versin. Kan ve göz yaşı döktürerek hiçbir şey elde edemeyeceğini anlamayan geri zekalılara da Allah layık olduklarını versin.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Genelkurmay şehitlerin isimlerini açıkladı

15.07.2011 - 10:14

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında şehit olan ve yaralanan askerlerin isimlerini açıkladı.

ŞEHİT OLAN ASKERLER

Uzm.J.I.Kad.Çvş. Gökhan YILDIRIM (2006-709) ADANA / CEYHAN
              J.Uzm.Çvş. Mustafa GÜNEY(2009-306) ADANA / YÜREĞİR
              J.Uzm.Onb. Fahrettin AKSU (2009-586) HATAY / KIRIKHAN
              J.Komd.Çvş. Mehmet KAZ GAZİANTEP / NİZİP
              J.Komd.Çvş. Emrah EKER GİRESUN / DERELİ
              J.Komd.Çvş. Necmettin TORUN SAMSUN / ALAÇAM
              J.Komd.Çvş. Ufuk BAŞARI KONYA
              J.Komd.Çvş. Noyan AYDIN ZONGULDAK / EREĞLİ
              J.Komd.Onb. Aykut DELİMEHMETOĞLU BURSA / İNEGÖL
              J.Komd.Er. Barış ÇİÇEKDAĞI GAZİANTEP
              J.Komd.Er. Vefa ÇELİK AĞRI
              J.Komd.Er. Ethem OKKAY ŞANLIURFA / PAYAMLI
              J.Komd.Er. Gökhan KAPLAN TEKİRDAĞ/ ŞARKÖY

YARALI ASKERLER

J.Uzm.Onb. Regaip ÖZDEMİR TRABZON / ARAKLI / İSTANBUL Ağır Yaralı (GATA)
              J.Uzm.Onb. Erdem YILDIZ KARS / ARPAÇAY Ağır Yaralı (GATA)
              J.Uzm.Çvş. Abdulvahap TURAN (2009-764) ADIYAMAN Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)
              J.Uzm.Çvş. Ahmet ÖNDER (2009-590) AFYON Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)
              J.Uzm.Onb. Aşkın ÖZEL KARAMAN / BURDUR Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)
              J.Komd.Er. Ahmet EROĞLU TOKAT / İSTANBUL Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)
              J.Komd.Er. Faruk KILIÇ ŞANLIURFA Yaralı (DİYARBAKIR AS.HST.)
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bir askeri kaçırıldı diye ülke işgal eden 1500 kişiyi öldüren ülke varken,
                Akdeniz’in ortasında uluslararası sularda, sivil gemiyi basıp 9 tane insanı öldüren ülke varken.
                Ve bu ülkeye hiçbir yaptırım uyuglanmadığı ortada iken,

ve herşeyden önemlisi,

Kandil orda dururken bu iş bitmez.

pkk gündüz vakti kimlik kontrolü yapıyor mu ? yapıyor. Hadi “arazi dağlık” yalanına sığınalım.
                Sadece şunu soralım İstanbul K.Armutlu’da neden senelerden beri polis karakolu olmadığını anlatacak biri var mı?
                Böyle devlet olur mu ?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet’i “Devlet” olma vasfını, Sosyal ve askeri alanda bir türlü gösterememesi terörün tek sebebidir.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• ALLAH (cc) müslümanları arkadan vuranlara cezasını er yada geç verir, hainler; sizin de cezanız yakındır... ALLAH (cc) rahmet eylesin, mekanları cennet olsun...
                  Tükenmez de tükenir...

Yorum

• Ailelerine Allah sabır versin.
                    Şerefsizlerinde Allah belasını versin, anlamıyorum şu it sürülerini yıllardır temizliyemedik.Bu işin temizlenmemesi için elinden geleni yapan insanlarıda Allah'a havale ediyorum.
                    Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• basimiz sagolsun, allah ailesine sabir versin.

Benim hala anlamadigim sey, bu adamlari neden asker takip eder? zaten daglik alan, hic mi ucagimiz helikopterimiz yok ya?
                      Ben hala bu isin icinde bazi komutanlarin oldugunu düsünüyorum. Isteseler bu adamlari son teknolojiyle bulur ve yok ederlerdi.
                      Olan yine mehmetcige oluyor, komutanlar keyif sürüyor.

Yorum

• Olay benim görev yaptığım yerden 60 km ötede oldu.Gece silah sesleri devam etti hep.Bizim askerler pkkya ciddi hasar vermişler galiba böyle söylentiler var halk arasında.Hiç meraklanmayın.O kansızlar geceyi toprağın üstünde değil altında geçirdiler.Şehitlerimizin ailelerine Allah sabır versin.Bölge bu günlerde gerçekten çok karışık.Umarım en yakın zamanda düzelir.
                        "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                        "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                        43 Kütahya
                        41 Kocaeli

Yorum

• Zamanlama çok ilginç....

Amerikan Dışişleri Bkanı ülkemize gelmek üzereyken......

Birileri sözde demokratik özerklik ilan ediyorken.....

Askerin üzerinde siyasi baskıların en yoğun olduğu dönemdeyken.....

Güpedündüz yapılan bu saldırının çok farklı anlamları vardır....

En basiti devlete meydan okumaktır..... Acı olanı ise gerekli tedbirler alınmadığı için her gün böyle haberleri beklemek zorunda kalmamızdır....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• allahım ne acı bir dugudurki bizim burada yüreğimiz yanarken acaba anneleri babaları ne yapacak ya offf hemde yanarak şehit olmuşlar.

ALLAHIM VATAN BÖLME PLANLARI İÇİNDE OLANLARA FIRSAT VERME YARABBİİ...
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• Başımız sağolsun.Allah milletimize sabır versin.
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...
                              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Sanki hiç el bombası atmadık. Sanki hiç uçak bombası görmedik. El bombası bu derece yangın çıkarmaz. Uçak bombası saniyede yakar ortalığı. Ben inanmıyorum.

Allah rahmet eylesin.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Yükleniyor...
                                X