Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emirhan; bende sinirlenirsem bu tartışma tartışma olmaktan çıkar.

İnce ince imaların da beni o yöne doğru sürüklüyor.
    Özkan SÜMER

Yorum

• ...............

Yorum

• Arkadaşlar bu tür gerginlikler ve ayrışmalar hoş değil. Kimse kimsenin vatan severliğinin ölçüsünü belirleyemez. Ne yani elimizde mezroyla milletin kafatasını mı ölçecez kim daha Türk diye? Yada ne ile ölçecez kimin daha vatansever olduğunu?
        Milliyetçiyiz ama ırkçı değiliz. Vatan sevgisi imandandır. Güzel birşeydir. Kendi ırkını en yüce ırk görüp diğer ırkları kötülemek ise hiçbir dinde yoktur. Irkçılık haramdır. Bu ayrımı iyi yapmak lazım. Kimse benden daha çok bu güzel ülkeyi sevdiğini ispat edemez. Hepimiz bu ülke için ölürüz.
        Demokratik Açılımını desteklemek vatan hainliğiyse o zaman bende vatan hainiyim (!) Lakin şunu bilesiniz ki; açılımı destekleyenler de teröristlerin gövde gösterisi yapmalarına sıcak bakmıyor ve şiddetle kınıyor bunu bilesiniz. Bizlerin istediği artık bundan sonra evlatlarımızı teröre kurban vermemek. Bunca yıldır gözyaşı döken analarımızın artık ağlamaması. Ülkemizin tonlarca parası bu terör uğruna heba oluyor. Bu paraların ülke yatırımına ve ülke kaynaklarına akması daha güzel olmaz mı?
        En son İskender66 tarafından düzenlendi; 24.10.2009, 14:51. Sebep: ekleme

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bununla yetinecekler yani...Peki bunu kim garanti ediyor?...Süreci iyi okumak lazım...Birileri iyi olacak dedi diye iyi olmaz...Bunlarla yetinmezlerse ne olacak?İşin komik tarafı ise benim gibiler ırkçılıkla ve faşistlikle suçlanıyoruz...GÜler misin ağlar mısın?

Bu arada dil derken kürtçe kanal var diye biliyorum...hem de devlet kanalı...Ve inan ki sandığın gibi masum isteklerle gelmiyorlar...çünkü süreci yönetenlerin amacı farklı...oradaki cahil halk ise ne istediğini bilmiyor...açsın çünkü bu yüzden deniyor inanıyorlar...

Tekrar ediyorum bu sürecin sonunda toprak bütünlüğümüze saldırılmayacağını kim garanti ediyor?

İki tarafı b.klu çukur Mustafa inan Terör'e harcanan para doğru yatırımlarla ülkeye harcansa 1.sınıf ülke olurdu...

Peki çözüm nasıl olmalı deyim ben sana....

Facebookta video paylaşmışlar belki izlemişindir kameraman silahla oynayan Kürt çocuklarına gidiyor ne yapıyorsunuz diyor ... Çocuk ilerde bunlarla Askerleri öldüreceğiz diyor..

Kameraman Gerilla kim deyince onlar bizi Askerlerden koruyo onlar olmasa Tayyip Askerleri ile bizi öldürecekti diyor..

Böyle yetiştirilen bir kesim var orda ve terör gün geçtikçe artıyor daha fazla şehit kanı dökülmesin diye göz yummalıyız diyorum ...

Adem Abi'nin dediği gibi zaten Meclis'e girdiler ki onlar...

Hergün ağlamaktansa iki gün ağlamak daha mantıklı geliyor ...

Ama şu yolla çözebiliriz diyorsan onu deneyelim ama denedik Silahla azalmıyor artıyor....
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Muhattabım değilsin Ahmet.

Eyvallah canın sağolsun ....
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bu tür gerginlikler ve ayrışmalar hoş değil. Kimse kimsenin vatan severliğinin ölçüsünü belirleyemez. Ne yani elimizde mezroyla milletin kafatasını mı ölçecez kim daha Türk diye? Yada ne ile ölçecez kimin daha vatansever olduğunu?
              Demokratik Açılımını desteklemek vatan hainliğiyse o zaman bende vatan hainiyim (!) Lakin şunu bilesiniz ki; açılımı destekleyenler de teröristlerin gövde gösterisi yapmalarına sıcak bakmıyor ve şiddetle kınıyor bunu bilesiniz. Milliyetçiyiz ama ırkçı değiliz. Vatan sevdisi imandandır. Güzel birşeydir. Kendi ırkını en yüce ırk görüp diğer ırkları kötülemek ise hiçbir dinde yoktur. Irkçılık haramdır. Bu ayrımı iyi yapmak lazım. Kimse benden daha çok bu güzel ülkeyi sevdiğini ispat edemez. Hepimiz bu ülke için ölürüz.

Allah razı olsun İskender Abi harfiyen , virgülüne kadar katılıyorum anlatamadıklarımı anlattığın için sağolasın ...
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emirhan; bende sinirlenirsem bu tartışma tartışma olmaktan çıkar.

İnce ince imaların da beni o yöne doğru sürüklüyor.

Bundan korkmuyorum abi.

Bu arada Süleyman abi yazdın sildin ama amacımız bu olanları körü körüne kabullenilmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Bunu babamda yapsa devlette yapsa desteklemek zorunda değilim.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yaşanan süreç bir devlet politikasıdır.Genelkurmayın yada başka birimlerin bu süreçten haberi olmadığını düşünürseniz hataya düşersiniz.Süreç işlemekte.

Irağın kuzeyi inşaa halinde.Bağdat tarafları ise harabeyi andırıyor.Tıpkı savaştan önce Kuzey Irakın olduğu gibi yan,.Irağın merkezi hemen yanıbaşımızda inşa ediliyor.Asıl bundan sonra
                  En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 24.10.2009, 14:53.

Yorum

• @ Ahmet sen beni okuduğuna emin misin? Sence senin yazdıklarında benim sorularımın cevabı var mı? Neyse konuyu uzatmayacağım...

Tek bildiğim bu insanlara kaybedek bir şeyler verirsen başarılı olabileceğindir...Sanıldığının aksine süreci eleştirmek silahla bunları bitiririz demek değildir...Ama ne bahsettiğin akıl dengesi bozuk dtp ne diğer partiler bu bölgeye yatırım yapmak için uğraş verdiler...Vermedikleri için de bu süreç bana samimi gelmiyor...Nedense başkalarının istediklerini yapıyormuşuz gibi hissediyorum...Şimdilik şov izliyoruz...İlerde acıyı izlemeyiz umarım...

Bugünlük daha yazmıyayım..Kotamı aştım sanırım...
                    En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 24.10.2009, 14:59.
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Bu yaşanan süreç Devlet politikası ise o zaman güzel. Bazıları bu sürece sırf hükümet politikası diye karşı çıkıyorlar. Devlet politikası ise devlet yaş tahtaya basmaz. Kimse merak etmesin. Rahat olalım.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bundan korkmuyorum abi.

Bu arada Süleyman abi yazdın sildin ama amacımız bu olanları körü körüne kabullenilmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Bunu babamda yapsa devlette yapsa desteklemek zorunda değilim.
                        Korkup korkmaman önemli değil, tv'deki görüntülere kızıp burada insanlara ince imalarda bulunman hiç hoş olmuyor. o görüntüleri türk evladı olan hiç kimse içine sindiremiyor.Herkes düşüncesini yazıyor burada farklı olsada görüşler amaç aynı.
                        Ayrıca o görüntüler ilk defa olmuyor.Her yıl senenin belli günlerinde İstanbul ve Ankara'nın göbeğinde pkk bayrakları apo sloganları göğe yükseliyor.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah razı olsun İskender Abi harfiyen , virgülüne kadar katılıyorum anlatamadıklarımı anlattığın için sağolasın ...
                          Ahmet aslında bu tür suçlamalara maruz kalmamak için bu başlığa yazmayım diyorum ama dayanamıyorum. Pek çok arkadaşımız da bu tür suçlamalardan çekindikleri için bu başlıkta görüşlerini dile getirmekten çekiniyorlar. Şuanda bu moda zaten. Malum açılımı destekleyenlere vatan haini yaftası yapıştırmak kolay geliyor herkese.

Yorum

• Neyse olay fikir alışverişinden çok tartışma yerine dönmeden ben de çıkayım Mustafa iki satırlık kelimelerden tam ne ifade ettiğini kavrayamamış olabilirim ... Yazdıklarınla aynı paralel de yazmamış olabilirim ... İlerde yüz yüze daha müsait ortamda konuşma şansımız olabilir inşallah....

Unutmayalım hepimiz Türk evladıyız ... Yorumlarımız biraz daha hafif olursa iyi olur iyi günler ...
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yaşanan süreç Devlet politikası ise o zaman güzel. Bazıları bu sürece sırf hükümet politikası diye karşı çıkıyorlar. Devlet politikası ise devlet yaş tahtaya basmaz. Kimse merak etmesin. Rahat olalım.
                              Bende bu yüzden sağduyulu olalım diyorum abi.
                              TSK sessiz kalıyorsa demekki arka planda oluyor birşeyler.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende bu yüzden sağduyulu olalım diyorum abi.
                                TSK sessiz kalıyorsa demekki arka planda oluyor birşeyler.
                                Haklısın adem. Yoksa TSK ortalığı ayağa kaldırır ve gereğini yapardı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X