Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir kere de huzurlu uyanalım arkadaş. uyandığımda şu başlığı aktif görmek istemiyorum. Bakıyorum mesaj atılmış içine girmek istemiyorum. Kesin bişey olmuş diyorum içimden..

Allah belanızı versin. Taş olursunuz inşalllah oralarda.

Askerlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Sizler kadar olmasa da bizim de yüreğimiz yanıyor.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Artık alışkanlık haline mi geliyor ne
      Hergün olmasada 2 günde bir artık bu haberlerle karşılaşıyoruz ve artık tepki bile veremiyoruz.
      Ne olacak bu işin sonu yaa
      Allah ailelerine sabırlar ihsan eylesin. Mekanları cennet olsun .
      Bu hükümettede hala Pkk olaylarına tepki vermeyen Millet vekili ve başbakan vede
      Cumhur başkanının ..................... versin.
      Bu acıyı hepsine yaşatır inşallah rabbim
      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• 2 aydır hiç mi icraat olmaz? Herşey hep mi lafta kalır?
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Oyy şerefsiz namussuzlar. Nedir çektiği bu milletin ? Bu kadar acı yetmez mi ?

Bunu yapanların evlatları canları ciğerleri yokmu acaba ? Nasıl bir yürekle doğrultuyorlar o silahları MEHMETÇİĞE...

Hayatını kaybeden kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Allah ailelerine sabırlar versin.

Yorum

• Siyaset doğuya lazım. Batıya değil.

Siyasi partiler köy köy kahvehane kahvehane ev ev dolaşıp devletin ne manaya geldiğini anlatması lazım. Kurda kuzuyu emanet etmekle yol alamazsınız
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu hükümet Erdal Sarızeybek'i azcık dinlese terörü bitiricek.Adam ne diyor (sarızeybek) bu örgütün kasasını,finans kaynaklarını kurutcaksın.Kaçakçılığa göz yummuycaksın.Gerekirse askere tam yetki verip K.Irak'a girip orda tampon bölge oluşturup çıkmıycaksın.
              Ama ne yazıkki bunlar yaplmıyor ve şehit vermeye devam ediyoruz.

Yorum

• Şehitlerimizin yakınlarına Allah sabırlar versin. Yaralı askerlerimize Allah şifalar versin... Allah memleketimizi yöneten ve yönetme iddiasındaki herkese basiret versin...Bu millete kim ihanet ediyorsa Allah onları kahretsin....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Allah yakınlarına ve tüm Türk milletine sabırlar versin.
                  Buraya taziye mesajı yazmakdan bıktım artık
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Bir fidan daha devrildi......

Van'ın Gürpınar ilçesi Akdoğu köyü yakınlarında teröristler operasyon bölgesine giden askerlere ateş açtı. İlk belirlemelere göre 1 askerin şehit olduğu bildirildi.

Allah milletimize sabır versin....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Allahtan rahmet diliyorum. Başka da birşey gelmiyor elimizden.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şehitlerimizin yakınlarına Allah sabırlar versin. Mekanları cennet olur inşallah.(Amin). Yaralı askerlerimize Allah acil şifalar versin... Allah memleketimizi yöneten siyasilere, devlet adamlarımıza, askerlerimize, polisimize güç ve kuvvet versin... Bu güzel ülkemizi bölmeye, huzurumuzu bozmaya, nifak tohumları ekmeye kimsenin gücü yetmez. Bu vatan hepimizin. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez.

Yorum

• Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Yorum

• şerefsizlerrrrrrrrrrrrrrrrrr.... ist. bmn olarak sehitler için bi bulusma olabilir aslında taksim meydanında

Yorum

• Allah şehitlerimize rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin
                              Fanatik Pacci

Yorum

• Allah şehitlerimizin yakınlarına sabır versin..

Yorum

Çalışıyor...
                                X