İlk olarak albatros tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
-
dtp nin kapatılması hiçbir şeye çare değildir.sokakdaki gerilimin (şehirdeki teröristlerin) giderek daha da tırmanacağını düşünüyorum.
güya okadar milletvekiline siyasi yasak getirdiler.asıl yılanın başları hala ortalıkda geziyor.üstelik hiç ceza almadan...
dtp kapatılır yerine başka bir parti gelir.hep,dep,hadep vs vs vs...
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledtp nin kapatılması hiçbir şeye çare değildir.sokakdaki gerilimin (şehirdeki teröristlerin) giderek daha da tırmanacağını düşünüyorum.
güya okadar milletvekiline siyasi yasak getirdiler.asıl yılanın başları hala ortalıkda geziyor.üstelik hiç ceza almadan...
dtp kapatılır yerine başka bir parti gelir.hep,dep,hadep vs vs vs...
Yorum
-
ben en son bu konuda yazdigimda bana yönetici abilerimden birisi kizmisdi..ve acilimla beraber düzelecegini demisdi...düzeldimi?[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Hala bir şeyleri anlayamıyorsunuz.
Adamlar Terörist başına sayın diyorlar.
Eylemleri körüklüyorlar.
Hain örgütün siyasal kolu olarak çalışıyorlar.
Ne olacak gene parti açacaklar niye kapattınız diyorsunuz.
Biri sizi bıçaklasa dermisiniz ne olacak çıkınca gene yapacak hapise girmesin.
Verilen cezalar aksine hafifdir.
O dağa çıkarım tehditlerini sallayanları da bu listede olması gerekir.
Gene açarlarsa gene kapatılır. Bu özgürlükleri kısıtlama değil, özgürlüklere katkı sağlama adınadır.Çünkü bu parti en büyük özgürlüğe kast edenleri destekliyor.
İnsan hayatından büyük özgürlük mü olur, çıksa birisi vursa sizi dese özgürlük adına yaptım gene bu tutumları sergilermiydiniz.
Azıcık düşünün yahu suç cezasız kalmamalı yeniden yapılsa bile.
' Suçta caydırmaktır çözüm , cezasız bırakmak değil. 'En son bordo61 tarafından düzenlendi; 13.12.2009, 12:15.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Avrupa Birliği'nin Amerika'nın, diğer ülkelerin hiç ülkede olaylar çıkınca, askerlerimiz şehit edilince, köylerimiz taranınca, öğretmenlerimiz öldürülünce, iş alanları tahrip edilince bunun demokrasiye darbe olduğunu söylediğini hatırlamıyorum. Ama pkk'nın uzantısı parti kapatılınca herkes demokrasi koruyucusu olup çıkıveriyor. Demokrasi darbe almış oluyor. Eğer halkın duyguları sömürülerek kan politikası gözetiliyorsa, bunun adı demokrasi olamaz. Bir partinin şubelerinden terörist, molotof, pkk propoganda afişleri vesaire çıkamaz. Terör örgütüne destek vermek, onların yaptıkları katliamlara destek vermek demektir. Onlar demokrasinin birinci kuralı olan yaşam özgürlüğünü insanlardan alan katiller sürüsüdür. Kapatılmadan önceki son hamleleri yine mesaj vermekti: Tabanımız bizden dağa çıkmamızı bekliyor. Güldük geçtik. Ama dikkate almak lazım. Nasıl aba altından sopa gösteriyorlar değil mi? pkk'ya üye alımları meselesi. dtp'nin kapatılması gerekliydi, ,iyi oldu mu? Hem oldu hem olmadı. Değişen birşey oldu mu? Hayır. Baştan kurulmasına izin verilmemeliydi
Ayrıca Batasuna'nın kapatılması Avrupa'nın iki yüzlülüğünü de gözler önüne seriyorEn son Travelair tarafından düzenlendi; 13.12.2009, 14:06.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa Birliği'nin Amerika'nın, diğer ülkelerin hiç ülkede olaylar çıkınca, askerlerimiz şehit edilince, köylerimiz taranınca, öğretmenlerimiz öldürülünce, iş alanları tahrip edilince bunun demokrasiye darbe olduğunu söylediğini hatırlamıyorum. Ama pkk'nın uzantısı parti kapatılınca herkes demokrasi koruyucusu olup çıkıveriyor. Demokrasi darbe almış oluyor. Eğer halkın duyguları sömürülerek kan politikası gözetiliyorsa, bunun adı demokrasi olamaz. Bir partinin şubelerinden terörist, molotof, pkk propoganda afişleri vesaire çıkamaz. Terör örgütüne destek vermek, onların yaptıkları katliamlara destek vermek demektir. Onlar demokrasinin birinci kuralı olan yaşam özgürlüğünü insanlardan alan katiller sürüsüdür. Kapatılmadan önceki son hamleleri yine mesaj vermekti: Tabanımız bizden dağa çıkmamızı bekliyor. Güldük geçtik. Ama dikkate almak lazım. Nasıl aba altından sopa gösteriyorlar değil mi? pkk'ya üye alımları meselesi. dtp'nin kapatılması gerekliydi, ,iyi oldu mu? Hem oldu hem olmadı. Değişen birşey oldu mu? Hayır. Baştan kurulmasına izin verilmemeliydive pkk ya teröristlere kim hangi parti hangi örgüt destek veriyorsa hepsinin cezası idam olmalı ne zaman idam kaldırıldı bunlar rahat nefes aldılar ve diğer suçlarda da caydırıcı cezalar olmalı....
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleve pkk ya teröristlere kim hangi parti hangi örgüt destek veriyorsa hepsinin cezası idam olmalı ne zaman idam kaldırıldı bunlar rahat nefes aldılar ve diğer suçlarda da caydırıcı cezalar olmalı....
Var olduğu dönemde de uygulama problemleri vardı .
Yorum
-
farabi
geçmiş bilmem ama terörü kim kullanıyorsa kim destek veriyorsa bunun cezası idam olmalı 600 küsür yıllık Osmanlı İmparatorluğumuzda da böyledi(vatan hainleri)...
var olduğu dönemde uygulama problemleri vardı diyorsan. Birisi doğru uygulayacak ki diğerleri onu izlesin.
ve şunları da ekleyim hükümet bunların mafyalarını dışarıda bıraktı istekleri gibi hareket etmelerine izin verdi büyük şehirlerimizde eylemlerin nedeni bu milliyetçi mafyaları içeri attı bu sayede otobüslerimize molotoflar polisimize taşlar dükkanlara iş yerlerine taş atıp yağmalama sokaklarımızda eylemler yaptılar yoksa bunlar bu kadar rahat hareket edemezlerdi gidişat düzelicek herşeyin hesabı sorulacak en başta imralıdaki idam edilmesi lazım....En son deepmavi tarafından düzenlendi; 13.12.2009, 20:51.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala bir şeyleri anlayamıyorsunuz.
Adamlar Terörist başına sayın diyorlar.
Eylemleri körüklüyorlar.
Hain örgütün siyasal kolu olarak çalışıyorlar.
Ne olacak gene parti açacaklar niye kapattınız diyorsunuz.
Biri sizi bıçaklasa dermisiniz ne olacak çıkınca gene yapacak hapise girmesin.
Verilen cezalar aksine hafifdir.
O dağa çıkarım tehditlerini sallayanları da bu listede olması gerekir.
Gene açarlarsa gene kapatılır. Bu özgürlükleri kısıtlama değil, özgürlüklere katkı sağlama adınadır.Çünkü bu parti en büyük özgürlüğe kast edenleri destekliyor.
İnsan hayatından büyük özgürlük mü olur, çıksa birisi vursa sizi dese özgürlük adına yaptım gene bu tutumları sergilermiydiniz.
Azıcık düşünün yahu suç cezasız kalmamalı yeniden yapılsa bile.
' Suçta caydırmaktır çözüm , cezasız bırakmak değil. '
diyorum ki,geçmişde de dep vardı,hadep oldu bilmem ne oldu en son da dtp oldu.onlar da cezasız kalmadı değil mi?sonuç?
yeniden açıldı!
dtp kapatıldı,cezalandırıldı,ama yerine yenisi tekrar açılacaktır.ki açıldıda...
50 milletvekili varsa 30 u na siyasal yasak getiriyorsun.geri kalanı bu kısır döngüyü devam ettiriyor.devam edecektirde...
yılanın asıl başlarına ceza bile gelmedi diyorum siz hala suçdan caydırıcılıkdan bahsediyorsunuz.
daha şehirdeki terörisde copla bile vuramazken ne caydırıcılığı?
Yorum
Yorum