Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• askerimize, halkıma kurşun sıkan, devletimizi bölmeye çalışan pkk'lı teröristleri "kahraman" edasıyla karşılayan devlet,
    bu teröristlerle yıllarca savaşmış şerefli generallerimizi de "vatan haini" damgasıyla hapse attı.
    En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 25.10.2009, 11:08.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet güzel bir soru; neden biz sağduyulu olmak zorundayız?

Neden; çünkü senin üniforman var adresin belli ve askerinin herbiri değerli, karşındakinin üniforması yok adresi belli değil, stratejisi kalleşlik üzerine kurulu. ve de en önemlisi 1 koyun veya 1 keçi 1 insandan daha değerli. Yani onlar için bir insanı harcamak çok sıradan bir olay.

Daha açık yazayım; 20 sene önceki nüfus oranı ile şimdiki nüfusu oranımız arasında uçurumlar var.Peki ya 20 yıl sonra?

Demek istediğimi anlatabilmişimdir inşallah.
      Adem abi ben senin demek istediğini anladım ama bu sürecin sonunda mutlu son yok...Onu anlatmaya çalışıyorum...Daha fazlasını isteyecekler...İnan ki benim korkum sanılanın aksine şehit ailelerinin sayısının daha fazla artacağıdır...Hatta beklenilen toplumsal barışın aksine toplumsal bir savaşa doğru gittiğimizi düşünüyorum...Tekrar soruyorum bu dağdakilerin beklentileri nedir? Ne verebiliriz açılım ile? Biri açıklasın rahatlıyayım ben de...Çünkü bunca beklentiden sonra kutunun içi boş çıkarsa 2 taraf geri dönülemeyecek bir yerde olur...
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sus Emirhan olur mu öyle? Sağduyulu olacaksın...Başka türlü bakacaksın...Alttan alacaksın...Susacaksın...İçin kan ağlayacak ama susacaksın...

Bundan sonraki süreçte yaşananlardan süreci destekleyenler sorumludur...Sönecek sandığınız ateşi körüklediğinizi ne zaman göreceksiniz? Önce alevlendir sonra sağduyu çağrısı yap...Demagoji yapmıyorum...Hakkaten gidip şehit ailelerine anlatasanıza açılımı, sağduyuyu...
        Mustafa Şehit Anneleri Şehit Babaları değil mi benim oğlum şehit düştü bu terör artık son bulsun diyen ...

Şehitlerimize yapılan bir ihanet olarak görme bence olayı evet o videoları görünce benim de içim sızlıyo çok kötü oluyorum ama o insanlar zaten bunları yapan adamlar....

2 hafta önce bu olaylar yokken DTP Kongresi vardı orda da Apo şerefsizinin resimlerini salllayanlar bunlardı ...

Unutulmamalı ki bu ülkede oğlunu askere gönderen Kürt Anneleri de var ...

Ben süreci bekleme taraftarıyım haberlerdeki o kısımları izleme derim onu izleyen hiç kimse olsun olsun süreç devam ediyo demez diyemez zaten ... Ben çıktığı an kanal değiştiriyorum....

Belkide o haberin yerinde bugün 13 şehit verdik haberi olabilirdi diye kendimi teselli edebiliyorum ...

Biraz sağduyu lu olmaya çalış .... Olamıyorsan da çalış ...
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adem abi ben senin demek istediğini anladım ama bu sürecin sonunda mutlu son yok...Onu anlatmaya çalışıyorum...Daha fazlasını isteyecekler...İnan ki benim korkum sanılanın aksine şehit ailelerinin sayısının daha fazla artacağıdır...Hatta beklenilen toplumsal barışın aksine toplumsal bir savaşa doğru gittiğimizi düşünüyorum...Tekrar soruyorum bu dağdakilerin beklentileri nedir? Ne verebiliriz açılım ile? Biri açıklasın rahatlıyayım ben de...Çünkü bunca beklentiden sonra kutunun içi boş çıkarsa 2 taraf geri dönülemeyecek bir yerde olur...

Dağdakilerle yapılan bir anlaşma olarak görme bence Kürt - Türk sorunun halledilmesi için bir araç olarak görmeliyiz bence dağdan inme olayını ...

Öncelikle dil istiyorlar ..Ben Kürdüm ve Beni böyle kabul edeceksiniz diyorlar...

3.Maddenin değiştirilmesini istiyorlar ... Kürtlük bir ırktır ve biz bir ırkız diyorlar ...

Yani sorun onların bizden az imkanlarda falan olması değil ... Adamların böyle bir derdi yok zaten ... Diğer illerde seçim yardımı yapılırken halk onları alırken evinde çamaşır makinesi olmayan Dtp'liler almıyor bizim oyumuz parayla değil diye ... Yani sorun yaşam standartları değil bence ideoloji meselesi bir bakıma...
          Twitter Adresim

Yorum

• Benim de içim sızlıyor ama sağduyuluyum pollyannayız hepimiz. Yarın dağdan inenleri mecliste görürseniz hiç şaşırmayın.

9 sene önce böle böle olucak denilseydi ne tepki verirdiniz? Şimdi ne tepki veriyorsunuz?

Yavaş yavaş empoze ediyorlar! Yarın mecliste olmalarınıda yadırgamıcaksınız!
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• yarın askere gidecek birine emir gelecek, git çatış vatanını koru diye. sonra sen vatanı korurken o terörist dağdan inecek, miting ile karşılanacak "vatanında"

iyiymiş.
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim de içim sızlıyor ama sağduyuluyum pollyannayız hepimiz. Yarın dağdan inenleri mecliste görürseniz hiç şaşırmayın.

9 sene önce böle böle olucak denilseydi ne tepki verirdiniz? Şimdi ne tepki veriyorsunuz?

Emirhan ben vatanhainiyim oldu mu ?

Bu cevabı mı bekliyorsun anlamadım ne ile suçluyorsun ? ...
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yarın askere gidecek birine emir gelecek, git çatış vatanını koru diye. sonra sen vatanı korurken o terörist dağdan inecek, miting ile karşılanacak "vatanında"

iyiymiş.
                  Dağdan inenleri karşılayanlar dağa çıkmaya aday olanlar zaten değişen bir şey yok ki ortada ...
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emirhan ben vatanhainiyim oldu mu ?

Bu cevabı mı bekliyorsun anlamadım ne ile suçluyorsun ? ...
                    Evet aynen bu cevabı bekliyorum! Var mı bi diyeceğin!

Mantıklı konuş benimle!
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

Benim de içim sızlıyor ama sağduyuluyum pollyannayız hepimiz. Yarın dağdan inenleri mecliste görürseniz hiç şaşırmayın.

Bugün zaten 25 kişi ile meclisteler.

O bölgeye giden olmasaydı en az 60 70 kişi ile mecliste olacaktılar.
                      Özkan SÜMER

Yorum

Evet aynen bu cevabı bekliyorum! Var mı bi diyeceğin!

Mantıklı konuş benimle!

Kusura bakma neresi mantıksız olmuş ? ...

Suçlamana karşılıktı bu cevap ...
                        Twitter Adresim

Yorum

• 80'lerde insanların düşünme kabiliyetini törpüleyenler, şimdi insanların kucaklarına bıraktıkları bombanın da vebalini çeksinler. burda genç arkadaşlar birbirini suçluyor, yapmayın etmeyin gerek yok bunlara. nasılsa birileri karar veriyor kimin düşünüp düşünmemesi gerektiğini. kırmayın birbirinizi.
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Birde bu olayın adı nerden kürt açılımı oluyor? Hiç alakası yokta bunun adı olsa olsa terör örgütü üyelerinin yandaşlarının açılımı olur. Burda muhattap sadece bunlar çünkü. Adamlara sınırdan geçerken bir kırmızı halı sermediğimiz kalmış bu olayları kaldırabilen varsa ona ne diyebilirim ki bravo vallahi! kürt açılımıymış isme bak hele. Ben ne yapmak istiyorsam yapıyorum tıpkı onlar gibi. Bende okula gidiyorum onlarda gidiyor bende yiyorum içiyorum aynı şekilde onlarda. Dolayısıyla bu açılım palavrasının adı terör örgütü üyelerine açılım. Sonuçta ülkeyi teröristlerle muhattap ediyorlar koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öncelikle dil istiyorlar ..Ben Kürdüm ve Beni böyle kabul edeceksiniz diyorlar...

3.Maddenin değiştirilmesini istiyorlar ... Kürtlük bir ırktır ve biz bir ırkız diyorlar ...
                              Bununla yetinecekler yani...Peki bunu kim garanti ediyor?...Süreci iyi okumak lazım...Birileri iyi olacak dedi diye iyi olmaz...Bunlarla yetinmezlerse ne olacak?İşin komik tarafı ise benim gibiler ırkçılıkla ve faşistlikle suçlanıyoruz...GÜler misin ağlar mısın?

Bu arada dil derken kürtçe kanal var diye biliyorum...hem de devlet kanalı...Ve inan ki sandığın gibi masum isteklerle gelmiyorlar...çünkü süreci yönetenlerin amacı farklı...oradaki cahil halk ise ne istediğini bilmiyor...açsın çünkü bu yüzden deniyor inanıyorlar...

Tekrar ediyorum bu sürecin sonunda toprak bütünlüğümüze saldırılmayacağını kim garanti ediyor?
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün zaten 25 kişi ile meclisteler.

O bölgeye giden olmasaydı en az 60 70 kişi ile mecliste olacaktılar.
                                Ve buna gülebiliyoruz artık ne güzel.

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kusura bakma neresi mantıksız olmuş ? ...

Suçlamana karşılıktı bu cevap ...
                                Muhattabım değilsin Ahmet.
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Çalışıyor...
                                X