Neden gelmiş acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne güzel iş... her türlü terör olayını caniler hariç bir yere bağlayabiliyoruz artık.
Sırrı Sakık açıklama yapıyor Muş'taki olay için. " bu olayın arkasında gizli karanlık güçler varsa..."
33 askerimizin şehit edilmesinde bu yön taranıyor bende diyorum "o işin içinde senin abin varsaaa..."En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 17.12.2009, 10:11.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe güzel iş... her türlü terör olayını caniler hariç bir yere bağlayabiliyoruz artık.
Sırrı Sakık açıklama yapıyor Muş'taki olay için. " bu olayın arkasında gizli karanlık güçler varsa..."
33 askerimizin şehit edilmesinde bu yön taranıyor bende diyorum "o işin içinde senin abin varsaaa..."Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
Tabi tabi...
Malum davada bir rapor yayınlandı 253 sayfa. Sonuç kısmında "apo pkk'ya liderlik etmemiş hatta pkk'lı bile değildi" deniyor.
pkk'nın yeni muğlak yumuşakçasından bir tanımı ortaya çıkarsa hiç şaşırmam.
devam böyle...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Darbe asla kabullenemiyecek çağdışı bir şeydir.
Bir iktidar gidecekse gene halkın oylarıyla gidecektir, gitmelidir
Ancak bu darbe denen şey ne menem bişeyse birilerinde acayip bir korku yaratmış ve topla tüfekle savaş açmışlar Orduya bir açık bulsakta millete göstersek diye taklalar atıp duruyorlar.
Sürekli herşeyi darbeye bağlayıp açıkça bir karalama kampanyası yürütüyorlar.
Başka bir ülke varmıdır acaba kendi ordusuna bu kadar nefreti duygularla bakan toplulukların olduğu.
Bir Haber:
2015 Çanakkale destanının 100. yılı. Dünyanın en büyük zaferlerinden birine sahip Türk Milleti 100. yıl için hiçbir hazırlık yapmazken Yüzüklerin Efendisi ve King Kong filmlerinin 3 Oscarlı yönetmeni Peter Jackson, Anzakların gözüyle savaşı anlatacak film için düğmeye bastı bile.
Tüm dünyada büyük yankı yaratan “Yüzüklerin Efendisi” ve “King Kong” filmlerinin 3 Oscar ödüllü yönetmeni Peter Jackson, Çanakkale Savaşı’nın 100’üncü yıldönümünde bu savaşı anlatan bir film yapacağını açıkladı. 2015 yılında gösterime girecek olan filmle ilgili olarak Yeni Zelandalı yönetmen, Avustralya’da yayın yapan ABC televizyonuna “Film Anzak askerlerinin perspektifinden 7-8 ay süren savaşı anlatacak. Daha önce kimse böyle bir film yapmadı” ifadesini kullandı. Jackson, 1981 yılında Peter Weir tarafından çekilen Gallipoli filminin sadece Ağustos 7-8 günlerinde yaşanan olayları anlattığını kendisinin tüm savaşı anlatan bir film çekeceğini açıkladı.
Jackson, “Filmi sadece Yeni Zelanda askerlerinin bakış açısından yapmayı düşünüyordum ama şimdi daha dengeli bir yaklaşım sergilemeye karar verdim. Hem Yeni Zelanda hem de ve Avustralya askerlerinin yer aldığı ANZAC askerlerinin tamamının bakış açısını filme yansıtacağım. Gelibolu Savaşı tarihimizin akıllarda kalan önemli bir parçasıdır” ifadesini kullandı. Büyükbabasını Gelibolu Savaşı’na katıldığını ve madalya aldığını anlatan Jackson, “Ben Gelibolu’ya 1990’da olayın 75’inci yıl dönümünde gittim. O sene Gelibolu’da süper kazan Anzak askerlerden 50’si törene katılmıştı. En genci 92 ve en yaşlısı 103 yaşındaydı. Onların 75 senedir görmedikleri bir toprağa bakmaları çok ilginçti” dedi. Jackson daha önce de bir İngiliz savaş muhabiri tarafından çekilen savaşın tek video görüntüsünün onarımı.
Yorum:Adamlar Tarihlerine sahip çıkıyorlar bizde Şanlı Tarihimizi görmezden gelmek için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi tabi...
Malum davada bir rapor yayınlandı 253 sayfa. Sonuç kısmında "apo pkk'ya liderlik etmemiş hatta pkk'lı bile değildi" deniyor.
pkk'nın yeni muğlak yumuşakçasından bir tanımı ortaya çıkarsa hiç şaşırmam.
devam böyle...
Aksine pkk nın nerden beslendiği araştırılıyor.
Kesin siz o haberi doğan medya grubu kanallarından duymuşsunuzdur.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgenekon davası iddianamesinde öyle birşey geçmiyor.Geçse bile bir ihtimal olarak(iddia olarak, yani herhangi bir şahsın iddiası olarak) geçer.
Kesin siz o haberi doğan medya grubu kanallarından duymuşsunuzdur.
Doğan medya gurubunu özellikle takip ettiğimi nerden biliyorsunuz ?
Ergenekon'un 2. iddianamesinin 248'inci ek klasörüne bakın bakalım ne yazıyor.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Abonesin galiba.?
Yada yan ofisten okuyanlardan?
Yada girişe bırakılanlardan?
O kadar belli ediyor ki kendini yandaş medya takip edenler..
*
Takip edemedim,dava sonuçlandı mı bu arada?
Yoksa senin için dava tamam mıdır?
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgenekon davası iddianamesinde öyle birşey geçmiyor.Geçse bile bir ihtimal olarak(iddia olarak, yani herhangi bir şahsın iddiası olarak) geçer.
Kesin siz o haberi doğan medya grubu kanallarından duymuşsunuzdur.
Yorum
-
Bu ülkede hemen her çıkar odağının yan(daş)ında bir medya varlığı söz konusu . 1970'lerde yaşamıyoruz , artık politik olarak varolmanın zorunluluklarından biri bu .
Kimi medya çıkarlarına göre dönemsel farklılık gösteriyor kimisi ise göbeğinden bağlı .
Tarafsız medya mı ?
Hadi oradan .
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abonesin galiba.?
Yada yan ofisten okuyanlardan?
Yada girişe bırakılanlardan?
O kadar belli ediyor ki kendini yandaş medya takip edenler..
*
Takip edemedim,dava sonuçlandı mı bu arada?
Yoksa senin için dava tamam mıdır?
Anlamadan konuşma.
Toplumu 20 yıldır, pislikçe şeylere özendirip, dış güçlerin kölesi konumundaki doğan holding ' e düşmanlığım yandaş medyacıysa.
YANDAŞ MEDYACININ KRALIYIM.
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin ?
Doğan medya gurubunu özellikle takip ettiğimi nerden biliyorsunuz ?
Ergenekon'un 2. iddianamesinin 248'inci ek klasörüne bakın bakalım ne yazıyor.
Ayrıca kimsenin izlediği kanala karışmak gibi bir terbiyesizlik yapmam.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Yandaş'a göbekten bağlıysan (yada aboneysen) yandaş oluveriyorsun..
Otomatik güncelliyorlar seni sonra..
O kötü.
Açıkça fikrimi belirtiyorum , yukarıda alıntıladığım kısımı da sen daha açıkça izah edersen buradaki okuyup yazanları töhmet altında bırakmazsın . Ya da zaten öyle bir niyetin varsa kimse varış ve hedef tahmini yürütmek zorunda kalmaz .
Yandaşlık kültürü yeni bir hadise değil ki .
Yandaşlık bağının göbekten olabilmesi için bir kaç nesillik bir kucağa oturma durumu söz konusu olmalı . Dünden güne , 15 yıldan 15 yıla çok güncellemeler de gördük . Şimdi bunu mu tartışacağız ? Eğer çözüm burada ise tartışalım .
Burada yandaşlık mıdır konu ? Hani nerede vatandaşlık ? O yandaşlar o tarafa , şu yandaşlar şu tarafa ... Tamam , halloldu mu mesele . Konu da kapansın , yansın dünya , değmiyorsa ne ala . Her fidamız toprağa düştüğünde Allah rahmet eylesin deriz , terör ve antidemokratik eylemler her gündeme geldiğinde Allah kahretsin der geçer gideriz . Öyle yapmıyormuyduk zaten .
Tabi birde bir adım gelişemeyecek ideolojik değişmezlere sahip olup , karşılıklı atışmalarımız nasıl görmezden gelinir ? Bu da esasen birilerinin her zamanda işine yaramıştır . Biz vatan kurtarırken , o birileri hep ayar çekmiş vatana . Şimdi şuraya bakıyorum da ; başlık s.d.. yarışı olmuş , herkes bir laf sokma derdinde . Babamızın oğlu , dedemizin torunuyuz çok şükür .
(3950 mesajdan çok azını tenzih ediyorum)
Çözüm ne ? Yok .
Bu süreç nasıl aşılacak ? I ıh .
Bu süreç nasıl başlamıştır anlatalım mı ? yok
Geçmişte bu meselenin çözümü adına uğraşanların başına neler geldi anlatalım mı ? yok
Demokratikleşme adımı , ister kötü niyetle bakalım , ister iyi niyetle bakalım başlatıldı , bundan sonra ne olmalı anlatalım mı ? Olmaz .
Bu ülke , bu iki meseleyi çözmeyi başarırsa dünya sahnesindeki geleceği ne olacak konuşalım mı ? yok
Yok ! Dur ! Olmaz ! Gitme ! Düşünme ! Yetin ! "Biz senin yerine gittik , yaptık , düşündük , oluşturduk" .İşte bunlar bizim geleneksel devlet politikalarımız . İşte bunlar yılardır ilkokul birinci sınıfta aktarılmaya başlayan milli ideolojimiz .
Bu o kadar içselleşmiş ki herkes bir safın parçası kalmanın derdinde . Herkesin bir dogması var ve aynı fikirde olmayan vatan haini . O vatan hainleri bazen üniversite kapısından çevirilenler bazen ise 17 yaşında düşündüğünü söylediği için asılanlar . Kendisi gibi olanlar ise demokrat . Hayatında kendisinden başkasının yaşadığı bir eziyete karşı bir tek kez dayanışmamış , ama meydanlarda kortejlerin ama devlet kapılarının önlerinde ağlayanların hissini paylaşamamış olsada demokrat . Kağıt üzeri , babadan miras demokrat .Osmanlı padişahları gibi .
Yobaz dediğin kadar yobaz olacaksın .
Allah aşkına , Allah'a inanmıyorsanız diyalektik meteryalizmin varlığına ; Ne zaman birbirimizi sahiplenmeyi öğreneceğiz ? Ne zaman birbirimizi anlamaya gayret edeceğiz ? Ne zaman lafta değil , yürekten demokrat olmayı başaracağız ?
Ama onlar yandaş ...
Önce bir adım git bakalım , git ki alem gerçek bir vatansever görsün .
Gitki başkalarına yandaş derken senin sadece vatandaş olduğun bilinsin .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.12.2009, 02:44.
Yorum
-
Yorumda yandaş olunur. Olunmalıdır da. Rengi net belli olmalı insanın.
Ama haberde yandaşlık?
Bu kötü değil, iğrenç!
Vatan - Millet Edebiyatı ne kadar "hamaset" geliyorsa, "analar ağlamasın" da o kadar hamaset kokuyor.
Allah biliyor ya, açılımı ilk duyduğumda umutlanmıştım. Sonunda şu pislik duracak belki de diye.
Sonra aylarca TV seyrettim. Yandaş, yoldaş, hepsini...
Ben açılım diye duyulanın içeriğini daha hala öğrenemedim.
Bolca hamaset var.
2007'de dünya adeta likiditede rekor kırıyordu. O zaman sadece ekonomi dinliyor, "aman işler ne güzel yürüyor" deniyordu.
Şimdi kriz var ve ekonomi son 3 yıldır felaket.
O zaman Ermeni açılımıyla başladık ve şimdi de bunu konuşuyoruz.
Bu işsizlik oranıyla nasıl bitecek terör? Bu gelir dağılımıyla nasıl bitecek?
Reel rakamın %25'lere dayandığı söyleniyor işsizliğin. Ülkede (sadece kayıt altındaki) verilere göre açlık sınırının altında bunca yaşayanı varken, nasıl bitecek terör?
O bölge değil, tüm ülke kalkınmadan terör bitmez!
Bunu yapmak kolay değil.
Tüm muslukları hep bir yana, hep aynı yana akıtırken ekonomiyi zenginleştirmek kolay değil!
%4 büyüyeceğim diyip %6 küçülürken kolay değil!
Kimse de bunun hesabını sormazken, siyasilerden bunu beklemek akıllıca değil!
"Açılım" lafı içi boş bir salata, belli oldu.
Ben farklıyım diyerek, bir önceki hükümetlerin yaptığı antidemokratik hareketlerin aynısını yapıyorsan, neden inanayım ben senin söylediklerine?
Nasıl inanayım "PKK açılımı değil, demokratik açılım" dediğinde?
Bir süreliğine oyalanacağımız bir oyuncakmış bu iş.
Acısı şu ki, hamaset yapmayan ve yüreği dağlanmış anaların sayısı azımsanacak gibi değil. İşte her lakırdıda o insanların yüreği bir kere dağlanıyor. Keşke bu acı, siyasetin harcı olmasa.
Keşke, hiç olmazsa bu konuda herkes hemfikir olsa.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
Yorum