Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şehidimizin biriside Hatay Dörtyol dan

bizim Hasan ustamızın biricik oğlu "ASLAN" ŞEHİDİMİZ AYHAN SAY
    ALLAH şefaatine nail etsin bizi

Ateş ne kadar yakına düşerse o kadar çok yakıyor içimizi.

hesabın er geç sorulacak Yiğidim.

ELBET SORULACAK.

gözün arkada kalmasın.
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• dağdan gelenler için dağa hakim ve savcı götürdük. Oracıkta serbest bıraktılar. Geçen hafta 14 kişi geri döndü. Belkide bugün Mehmedimi vuranlar arasında o çakallarda vardı. O şeytan üçgeninde ki sınır birlikleri de nasıl korunuyor aklım almıyor. Şehitlerimizin gencecik hayatlarına mı yanayım, onları kaybeden ailelerine mi bilmiyorum. İçimiz Yanıyor!
      Sarı Fırtına & Karadeniz Fırtınası

Yorum

• 2001 0
        2002 6
        2003 21
        2004 73
        2005 92
        2006 121
        2007 118
        2008 150
        2009 135

yukarıdaki sayılar maalesef yıllar bazında şehit sayılarıdır. Bazı şeyler için çok geç kalındı.

Yorum

• ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
          Milletimizin başı sağolsun

Yorum

• Ben, aglayan analara, bacilara, kardeslere, cocuklara üzülüyorum.
            1980 de idam edilen insanlar icin, 2010 da aglayan basbakana kizmiyorum.
            ben öfkemi, 2010 da sehit düsenler icin, 2040 yilinda aglayacak olan basbakana sakliyorum...
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• O her kimdir ki gözü kör olacak kadar göremesin nurunu
              Ana baba gardaş bacı hepimiz birden cennet bildik yolunu
              Peygamber ocağında şehadetle taktın paha biçilmez tacını
              Kırpmadın gözünü sadece ölüme yumdun,savundun sen yurdunu

Mehmed'im aklın kalmasın sakın buralarda
              Küçük gardaşın kanınla suladığın dağlarda ovalarda
              Emanetine gururla kafes yapmış,siper etmiş göğsünü
              İşittim sesindeki yiğitliği mertliği cesareti kulağımla

Ah ah seni alan engin dağalara bismillah
              Alıp da koynuna yatıranlara bismillah
              Bayrağa renk veren oluk oluk kanına bismillah
              Şehit oldun kahraman oldun aslanım,ŞEHADETİNE bismillah....

İçimden geldi doğaçlama koptu eksiği gediği hatası varsa mazur görün...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Öncelikle sizden temennim şudur ki, yazdıklarımı siyasi olarak yargılamayın; ben sadece kendimce gördüğüm hataları söyleyeceğim, söylemesem de ortadan yarılıp çatlarım herhalde bunca saçmalıktan sonra...

Geçenlerde bakanlarımızdan birisi ( ismini vermek istemiyorum, dinleyenler hatırlayacaktır ), tekrar Kandil dağına dönen teröristler için şu cümleyi kuruyor...

" keşke geri dönmeyip, demokratikleşme sürecine katkıda bulunsaydı bu kardeşlerimiz "

Bu milletin suçu günahı nedir ?

Bu millet, binlerce şehit vermesine rağmen,
                Bu millet, devlet kapılarında hor görülmesin rağmen,
                Bu millet, evladının yemin törenine inançları uğruna giyindiği örtü ile girememesine rağmen,

binbir zorluk ile büyütüp, okutup, düğün dernek ile vatani görevine gönderdiği evladının ALBAYRAKLI tabutuna sarılırken, " VATAN SAĞOLSUN " , " ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ " , " CANLAR FEDA BU VATANA " sözlerinden başka bir söz söylememiş, gözyaşlarını içlerine akıtmıştır...

Yine bu millet, KÜRT komşusuna, kaşını düşürmemiştir, KÜRT ile PKK lı arasındaki o kalın çizgiyi çok güzel şekilde görebilmektedir...

Fakat ucu bucağı nereye uzanacağı belirsiz " AÇILIM " muhabbetiyle moda olan bir söz türetilmiştir...

" ANALAR AĞLAMASIN "

Bu vatana evladını şehit veren, akabinde de mağrur duran, gözyaşlarını içine akıtan, vatana millete devlete kürt kardeşine en küçük bir hakaret etmeyen bu analar ile, evladını dağda kaybetmiş bir anayı bir tutmak şehitlere ve ailelerine dolayısıyla bu vatana yapılan en büyük nezaketsizliktir...

Elbette analar ağlamasın... Fakat bu ülkeye evladını feda eden annenin hakkını teslim edeceksin... Şehitlerin anası ile teröristlerin anasını bir edilmemelidir... Analar üstünden ideoloji türetilmez...

Evladı şehit olan ana, iftiharla bu vatana evlat yetiştirme duygusuyla yaşatılmalı... Evladı terörist olan ana ise, bağrına taş basmalıdır...
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2001 0
                  2002 6
                  2003 21
                  2004 73
                  2005 92
                  2006 121
                  2007 118
                  2008 150
                  2009 135

yukarıdaki sayılar maalesef yıllar bazında şehit sayılarıdır. Bazı şeyler için çok geç kalındı.
                  Maalesef bu yılki sayıda 100 e yaklaşmış durumda.....

Sorumluluk makamında olanlar hala olayın vehametinin farkında değiller....

90 lı yıllarsa senede 500-600 şehit veriyorduk şimdi o kadar değil gibi ne olduğu belirsiz anlamsız açıklamalarla terörün önüne geçecek tedbirleri alamıyorlar....

Maalesef çok büyük bir zaafiyet içerisindeyiz......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• eğer herkes sadece üzerine düşen görevini hakkıyla yapsa bu kadar şehit vermeyiz herhalde, ailelerine Allahtan sabır diliyorum...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• 94.ve95 yıllarında gürpınarda komando bölüğünde askerliğimi yaptım.pkk o bölgeyi geçiş yolu olarak kullanıyor.94 yılında hakari komando tugayı ve bizim sıkıştırmamız sonucu 52 terörist öldürülmüştü yine o günler geldi ..allah doğuda askerlik yapanlara yardım etsin .ölen kardeşlerimizin ruhu şaad olsun şehitlerimizin yakınlarına yürekten başsağlığı diliyorum...çok söylenecek laf var ama ....sayın milletvekil ve başbakanımız söylüyor .biz ne desek boş

Yorum

• Asker şehitlerimizin acısına polis şehitlerimizin acısı eklendi. Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde polisleri taşıyan otomobilin devrilmesi sonucu 2 polis memuru, 1 polis meslek yüksek okulu öğrencisi öldü, 1 polis memuru ağır yaralandı.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şehit polislerimizin mekanı cennet olsun.

Acılı ailelerine allahım sabır versin.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Türk Silahlı Kuvvetleri sınır bölgelerindeki terörist sızmaları ile bölgedeki birlik ve karakolların güvenliği için ''köstebek'' olarak adlandırılan uzaktan algılama sistemlerini kullanacak.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü ortak proje sayesinde terörist unsurların kırsal bölgelerdeki hareketlerini anında tespit etme imkanına sahip teknolojik sistemlerin kullanılması kararlaştırıldı.
                            Yapılan çalışmalar neticesinde NATO birlikleri tarafından da kullanılan ''Yer Konuşlu Uzaktan Algılama Sistemleri''nin sınır bölgesi ile bölgedeki operasyonel birlikler tarafından test edilmesi için düğmeye basıldı.
                            Toprağa gömülü olarak gizlenen ve birbirinden farklı özelliklere sahip ''köstebek'' olarak adlandırılan sistem, sınır boyları, askeri tesis ve karakolların çevresi ile birliklerin geçici konuşlanma bölgelerine çok kolay ve hızlı kurularak, terörist unsurların her türlü sızma, saldırı ve sabotaj tehditleri uzak mesafeden önceden haber alınabilecek.
                            Sistemin parçalarından biri olan sismik dedektörler, sahip olduğu hassas özelliklerle gömülü oldukları bölgede atılacak her adımın toprak üzerindeki titreşimleri, kızılötesi dedektörler de bölge üzerindeki hareketleri algılayacak.

KOMUTA MERKEZİNE FOTOĞRAF VE GÖRÜNTÜ İLETECEK

Söz konusu titreşimlerin analizini de yapan sistem titreşimlerin hayvan veya insanlara ait olup olmadığını da rapor edecek. Aynı zamanda metallere karşı da duyarlı olan dedektörler, etkili olduğu alan içindeki silahlı insan ve araçları da anında karargaha bildirecek.
                            Bu arada sisteme entegre kameralar sayesinde kaydedilen fotoğraf ve video görüntüleri, alarm durumlarında komuta merkezine aktarılacak.
                            Tamamen askeri standartlarda tasarlanan ve her türlü tehdit algılamalarını kablosuz olarak VHF bandında komuta merkezlerine iletme imkanına sahip olan sistemin, ilk olarak Doğu ve Güneydoğu'daki kritik bölgelerde kullanılması planlanıyor. Sistemle, hassas öneme sahip karakolların etrafları adeta elektronik bir çit ile donatılacak.
                            Bu arada bölgedeki mobil birliklerin çevre güvenliğinde de kullanılacak olan sistem, her türlü terörist unsurun arazideki hareket, yön ve sayılarını da, her türlü arazi ve iklim koşullarında komuta merkezlerine bildirecek.
                            Proje kapsamında Türkiye'de üretilmesi planlanan sistemin kısa süre içinde tüm güvenlik birimleri ile askeri birlik ve binaların güvenliği için kullanılması hedefleniyor.

AA
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bunları kullanmak güzel doğru.

Ama bunları kullanacağım diye bas bas bağırarak haber yapmak ne kadar doğru ? Saman altından yapın şu icraatları. Çok mu zor ? Zor benim ülkemde evet.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• pkk yi önce disaridan bitireceksin ki iceridekiye destek gelemesin.. para kaynagi giderse silah da gider silah giderse azimde gider azim giderse pkk da biter
                                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                                55

Yorum

Yükleniyor...
                                X