Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'yi uğurlama...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fatih Tekke'yi uğurlama...

artik tarti$mayi birakin arkada$lar, gitti Sultan Tekke. bunu kendi agzindan duyduk.

kulüp menfaati veya kendi kazanci icin... AMA

güzel bir veda yi hak etti, hemde fazlasi ile...

onu hem futbolcu, hem Trabzonspor sevdalisi hemde bir abi olarak hatirlayacagiz ve destekliyecegiz.

Trabzonda'ki arkada$lar'dan acizane istegim, Fatih abimize güzel bir ugurlama yapmalari...Gurbet'de olmasak kesinlikle orda olurduk...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

evet bencede güzel bir ugurlamayı hek etti ..sonuca bize cok katkısı dokundu we bunun karsılıgı olarak güzel bir ugurlamada hakkı.
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

ya trabzondan olmasa bile avni akerdeki ilk maçta "SULTAN"ımızı hatırlarıcı ve onu gönderen yönetime bi mesaj vermeliyiz bence , haydi BMN TRABZON "KAPTAN"a bi vedayı çok görmeyelim ...
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Only you in my heart

FATIH SULTAN TEKKE
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Bu başlığa çok kızan olacak ...
          Valla KAPTAN a ne yapılırsa sonuna kadar hakedecektir. Canı isteyen katılır istemeyen girmez bu topiğe
          Sen bizim değerimizsin kaptan .Nankörlük edip emeklerini hiçe sayamayız
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Ya herşey bi yana dertli olduğum bi konu var

Şimdi "SULTAN" gittiğine göre kaybedilen her maçtan sonra çok büyük bi ihtimalle Fatih Tekke tezahüratları olaack gibime geliyo , bunun önüne geçmeliyiz , tamam "SULTAN" gitti artık önümüze bakmalıyız ...
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildi
              ya trabzondan olmasa bile avni akerdeki ilk maçta "SULTAN"ımızı hatırlarıcı ve onu gönderen yönetime bi mesaj vermeliyiz bence , haydi BMN TRABZON "KAPTAN"a bi vedayı çok görmeyelim ...
              hala yonetımmı gonderdı dıyosun tama onlar ıstedı ama fatıhte ıstıyodu.ntv yı ızlemdınmı.

Yorum

Kaptana hakettiği gibi bir uğurlama yapılmalı
                Her daim TRABZONSPOR!
                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                "7"

Yorum

İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                  hala yonetımmı gonderdı dıyosun tama onlar ıstedı ama fatıhte ıstıyodu.ntv yı ızlemdınmı.
                  ya sanane ya ama yonetim yolladı ama kendisi gitti fatih tekke ugurlamayı haketmiştir kızacak olan arkadaslarım buraa bise yazmasın yaa allah allah gidin fatih zenite gidiyor topıcıne yazın...krala krallar gibi ugurlama yakısır
                  "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Fatih son yıl yaşadıkları yüzünden şimdi olmasa Ocak'ta gidecekti. O zaman 7,5 milyon Euro kazanamayacaktık. Yönetim bu yüzünden satmak zorunda kaldı. Burada Fatih'in suçu yok yönetimin hiç yok. Adam ntv de belki Ocak'ı bekleseydim daha iyi bir takıma gidecektim dedi. Yönetim ne yapsın???

Yorum

evet arkadaşlar güzel bi uğurlama yapalım sultana

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
                        artik tarti$mayi birakin arkada$lar, gitti Sultan Tekke. bunu kendi agzindan duyduk.

kulüp menfaati veya kendi kazanci icin... AMA

güzel bir veda yi hak etti, hemde fazlasi ile...

onu hem futbolcu, hem Trabzonspor sevdalisi hemde bir abi olarak hatirlayacagiz ve destekliyecegiz.

Trabzonda'ki arkada$lar'dan acizane istegim, Fatih abimize güzel bir ugurlama yapmalari...Gurbet'de olmasak kesinlikle orda olurduk...
                        Fatih gerçekten de Trabzonsporun en faydalı futbolcusu 7,5 Milyon Euro hiç azımsanmayacak bir paradır.Kaptanlığın da en çok yakışıtığı futbolcudur.Bu sene göreceksiniz sadece futbolculuğuyla değil kaptanlığını bile çok arayacağız...Yolun açık olsun kaptan.İnşallah tekrar Trabzonspora dönersin çok yakında.

Yorum

TRABZONSPOR>zenit

güle güle kaptan..
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

güle güle demek lazım kaptana

Allah yolunu açık etsin

yönetim yazıklar olsun sana.....................................

Yorum

yönetime laf etmeye gerek yok fatih kendi istedi gitti..bizede yolun acık olsun kaptan demek kalıyor.

Yorum

Çalışıyor...
                              X