Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pkk ile görüşenler şartlarda anlaşamadılar mı acaba demekten kendini alamıyor insan....

İsrail kadar olmaadık.....1 sağ askeri için bütün Gazzzeyi yıktılar birbirine geçirdiler....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanırım kurtuluş savaşından fazla Şehit verdik pkk ile ilgili süreçte. Bu savaş değilse nedir ?
      Demokratik hak arayışı, itler öyle söylüyor!!!

Demokratik oldukça bu gelecekse başımıza, ben demokratik değilim. Faşist mi diyorlar ırkçı mı diyorlar ne diyorlarsa. Benim askerim ölmeyecek, ölüyorsa karşılık olarak binlercesi ölecek. Nutuk dinlemek değil leş görmek istiyorum artık.
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Baskın üstüne sınır ötesi operasyon, tepkiyi azaltmak için saçma sapan bir şey. Bu demek oluyor ki, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN planlı operasyonu yok, Yada birileri TSK'nın planlı operasyonlarına engel oluyor. Davul zurna ile ferman vererek sınır ötesine çıkıyoruz, TÜRK ORDUSU GELİYOR kaçın deniyor resmen. Hiçbir taktiğin yoksa bile geceyi bekle, medyaya ambargo koy bilgi akışını kes, operasyonu gece başlat hiç mi kafası çalışan adam yok !
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• - Mustafa Kemal Atatürk'le kimsenin kıyaslanamayacağı çok net belli oldu artık , ha birde arkasından sallayanlar var ki onları Allah bile affetmeyecek...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Allah rahmet eylesin, az evvel haberimiz oldu, iş yerinden bir arkadaşımın da yiğeni şehit olmuş.

Arkadaşlar ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor, benim yakınıma düştü dünyam karardı, içimize düşse ne yaparız inanın bilemiyorum ((

Zulüm fazla kalınlaştı, kopacak mı acep?
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• PKK lı gören asker validen izin almadan teröristi öldürürse suç sayılıyor hayatı yanıyor.
              https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Türk medyası şehit saldırılarını ve şehit haberlerini Reuters'ten ve terör örgütünün haber ajansından öğreniyorsa vay halimize..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 2011 Türkiye başbakanının tavsiyeleri;

Sigara içme(sana ne),alkol daha az iç(yine sana ne),porsche binme fiat'a bin(herkes garajında ki iki porsce'den birini fiat'a çevirir artık),mayına basma,rokete dikkat et,ölme,itaat et...
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen 5 polis memurundan biri olan Balıkesirli 38 yaşındaki Bülent Emen'in son mesajı "Allah düşmanın bile şereflisini versin" olduBABASI DA YENİ VEFAT ETTİ Polis Bülent Emen'in şehit düştüğü haberi, memleketi olan Balıkesir'in İvrindi İlçesi'ne bağlı Korucu Beldesi'nde büyük üzüntü yarattı. Yaklaşık 50 gün önce kadir gecesinde eşi Orhan Emen'i kalp krizi sonucu kaybeden Nimet Emen bu kez oğlunu şehit vermenin acısını yaşadı. İki kızı Safiye Akturp ve Emine Kılıç ile şehit oğlu için gözyaşı döken anne Nimet Emen, "Beter olsunlar. Bizi yaktılar onlar da yansın" diyerek terör örgütüne lanet yağdırdı.FACEBOOK'TAKİ MESAJ Şehit polis memeru Bülent Emen'in, Facebook'ta paylaştığı "Allah düşmanın bile şereflisini versin" başlıklı yazı şöyle:"Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon'da miting günü Trabzonspor formalıları meydana sokmamak için gösterilen özen ve azim, güneydoğu sınırında ellerinde keleş olan hainlere gösterilmiyor !!!
                      Evet doğru söylüyon Murat,
                      devletin ordaki tutumu ve gücünü ben Niğde'den hissetmiştim inan ki,ama şimdi bakıyoruz acziyet içerisinde bir tutum,bu tutum da korkak itleri herif? yapıyor.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu terör ortamının bitmesi kimlerin işine gelmiyor bunu düşündüğümüzde asıl suçluyu göreceğiz..

Ortada kullanılan 3-5 çapulcu var bunları öldürüp dağıtmak dert değil...

Belli dönemlerde nerdeyse tamamen bitirilmişti bu bela neden tekrar canlandı..

Dünyada yaşanan tüm savaşlarda görünen yüzde özgürlük bağımsızlık naralıdır ama altında para yatar..

En basitinden bir mermi bir g3 kaç para bunları kimden alıyoruz hangi devletler kazanıyor..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• bu acı günde tüm TÜRKİYE nin başı sağ olsun ölenlere ALLAH'tan rahmet geride kalanlara ALLAH sabır versin, orada mermi sıkan canilerinde onlara yardım edenlerinde onlara destek çıkanlarında onlara sebpati duyanlarında hattaaaaaa onaları çomak gibi tutanlarında ALLAH belasını versin....

başbakanın konuşması ve özellikle muhalefet eksenli olan bu terör saldırısına değinmesi çok gerçekciydi !!!!!!!
                          neyse siyaseti burda yapmayalım canımız sıkılmasın iyice...
                          KING M'BİA

Yorum

• Reuters...

Senin PKK 'yi haberinde Kürt Isci Partisi olarak yazmana edim!!!!

Yorum

• "19 ekim 2011 saat 12.20"

atv : müge anlıyla tatlı sert (süleymanı kim kaçırdı atı kim öldürdü )
                              show tv : saba tümerle bugün ( portakal suyunun yararları )
                              kanal d : aşk - ı memnu ( kim kimin amcasının karısıyla yattı bahcıvanı kım zıplatacak )
                              star : yemek programı
                              trt1 : televizyon dizisi ( sakarya fırat )
                              fox : hayat bilgisi ( hoca camide )
                              tv8 : cengiz semercioğluyla magazin ( kimin eli kimin cebinde )
                              Kanaltürk : aş kendini ( gezi programı londrada )

BBC : live in istanbul Turkey ( about terror attacks )
                              CNN : live in istanbul ( about terror attacks )

YORUMA GEREK VAR MI?
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Müthiş

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "19 ekim 2011 saat 12.20"

atv : müge anlıyla tatlı sert (süleymanı kim kaçırdı atı kim öldürdü )
                                show tv : saba tümerle bugün ( portakal suyunun yararları )
                                kanal d : aşk - ı memnu ( kim kimin amcasının karısıyla yattı bahcıvanı kım zıplatacak )
                                star : yemek programı
                                trt1 : televizyon dizisi ( sakarya fırat )
                                fox : hayat bilgisi ( hoca camide )
                                tv8 : cengiz semercioğluyla magazin ( kimin eli kimin cebinde )
                                Kanaltürk : aş kendini ( gezi programı londrada )

BBC : live in istanbul Turkey ( about terror attacks )
                                CNN : live in istanbul ( about terror attacks )

YORUMA GEREK VAR MI?
                                Yoruma gerçekten gerek yok. Yazık ((
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X