Yönetici arkadaşlar benim nacizane görüşüm bmn ana sayfasına şöyle güzel bi teşekkür metni hazırlarlarsa sultanımız için hoş olur bence....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'yi uğurlama...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih Tekke için bir klip hazırlıyorum. Tam bizim durumumuzu yansıtan bir şarkı ile İsmail Yk nın şarkısı Eskisi Gibi Çok duygulanıyorum bu şarkıyı dinlerken.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildihttp://www.dostcafe.org/dosyalar/fatihelveda.wmv
Arkadaşlar benim Fatih Tekke için yaptığım elveda vidyosu. Baya büyük 150 mb ama bence çok güzel oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Fatih Tekke'ye uğurlama organizasyonu bir lüks değildir,çünkü hedefsiz bir Trabzonspor'u bir-iki sene içerisinde zirveye ortak yaparak taraftarımzın rezil rüsvay olmasını engellemiştir. Bunu tek başına yapmamıştır ama Fatih'in katkı payı yüksek,ne TS yönetimine ne de Fatih tekke'ye kızabiliriz.Fatih sonuçta bir insan ve son sene bir insan için yaşanması zor şeyler yaşamıştır ve uzaklaşmak istemesi doğrudur. Tercihini sonsuz saygım var. Yönetimi de kınayamam. Çünkü her şey sportif başarı değildir. Fatih'in ruh sağlığı için uzaklaşması lazımdı ve yönetimin bunun önünde dik durması yanlış olurdu.Ayrıyeten maddi olarak çok büyük bir kazanç sağlandı...Teşekkürler Fatih ve teşekkürler yönetim..TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak selcjK tarafından gönderildivalla forma yakışmış.
Hakkaten yakışmış.
Aslında açık mavi bir formada bu kadar güzel durur. Bizimkiler niye turuncu yerine butarz formalar düşünmüyor ayrı bir konu tabi....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
www.uefa.com
Fatih Tekke has left Trabzonspor for Russian football Zenit have faith in Fatih Tekke
Monday, 31 July 2006
Turkey striker Fatih Tekke has left Trabzonspor to sign a four-year contract with FC Zenit St. Petersburg in Russia in a deal worth a reported €10m.
Prolific striker
The 28-year-old will become Zenit coach Dick Advocaat's third signing this summer, following Korean internationals Lee Ho and Kim Dong Jin. Fatih had spent the past four seasons at Trabzonspor, the club where he began his career before spells at Altay GK and Gaziantepspor. Fatih Tekke struck 21 times in 28 games as Trabzonspor captain last term, and has hit at least ten goals in each of the last six campaigns. He made his international debut in January 1998, and has won 21 caps, scoring eight goals.
©uefa.com 1998-2006. All rights reserved.
Related NewsDouble deal for busy Trabzonspor
Marcelinho made for Trabzonspor
Advocaat takes root at Zenit
Advocaat to take charge at Zenit
Related ItemsRussia
Zenit
Turkey
TrabzonsporHer gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildihttp://www.dostcafe.org/dosyalar/fatihelveda.wmv
Arkadaşlar benim Fatih Tekke için yaptığım elveda vidyosu. Baya büyük 150 mb ama bence çok güzel oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...
Yorum
-
Tanıyanlar bilir,ya da bilenler hatırlar beni.Butakımın top toplayıcısı dahil emek veren hiçbir insan öfke duymayı becerememişimdir.Elimd değil yapamam bunu..Ancak,öylesine müthiş sinirlendiğim bir nokta var ki,ucu Kaptanıma dokunuyor..
Ey yönetim,mademin yediniz böyle bi halt,madem ptesiye kadar beklenmeyecekti,madem olmuştu herşey,bu nsıl bir anlayıştır ki,bunu resmi siteden duyurmuyorsunuz?
Biliyorum ki,bu duruma uygun argo tabir çok ama en basit haliyle korktunuz bundan..Taraftardan korktunuz.Korktuğunuz bir şeyi niye yaptınız o da ayrı br konu.Şimdi bana "Kaptan da gitmek istiyordu.zorla gönderilmedi " falan gibi edebiyat yapan çıkmasın mümkünse...Olaya birşey dediğim yok çünkü.Kızdığım nokta bunu haber vermek çok mu zordu??
Bu adam bizim yüreğimizin içinde taht kurmuş be.Öyle bir fidan ekmiş ki bu taraftarın kalbine,bütün doğa kanunlarına inat,durmadan büyüor o ağaç...! Ve siz böyle birşeyi haber vermeyerek,o adamın sessiz sedasız gitmesine sebep oldunuz! Halbuki gönül neler isterdi...! Ama hiç merak etmeyin,o adam bunu öyle iyi biliyor ki...Onu seven milyonlarca insan olduğunu öyle iyi biliyor ki...!
Söylenecek çok şey var ama,klüp yöneticimizsizniz.Laf söylemek bana yakışmaz...Bu takıma öyle ya da böyle emek veriyorsunuz...Sadce çok ayıp ettiniz,kaptana olmasa bile,bize!!!En son 61viya tarafından düzenlendi; 02.08.2006, 15:50."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
Yorum