Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Moralim alt üst oldu...
    12 tane genç,
    12 tane can!
    Mekanları cennet olsun...
    Bunlara sebep olanları da mecliste barındıranların Allah bin türlü belasını versin!
    Oy verenlerin Allah belasını versin!
    Bunlarla aynı masaya oturanların Allah belasını versin!
    İçim yanıyor lan!
    Hamiş

Yorum

• Allah Rahmet Eylesin.Söylenecek çok şey var ama kimin umurandaki.Herşeyden önce askere moral lazım
      Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İki gram keyfimiz de yerle bir oldu. Ne desek boş. Allah rahmet eylesin...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yazacam da bazı übersonikleri çekecek durumda değilim 12 nedir lan !!!

terör zirvesi yapılıyormuşmuş..

Yorum

• Yazık ya yazık. İnsan canı bu kadar değersiz olmamalı. 12 tane can ne demek?

Ama hiç önemli değil biz bu yemin tartışmalarıyla gündemimizi dolduralım. Allah yapanı da sebep olanı da beter etsin. Şu anda ne yazacağımı bilemiyorum vallahi.

Yorum

• Malesef Diyarbakır'da vatan haini teröristlerle çıkan çatışmada 13 Şehidimiz Var..

Malesef Diyarbakır'da vatan haini teröristlerle çıkan çatışmada 13 Şehidimiz Var..
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Basımız Sagolsun
                ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• Allah hepsinin belasını verir inşallah.....
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Ne kötü bir gün.
                    Allah yakınlarına sabırlar versin.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Amerika her yere girer birsey olmaz bizimkiler dibimizdeki picleri yillardir temizleyemez..
                      Birde giderler bunlarin baslarini yüce meclise alirlar..
                      Hay sicayim böyle demokrasiye herseye..
                      Kim ödeyecek bu canlarin bedelini..
                      Artik yeter ya..
                      Kendi topraklarimizda bile rahat edemiyoruz o.c pkk li kürtler yüzünden..

Sehitlerimizin mekani cennet olsun..

Yorum

• Başımız sağolsun. İçim yanıyor, yok böyle bir moral bozukluğu bıraktım işi gücü suratım düştü ! 12 ne lan ? 12 can ?

An itibari ile elimden gelen ilk şey işyerinin camından bayrağımı asmak oldu
                        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                        #20 COLMAN

Yorum

• TÜRK milletinin başı sağolsun
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Başımız sağolsun.
                            .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................................
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Allah rahmet eylesin, bize de akıl fikir versin ....

Yorum

• TÜRK Milletinin başı sağolsun.
                                Karadéniz Fırtınası Esecek , Herkes Sesini Kesecek !

~ 7~

Yorum

Çalışıyor...
                                X