Okunması gereken bir yazı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
-
Askerin yatak odasına daldılar...
Ne bulurlarsa teşhir edecekler...
Geçen bir aklı evvel bana şöyle diyor..
Yahu orduya ne gerek var bir sürü masraf lav etmek lazım diyor...
Orduya silaha harcayacagımız parayı ekonomiye harcayalım diyor...
Bunların zihniyeti bu orduyu lav et git birilerinin uşağı ol...!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerin yatak odasına daldılar...
Ne bulurlarsa teşhir edecekler...
Geçen bir aklı evvel bana şöyle diyor..
Yahu orduya ne gerek var bir sürü masraf lav etmek lazım diyor...
Orduya silaha harcayacagımız parayı ekonomiye harcayalım diyor...
Bunların zihniyeti bu orduyu lav et git birilerinin uşağı ol...!
Devlette mahrem denen bir şey bırakmadılar.
Suni bir sukiast iddiasıyla Devlette sır denen bir şey bırakmadılar.
Çok ciddi sorunlar bizi bekliyor.
Basın Devlete küfür eden Bayderimirin ofisini
Neden yapmıyorsunuz.
Madem her yere girmeyi göze alıyorsunuz adalet için
Devlete Küfür edenleri de unutmayın.En son bordo61 tarafından düzenlendi; 28.12.2009, 13:08.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İhanet projesi 100 yıl önce de ermeniler üzerinde oynanmıştı. Ve unutulmamalıdır ki, bize isyan eden ermeniler, 1000 yıldır yaşadıkları topraklara, bugün pasaportla girmek zorundadırlar...
Ayrıca yukarıda ATALAY abinin dediklerine tamamiyle katılıyorum. Bu kadar da olmaz...“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuni bir olay yapıp
Devlet sırlarının olduğu odaya girdiler.
Öğrendiklerini davada mı kullanılırlar,başka bir şeyler mi yaparlar
Orası meçhul
TC içinde bizim bilmediğimiz başka bir devletmi var yoksa ki, bu kadar korkulunuyor incelemelerden.
Askeriyenin bir biriminin içeriği araştırılıyor evet , ama araştıran kim ? Yine senin Devletinin "Hakimi,Savcısı".
Ayrıca illa hangi birim daha devlet sorusunu sorarsak,
Yargı, Askerden daha devlettir.
Çünkü Devleti oluşturan 3 temel unsurdan(yasama,yürütme,yargı) biridir.
İkiside bizim için çok "değerlidir".
Ancak kimin bilmediği kimden saklanıyor.
Ne zamandan beri "devleti koruyanlar" , "devlet"ten bilgi saklar oldu.
Farzedelim Seferberlik Tetkik Kurulundan öğrenilen bilgiler başbakana ulaştı.Ülkenin başbakanının bilmediği devlet bilgileri varsa bu ülkede, Vah bu ülkenin haline...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş iyi hoşda,
TC içinde bizim bilmediğimiz başka bir devletmi var yoksa ki, bu kadar korkulunuyor incelemelerden.
Askeriyenin bir biriminin içeriği araştırılıyor evet , ama araştıran kim ? Yine senin Devletinin "Hakimi,Savcısı".
Farzedelim Seferberlik Tetkik Kurulundan öğrenilen bilgiler başbakana ulaştı.Ülkenin başbakanının bilmediği devlet bilgileri varsa bu ülkede, Vah bu ülkenin haline...
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş iyi hoşda,
Farzedelim Seferberlik Tetkik Kurulundan öğrenilen bilgiler başbakana ulaştı.Ülkenin başbakanının bilmediği devlet bilgileri varsa bu ülkede, Vah bu ülkenin haline...
Devletten bilgi saklayan yok gördüğünüz gibi girip bakabiyorlar.
Ama ailede sır varsa devlette de sır vardır.
Siz ailenizdeki çok önemli sırları her tanımadığınız (ama güvenmek zorunda olduğunuz) insana açıyormusunuz.
Başbakan bilebilir ama hakim bilmek zorunda değil hemde bence uydurulmuş sebepten dolayı.
Bu arada Devlet altında olan her kurum değerlidir.
Umarım sadece bilmesi gerekenler bilir.
Umarım sızmazlar, ki çok akışkanlar bu aralar.
Bizde boşuna muhalefet yapmış oluruz.
Tüm kalbimle sizin düşüncelerinizin gerçekleşmesini diliyorum.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Savaş ânında ne yapmamız gerektiğini vakti gelince öğrenirdik. Aceleniz neydi? Anlayamıyorum bu devleti arkadaş. İşgâle karşı halk direnişini kimlerin örgütleyeceğini, bu iş için gömülen silâhların yerini vs. duyurup ne kazanacaksınız?
Ya da şöyle sorayım: Çocuğunuz okulda arkadaşı ile tartıştığı için okulun disiplin kurulu sizin evinizi dinliyor, yatak odanıza girip iç çamaşırı çekmecelerinizi karıştırıyor. Ne yapardınız?Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
Neden bilmiyorum fakat benim askere karsi muthis bi sevgim var. Tabi seveceksin lan sonucta o senin askerin diyebilirsiniz fakat bu normal bi sevgi degil. Tv'de ne zaman bi asker gorsem tuylerim diken diken olur. Allah o aciyi tekrar yasatmasin, bi asker sehit oldugunda icim bi baska acir. Su an da askere karsi yurutulen karalama kampanyasi beni delirtiyor. Bunu suna benzetiyorum. Beni aileme kotu gostermek icin birileri buyuk bir caba icinde. Askerin dustugu durumda bu bence. Birileri bizi askerimizden sogutmaya, sanki bunca acinin sebebi onlarmis gibi gostermeye ugrasiyor. Eger bu millet bugun ozgur bir sekilde yasiyorsa bunu askere borcludur. Gelecekte de ozgur yasayabilmek icin en buyuk guvencemiz askerimizdir. Allah onlari basimizdan eksik etmesin. Onlar var oldukca Turkiye Cumhuriyeti'de var olacaktir.
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavaş ânında ne yapmamız gerektiğini vakti gelince öğrenirdik. Aceleniz neydi? Anlayamıyorum bu devleti arkadaş. İşgâle karşı halk direnişini kimlerin örgütleyeceğini, bu iş için gömülen silâhların yerini vs. duyurup ne kazanacaksınız?
Ya da şöyle sorayım: Çocuğunuz okulda arkadaşı ile tartıştığı için okulun disiplin kurulu sizin evinizi dinliyor, yatak odanıza girip iç çamaşırı çekmecelerinizi karıştırıyor. Ne yapardınız?
Öğrensek belki işimize yarar.
Ama başkaları öğrenirse işte bittiğimizin resmidir.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
belki yeri degil ama sonunda bunuda yapiyorlar. yaziklar olsun
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonD....2009&b=TRTden Kurtce canli mac yayini
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavaş ânında ne yapmamız gerektiğini vakti gelince öğrenirdik. Aceleniz neydi? Anlayamıyorum bu devleti arkadaş. İşgâle karşı halk direnişini kimlerin örgütleyeceğini, bu iş için gömülen silâhların yerini vs. duyurup ne kazanacaksınız?
Ya da şöyle sorayım: Çocuğunuz okulda arkadaşı ile tartıştığı için okulun disiplin kurulu sizin evinizi dinliyor, yatak odanıza girip iç çamaşırı çekmecelerinizi karıştırıyor. Ne yapardınız?
Ama sizin örneğiniz ile bugün yaşananlar arasında %1 bile alaka yok.
Sizin örneğinizde ; iki ayrı oluşum birbirinin hakkına tecavüz ediyor.
Ülkede ise tam tersine ; Devlet, Devleti korumakla görevli "bazı" kollu güçlerin kulağını çekiyor.(tümü değil, yanlış işler yapan azınlık bir oluşumu)
Yapılan ve sizin örneğinizin alakası yok.
Şu olsa kızabilirsin.
Misal ; İngiltere İstihbarat Servisi MI6 , TSK nın veya İktidarın özeline girse, "Kıyameti Koparmaya" hakkımız var.
Ama olay çok farklı.
Kaldıki Hükümetle ters olduğu "söylenen" TSK bile aramaları yadırgamıyor.Aksine aramaların yasalara uygun bir şekilde ve titizlikle yürütüldüğünü, son demeçlerinde açıkça söyledi.En son okg_53 tarafından düzenlendi; 30.12.2009, 21:45.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Yorum
Yorum