Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bencede zorla giriyordur, zaten pkk lilarda özgürlük savascisi ama disariya verilen imajda terörist olarak bize lanse ediliyor.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ne dediğinizi anlamadım. Açık yazarsanız memnun olurum siteminizi, eleştirinizi. Ben diyorum ki illa halk destek veriyor diye bir kaide yok. Canıyla ırzıyla malıyla tehdit edilen bir halk var. Herkes gönülden destek veriyor dersek bu haksızlık olur. Siz ne diyorsunuz?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Silvan da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı toplanan kalabalık bir grup şehirden çekilen askerlerin üzerine yürüdü askerler kalabalığın arasından Hdp üyelerinin yardımıyla geçebildi.

Sorun çözüldü yani (!) bakalım bir sonraki temizlik harekatı ne zaman yapılacak.

En son Muhteva tarafından düzenlendi; 14.11.2015, 17:18.
        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
        Komünar..

Yorum

• Devlet itleri iyi kıstırdı ama sadece dağdaki mücadeleyle olmaz. Üniversite medya ve sosyal medyadaki bütün sempazitanlar bunları hoş göstermenin bedelini çok ciddi biçimde ödemeli. Bu hergelelere propaganda imkanı verilmemeli kesinlikle.

Yorum

• Muhteva cok komiksin, hdp lilerin yardimiyla askerlerimiz kurtuldu yani öyle mi Bu Silvan halkini da cok cüretkar gördüm canim
            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 14.11.2015, 17:50.

Yorum

• Hdp olmasa ne yaparız değil mi Muhteva? O halkı kışkırtan Hdp olmasın?
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Resimler ortada tarafgillik uyusturmus sizi.

Hdp Hdp'lileri mi kışkırtmis üstelik askerin üzerine "Pkk biziz" diye bağırıp yürüyen halkimi kiskirtmis bak bu komik ışte
                Kendisini Pkk'li olarak gören birisinin kiskirtilmaya ihtiyacı olmaz onlarin tarafı belli zaten haberin video sunu izlemeden iskembeden yorum yapıyorsun.

Askerin birisini tekmeleniyor diğerlerine hakaret ediliyor o yüzden video'yu paylasmadim bulup izlerseniz kimin yardım ettiğini görürsünüz.

Ben gördüğümü yazınca Hdp'li olmadım sizde olmazsınız merak etmeyin

Mesela Figen Yuksekdag'in yaylım ateşi açan polislere "Öldürün beni serefsizler" diye bagirmasini da izledim saklamam yahut görmezden gelmem.

Medya bunu servis ederken diğer videoyu vermiyor çünkü yalakalar.

Gördüğünü kivirmadan söylemek her taraf olan insanın meziyeti değildir.

Burada asıl konuşulması gereken Tsk'nin sorumsuzlugu askerleri korumasız bir şekilde bu kalabalığın içinden nasıl gecirirsin birileri silahı çekip tarasa ne olacak.

Orada her iki kişiden birinin evinde keleş var.
                Komünar..

Yorum

• Halkı senelerdir hdp ve pkk devlete karşı kışkırtıyor. Ordaki halk pkk biziz diyorsa hdp'nin ve pkk'nın senelerdir süregelen beyin yıkaması sonucudur. Sonucunda da kışkırtılan bir halkın askere saldırması var. Hal böyle iken pkklı halk kendi kendine kışkırmaz işkembeden sallama diyorsun. Kendi ağzınla diyorsun Figen Yüksekdağ'ın yaptıklarını. Kim işkembeden sallıyor?
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.11.2015, 21:33.

Yorum

• Gaziantep'te Işid'in hücre evine baskın düzenlerken meydana gelen patlamada yaralanan polislerin olduğu söyleniyor.

Haber7

Suriye de ki Işid mevzilerine havadan ve karadan saldırı başlatmışız.

Fransa'yı 8 militanla kan gölüne çeviren Işid Türkiye'yi cehenneme çevirir gidişat çok bozuk.

O mantıkla bakarsak her partinin taraftarı olanlar beyin yıkamasıyla tarafgir olmuştur.

Zaten siyaset beyin yıkama sanatı değil mi kimini milliyetçi yapar, kimini ulusalcı, kimini de ayrılıkçı..

Figen'e gelirsek ben kaç sefer polisin uyguladığı politikalar yüzünden insanlarla kapıştığına, ana avrat küfür yediğine şahit oldum her kesimde olan genel öfke hali.

Olmaması gerekir ama oluyor malesef senin kafana da gaz kapsülü atılsa, açılan ateşle yanında birisi yaralansa hatta medyada kafasına isabet ettiren polisi tebrik ederiz tarzı haberler çıkarsa aynı tepkiyi verebilirsin.
                    Komünar..

Yorum

• Terörün sözcüsü partinin ne yaptığını iyi biliyorum, onların yaptığı normal siyaset ya da tepki değil.

Yaptıkları milletvekili sıfatıyla askere polise tokat atıp hakaret edip yanlarına topladıklarını da cesaretlendirip medyada da izletip milletle devleti karşı karşıya getirmeye çalışmak
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.11.2015, 09:09.

Yorum

• Askere Polise saldirirken aldiklari o cesaret keske kendi öz cesaretleri olsa hic degilse bir anlami olurdu arkalarina emperyal gücleri alip kendi ülkemizde yillardir besleyip kardes yerine koydugumuz bu pisliklerden hakaret görmekde hayatin bize ayri bir ironisi olsa gerek. Iste sirf bu yüzden dogu ve güneydogu da Jitem vari bir yapilanmanin her daim olmasi gerektigini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Silvan da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı toplanan kalabalık bir grup şehirden çekilen askerlerin üzerine yürüdü askerler kalabalığın arasından Hdp üyelerinin yardımıyla geçebildi.

Sorun çözüldü yani (!) bakalım bir sonraki temizlik harekatı ne zaman yapılacak.

Bu resimlerin videosunu az önce izledim eger kulaklarim beni yaniltmadiysa ki sanmiyorum, ordaki itler ''pkk halktir, halk burada'' diye bagirip askerleri tahrik ediyorlardi.

Yorum

• Askerin oradan o sekilde cikarilmasini emreden her kimse cezasini cekmelidir, bu ne rezalet ? Ya bir askere saldiri olsaydi ve asker karsilik verseydi ? Bunun mu olmasi istendi ?

Ayrica orada pkk slogani atanlar, askere el kol yapanlara neden müdahale olmadi ? Polisin de orada olmasi gerekmiyor muydu ? Goruntuler apacik ortada, gerekli islemler yapilacak mi ? Yok.

İste terörün bitmeme sebebi bu. Orada askere pkk slogani atanlar yakalanip yargilansalar, ibreti alem icin hergün idam edilseler kim bir daha bu tip şeylere cesaret eder ? Terörle mucadelede kesin bir tavır sergilenmeli, caydırıcı radikal kararlar alinmali. Ne zaman bu eylemlere kalkisanlar icin "vur emri" cikar, o zaman terör biter. Demokratik abd de polisler hirsizlara bir şarjör mermi bosaltiyor, kimse masal okumasin. Devlete baş kaldirmanin cezasi sert olmali yoksa bu olaylar asla bitmez.

Bunun baska yolu yok. Baska turlu bu gevsek politikayla terörü kökten bitiremezsin. Dagdakiler degil şehirdekiler pkk yi ve terörü yasatiyor, bunu hala anlayamadilar.
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 15.11.2015, 18:41.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• O videoyla ilgili bir konu daha dikkatimi cekti nedense en önde cocuklar ve gencler vardi nasil bir kumpasdir bu??

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu resimlerin videosunu az önce izledim eger kulaklarim beni yaniltmadiysa ki sanmiyorum, ordaki itler ''pkk halktir, halk burada'' diye bagirip askerleri tahrik ediyorlardi.
                                Aynen öyle maalesef.....

o askerleri nasıl ordan öyle gönderiyorlar doğrusu anlamıyorum......

Bu onuda Muhteva arkadaşın söyledikleride maalesef doğru....

askerlerimize sarılarak kalabalıktan koruyanlar var...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X